Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu mi-a meres netul..
ASA ca IARINA ieri a facut 1 luna!!!!!!!!!!
A luat 1kg in plus ,avem 4.160 si 56cm.

PROPUNERE PT LISTA: vreti sa trecem si evolutia bb -lor in greutate in fiecare luna?

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele!

Bebeii astia s-au vorbit, si a mea tare s-a mai agitat azi-noapte si azi.

[Pup]

Ivona si Ella 12 ian 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Baaai, batista bebelusului RULEZ! Cine n-are, sa-si ia, ca tare utila mai e cand e vreo chestiune de muci de rezolvat!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

ivona a mea s-a agitat in seara asta 3 ore...m-a acpiat..nu facuse kka de 3 z si i-am pus supozitor..
Mi se rupe sufletul ca nu rezolv problema asta a ei.Am inceput eu sa tin regim..poate o ajut..fara carne paine etc...sa vedem

Asa m-am consumat azi ca laptik am avut mai putin.

RAna persista inca si ma avd cu dmna recomadata de Alinuk, sa o scot la capat cumva..ca nu mai rezist..dar nu vreau sa renunt.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mesa asa e..e tare buna..eu la Ingrid am folosit=o de la 5 luni..dar pe la 9 luni mama..era chin sa o mai folosesc..unul o tine..in fine

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Pup si eu fetele...

Eu sint turbata de nervi! Nu mai pooooot! Vreau sa nasc! Gata! Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii!
Sint in pragul unei caderi nervoase si nici macar nu am nascut, k sa ma o scuza pt depresie! Dar kiar nu mai pot! M-am saturat de arsurile non-stop, de durerile infioratoare de bazin si nu numai ale articulatiilor bazinului, ci si restul articulatiilor sint incluse (k sa fie mai misto). Plus k ma apasa burtoiul pe picioare si comprima nusht ce nervi si vase de singe, k mi s-au umflat picioarele raaau si le simt amortite o mare parte din timp... Vreau si eu sa dorm mai mult de o ora-doua pe noapte, si alea cu noduri! De doua sapt numai asa o tin...M-a ajuns oboseala si simt k nu mai pot! Cred pina nasc o sa fiu deja turbata!!!!!
Fetelor care mai aveti un pic pina nasteti...cum o duceti? Cum dormiti?
Eu am/aveam ceza programata pt vineri, 16 febr. Am vb azi la tel cu dr si mi-a zis k s-ar putea s-o lasam pe luni, dak nu sint semne evidente k bebe vrea sa iasa! Dar ...deja incep si eu k Messa... "AFARAAAAA"... "EVACUAREA!"... De abia astept sa se faca ziua, sa il sun pe dr iar azi, sa urlu la el k nu mai pot si gata! Eu imi dau demisia din functia de gravida!

Fetelor care ati mai nascut...felicitari! Am citit iarasi din umbra, dar nu am postat. Din ce in ce mai multe mamici cu puiuti si cu problemele aferente...Ce va invidiez! Oricit de rau o sa fie dupa, nu poate fi mai rau k acum! Asta e clar!
Cine a zis k dupa sapt nusht care, bebele in burta e mai linistit? A mea sare non-stop! M-a zapacit! Si e asa grea acolo in burta...
Offffffffffff....

gata! Plec sa imi vars oful ...nusht pe ce...dar gasesc eu...

Va pup si va dau de veste dak apare ceva nou si am noroc sa nasc kiar vineri.
Va doresc nopti usoare si bebei cuminti si mincaciosi.

Marce 38+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006

Vine bebelina mea, Lara-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

maribell sunteti niste frumosi. sa va traiasca micutul vrestin!!!
super pozele, dar aia in care e cu tati la PC... e mortala.

Anis la multe luni Ianirei!!! offf tot nu ai rezolvat pr ei cu kk? naspa rau.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor. Noi am cazut lati aseara dupa maraton la Cora, cumparaturi pt masa de botez (am facut calcul ca pana acum am spart 10 milioane si nu am luat inca tort, carne si legume si fructe precum nici taria - asta asa, orientativ, pt cine vrea sa faca acasa; oricum nu e ca la restaurant). Bebe vad ca doarme inca (bine, si-a luat masa la 3)dar se indeasa si si-a inceput trilul asa ca e pe trezite. Il astept in maxim 20 de min.
Azi iar am mega treaba (tre sa fac mancare, sa caut ceva de imbracat pt botez care sa ma incapa - in hainele vechi, nu va ganditi ca merg la cumparaturi). Dupa aia mai avem nitel relash maine si de joi ramane si tati acasa si incepem shmotru la greu: geamuri,bucatarie, restul casei, baie, adus mese, scaune etc. Eu sincer cred ca duminica seara o sa fim varza de varza. Daca nu auziti de la mine pe marti asa, dati alarma ca oi fi cazuta pe vreundeva ... .

Adela, nu mama, nu l-am luat pe bebe cu noi. La Cora? Inainte de botez? Pai crezi ca am cazut in cap? Stii ce era acolo? Mare de lume. L-am lasat cu mama. Plus de asta mie mi-a trebuit sa ma misc super repede si eu nici nu am inca marsupiu ... Cine stie, poate imi creste unu' pana imi cumpar (ca piele si grasime in plus ar avea din ce).

Criss, mai, nu stranuta mai des ci mai rar, a stranutat de cand s-a nascut dar eu aveam impresia ca la un moment dat nu mai e semn ca se curata mucoasele ci e semn de raceala. Doamne fereste! Ma uit oricum mereu si de celelalte semne (muci, tuse, temp) si daca nu sunt, incerc sa nu ma alarmez inutil.

Hai va pupic sa ma organizez macar in minte pe ziua de azi pana se trezeste bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neatza fetele

sunt varza ca nu am dormit bine, dar nu ma mai plang ca va vad pe voi, cele care aveti deja bebei ca problema cu somnul e naspa... in fine.

marybell super pozele, bb Erik este un dulce. operatia ta cum mai e?

Marce putintica rabdare ca iese bb.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Lily, ma bucur sa aud ca e totul ok cu puiul tau si ca nu sunt probleme la picioruse.
Marybell, sa va traiasca micul crestin! Am vazut pozele. Sunt superbe. Le asteptam si pe cele de la fotograf ca sa va vedem si la distractie.
Anis, "La multi ani!" pentru Iarina. In legatura cu propunerea ta si eu ma gandeam sa facem ceva de genul asta. Ar fi interesant sa vedem fiecare puiut cum se dezvolta.
Cata mama pai la ce cheltuieli ai tu acolo cred ca mai bine faceai botezul la restaurant.

O sa continui mai tarziu ca s-a trezit seful!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput