Gradinita particulara super !!!
Raspunsuri - Pagina 2
AmethystRain spune:
Dragelor,
O intrebare: de la ce varsta ar trebui sa ii rezerv fetitei mele un loc la gradi? Iustina mea are 1an si 9 luni si ne gandeam ca pe la 2 ani jumatate sa o dam la gradi
, desi nu m-as desparti de ea
...dar stiu ca e spre binele ei, sa o las sa ii dea aripile...
Cred ca vom opta pt o particulara, desi tarifele sunt mari pentru bugetul nostru, dar -deh- ce nu fac parintii pentru pui?
M-ar interesa o gradi in care sa se puna foarte mare accent pe educatie (limbi straine, calculator, mscare etc), sa fie curat, sa nu fie multi copii in grupa, personalul sa fie serios (Daca prind vreuna ca ii da apa de la robinet
, ca si-asa ma termina oxiurii astia
, desi toata ziua is cu Domestosul dupa mine) si sa faca si ore de religie ortodoxa (adica Pastele sa nu fie doar Iepurasul, Craciunul-nu doar Mosul).Asta cred eu ca ar asigura o dezvoltare buna copilului,l-ar tine departe de egoism si alte tare sufletesti, ca degeaba il invatz eu acasa, daca acolo vede altceva...Nu as vrea sa fie o gradi cu fitze.
Din ce am vazut eu pe net,m-a atras parca Arc-en-Ciel...dar din sectorul 6 pana in 2 e mult...
Vreau cam multe
...
Pana una, alta, cam de cand ar trebui sa fac rezervarea la gradi?
Merci de sfaturi si rabdare

Catalina, mama papusii neastamparate
Iustina
geniest spune:
Noki Larati-am trimis PM.
Amethistce sa-ti spun.....mergi si viziteaza cateva gradinite particulare din sectorul tau. Inteleg ca e vorba de sect. 6.....Stii ce e super dragut ??? Ca la particulare te primesc cu bratele deschise si vorbe bune cand mergi sa te interesezi....fata de gradinitele de stat unde de la educatoare la asistenta medicala se uita la tine ca la masini straine.....daca vrei sa vizitezi gradinita, de exemplu sa-ti faci o parere.
AmethystRain spune:
Mercic mult de sfat
, intentionam sa colindam o zi Bucurestiul numai pt a alege gradinitza...Desigur ca o sa merg si kids first, daca tu ai zis ca ti-a placut.
Numai ca, intrebam cam cand ar trebui sa ii rezerv Iustinei loc, tati e super busy la birou si ar trebui sa isi ia o zi libera pt a a vedea gradi...Daca ar trebui sa ii rezervam loc din timp-am merge mai repejor, daca nu-am mai amana...
Puiul (puii) tai sunt tot la gradi part?
Catalina, mama papusii neastamparate
Iustina
geniest spune:
Amethyst eu am intentionat sa-l duc la gradi, de stat, insa momentan mi-a trecut dupa o faringita acuta dupa care incercam sa ne revenim de 3 sapt.. Eu am spus intr-unul din mesaje ca daca as fi stat aproape de KidsFirst acolo l-as fi dus la program scurt (8-12). Costa 4 mil. Mie imi convine program scurt si daca s-ar putea fara mese.....vreau sa controlez ce mananca....Nu se poate in totalitate, adica micul dejun tot il serveste cu ceilalti ca n-are incotro....Oricum intentia asta a mea e poveste din cauza faringitei....La toamna mai incercam....
Cat despre perioada de inscriere...nu-i deloc devreme pentru a te interesa chiar si la particular....De ce nu ??? mai ales ca fetita este micuta si poate nu peste tot primeste sub 3 ani....Probleme mari sunt la gradi de stat.....La parti se discuta civilizat, omeneste se negociaza si este totul OK...succes !!!
Noki_Lara spune:
Geniest, stiu ca ai zis ca mi-ai trimis PM, dar casutza mea de mail era full si abia acum am vazut asta

...pleeease, poti sa-mi mai trimiti odata????? 

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
AmethystRain spune:
Buna, Geniest,
Faringita acuta...adica dureri la inghitit, ganglioni umflati si febra? Mi se strange inima...saracul pui...
Poate noi nu o sa trecem prin asa ceva, SPER!!!!!
Esti fericita ca poti sa iti dai puiul la gradi doar la program scurt...Asta e asa,doar sa socializeze, in rest te ocupi tu.Bravo voua
Noi o sa mergem, cand ne-om decide, la program lung
...asta e, din pacate. Nu imi e usor DELOC!
Si eu imi fac tot felul de ganduri, cu mancarea...Dar de-aia o duc la particulara, sa fiu sigura ca e bine in grijita si ca nu ii dau sa manance tampenii, ca nu fura din portiile copiilor, ca le acorda toata atentia...Doar de-aia au si asemenea tarife. Sau crezi ca pot sa iti ia banii si sa isi bata joc?
Ai auzit asemenea cazuri la particulara? Ca la stat, stiu ca e jale in majoritatea cazurilor.
De-aia spuneam ca mi-ar conveni ceva si cu profil ortodox, cum e Arc-en-Ciel, poate au frica de Dumnezeu macar, daca nu moralitate, si trateaza copiii asa cum merita.
Inca stau in cumpana...cand va avea 2 ani jumatate o sa fie iarna, mi-e teama sa o duc in colectivitate atunci...Mai bine astept pana dupa 3 ani...Ganduri, ganduri...
Numai bine va dorim,
Catalina si papusa neastamparata
Iustina
blackdress spune:
Sunt Adriana Rascu directorul gradinitei KIDS FIRST.Am citit cu interes discutiile pe care le purtati despre noi si va pot spune ca sunt foarte receptiva si deschisa catre toate nevoile parintilor.Am vazut ca e o problema cu achizitionarea rechizitelor, asa ca am decis sa nu va mai punem pe drumuri si sa le achizitionam noi.Ideea pentru care am optat initial ca dvs sa cumparati aceste materiale , a fost in scopul de a-i trezi micutului dvs interesul si nerabdarea de a veni la gradi si de a folosi toate acele lucruri noi si frumos ambalate si colorate.Eu va astept cu drag sa ne vizitati si sa ne criticati
, dar sa ne si laudati
.Va multumesc tuturor,pentru impresiile dvs.
Adriana Rascu
geniest spune:
Bun venit in club Adriana !
eu sunt initiatoarea subiectului despre gradinita ta si am o intrebare: in Drumul Taberei nu deschizi o gradinita ???Acolo pe campul unde sunt blocuri ANL. Cererea este imensa si la tarife de bun simt vei avea mult succes.
Pe curand,
geniest
mamabuna spune:
ca o mamica exigenta ce ma aflu am urmarit cu interes cum evolueaza acest subiect! chiar daca esti multumit de gradinita la care merge copilul vrei sa stii daca nu se poate si mai bine, deh asa suntem noi mamicile
.
sunt o mamica din drumul taberei si, draga geniest, am schimbat o gradinita (deci am avut o deziluzie referitoare la sistemul privat) dr am gasit gradinita care noua ni se potriveste perfect. aproape de blocurile anl din drumul taberei si ma uimeste ca nu o cunosti.
de ce este gradinita perfecta din punctul nostru de vedere:
1. educatoarele au extrem de multa rabdare cu copiii, sunt foarte bine pregatite pentru aceasta meserie, si fie-mea cind e racita plinge sa mearga la gradinita.
2. stiu oricind ce face copilul meu acolo: si bune si rele, cit a mincat, daca a dormit, ce a invatat si ce ii e greu sa invete, cu cine se joaca, daca a necajit-o cineva sau ea daca a necajit pe cineva.
3. atmosfera este extrem de calda, copiii sunt prieteni si sunt fericiti.
4. orice problema am pot sa sun, sa discut si sa se rezolve.
5. si nu in ultimul rind, cind va termina gradinita copilul meu va fi mai destept decit altii pentru ca va stii la perfectie o limba straina (germana, nu orice limba straina
).
orice alte intrebari, pls.. nu ezita.
cge spune:
Catalina, baietelul meu a fost la "Arc-en-Ciel" si a fost tare ok.
Daca vrei detalii, vorbim pe PM.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati