Gradinita particulara super !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

quote:
Originally posted by mamabuna

ca o mamica exigenta ce ma aflu am urmarit cu interes cum evolueaza acest subiect! chiar daca esti multumit de gradinita la care merge copilul vrei sa stii daca nu se poate si mai bine, deh asa suntem noi mamicile .
sunt o mamica din drumul taberei si, draga geniest, am schimbat o gradinita (deci am avut o deziluzie referitoare la sistemul privat) dr am gasit gradinita care noua ni se potriveste perfect. aproape de blocurile anl din drumul taberei si ma uimeste ca nu o cunosti.
de ce este gradinita perfecta din punctul nostru de vedere:
1. educatoarele au extrem de multa rabdare cu copiii, sunt foarte bine pregatite pentru aceasta meserie, si fie-mea cind e racita plinge sa mearga la gradinita.
2. stiu oricind ce face copilul meu acolo: si bune si rele, cit a mincat, daca a dormit, ce a invatat si ce ii e greu sa invete, cu cine se joaca, daca a necajit-o cineva sau ea daca a necajit pe cineva.
3. atmosfera este extrem de calda, copiii sunt prieteni si sunt fericiti.
4. orice problema am pot sa sun, sa discut si sa se rezolve.
5. si nu in ultimul rind, cind va termina gradinita copilul meu va fi mai destept decit altii pentru ca va stii la perfectie o limba straina (germana, nu orice limba straina ).

orice alte intrebari, pls.. nu ezita.

Te referi la gradinita cu predare in lb. germana situata in zona caselor dupa ce traversezi bdul Timisoara ???
Daca este vorba despre acea gradinita...pentru mine e departe de blocurile ANL...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabuna spune:

da despre acea gradinita este vorba. eu stau la favorit si nu mi se pare departe. oricum ce vroiam eu sa spun este ca si in Drumul Taberei sunt gradinite bune.

Mergi la inceput

Mamabunaam facut si eu cercetari de gardinite in Dr. Taberei insa tarif de 4 milioane / luna la program scurt n-am gasit niciunde.
Pe de alta parte eu vreau program scurt de unde sa-l poate lua bunica (72 de ani) deci exclus mersul cu autobuzul / tramvaiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mak spune:

Si eu am copilul la Marienkäfer Kindergarten din Dumul Taberei si impartasesc aceeasi opinie cu Mamabuna. Este intr-adevar o gradinita ai caror proprietari respecta ce au promis comparativ cu altii care doar se lauda. (Am schimbat si noi vreo 4 gradi, deci avem ceva experienta in domeniul cautarilor)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mak

Si eu am copilul la Marienkäfer Kindergarten din Dumul Taberei si impartasesc aceeasi opinie cu Mamabuna. Este intr-adevar o gradinita ai caror proprietari respecta ce au promis comparativ cu altii care doar se lauda. (Am schimbat si noi vreo 4 gradi, deci avem ceva experienta in domeniul cautarilor)

Pai a spus cineva ca Marienkäfer Kindergarten nu-i gradinita buna ????!!! Eu am spus ca simt nevoia unei gradinite private in zona ANL-urilor de pe Valea Oltului si la tarife rezonabile. KidsFirst era ceea ce-mi doream in ceea ce priveste conditiile si preturile. Pacat ca-i asa departe de noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunni spune:

Blackdress eu m-am uitat pe site-ul vostru si mi se pare o gradi ok, as ridica si eu o problema, imi raspunzi doar daca vrei, banuiesc ca multi parinti isi pun intrebarea asta. Mai precis este vorba de modul de achitare a taxei pentru gradinita. Cele mei multe gradinite vor banii in avans, eventual la sfarsitul lunii in curs pentru luna urmatoare. Pana aici nu e nimic rau, dar se poate intampla ca un copil sa nu se adapteze, sa planga sau sa nu vrea sa mai vina chiar dupa cateva zile, sau cine stie ce alte motive din care parintele nu il mai poate aduce. Noi parintii in tot cazul cand ne ducem copiii la gradi o facem cu speranta ca vor merge acolo pana la scoala, ca se vor simti bine, nimeni nu se gandeste ca din cine stie ce motive va fi nevoit sa il retraga. Si stiu ca in cazul cand un copil nu mai vine banii de taxa nu se returneaza, si uneori sumele sunt maricele, in fine chestia asta mi se pare o dificultate pentru parinti.Plata taxei in avans mi se pare ok atunci cand copilul deja s-a adaptat, vine cu placere, are prieteni in gradinita. Eu caut o gradinita care sa acorde facilitatea de a plati taxa in parti mici, sau la jumatatea lunii(sa nu zic chiar la sfarsitul lunii)in perioada de inceput, pana cand devine clar ca s-a adaptat copilul si ca totul e ok. Tu ce parere ai despre problema asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackdress spune:

Bineinteles ca va raspund.Pana acum nu am avut cazuri cu pitici care nu s-au adaptat.O sa radeti , dar la noi copiii plang atunci cand vin parintii sa ii ia.In orice caz, noi incasam banii pentru luna in curs in primele 5 zile ale lunii.Daca doriti sa retrageti copilul, suma pentru zilele in care nu vine vi se returneaza, nu vad de ce nu s-ar proceda asa.
In alta ordine de idei, pentru noi nu este o problema daca doriti sa achitati pentru doua saptamani,ca sa fiti sigura ca cel mic e ok.Suntem f flexibile si incercam sa intelegem pe toata lumea.Avem o relatie deschisa si apropiata cu toti parintii, deoarece scopul nostru comun este binele celor mici.Nu cred ca am rezolva ceva cu o atitudine rigida, cu reguli si restrictii, care ar duce catre o comunicare greoaie si catre ridicarea unor probleme , pe care noi dorim sa le evitam cat mai mult posibil.
In speranta ca v-am raspuns pe masura asteptarilor, va multumesc pentru intrebare si va astept si cu altele.
Cu drag,
Adriana

Mergi la inceput