Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
eli1977 spune:
Dana, , si al meu bebe la fel, tremuram si urlam rrrau de tot, nu se mai poate intelege nimeni cu noi pana e gata bibe, zici ca vine foametea..si ne sugem cu zgomot manuta, bluza lui mami sau buni, gatul lui mami, ce-o fi, dar sa sugem ceva!e ffoame mare, nene!
sa va zic si voua, ieri, azi noapte si azi bebe a avut niste crampe asa, se strange, da din picioruse si din manute, cam cateva secunde, dupa care iar doarme..in fine, a dormit asa chinuit, cu schimonoseli din astea si noaptea trecuta si azi, ture de cate 3 ore, nu stiu ce sa cred, daca or fi colici..i-am dat pe la 5 debridat si papa san muls, a dormit 3 ore mai putin agitat, la 8 i-am dat iar o lingurita de debridat si formula, n-a mai bagat tare, decat vreo 50 ml si a adormit si nu se mai frichine deloc.Oare e asa calmant debridatul asta?i-am luat si gripewater, ce sa-i dau dupa baie, inainte de papa, ca sa doarma bine, debridat sau gripe?stiti cumva, e vreunul periculos?debridatul se da de trei ori pe zi cate o lingurita, ma rog o masura de 2,5ml.
Eli
marinar spune:
raluca sigur s-a saturat??? ca a mea cel mai tare plange de foame.
intrebare: tu cand il dai pe bb cu flatulin, inainte de masa sa udupa?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adela2006 spune:
anca bine ai revenit normal ca a fost totul simplu si usor ca doar nu ai alergat tu degeaba atatea ture de stadion
eli , dana si a mea e fomista rau trage din bibe ca disperata tot timpul mi-e frica sa nu se inece la ce sunete scoate ( de ar trage asa si de la san ce bine ar fi dar se plictiseste repede sau adoarme cu tatica in gura )si la primele inghitituri se aude de parca ar pica intr-un butoi gol ( si nu trec decat 3 ore intre mese )
doamne fereste sa incerci sa-i scoti biberonu in timp ce manca ![]()
cristiana cum sa ma supar ce ai
? mami meu lucra de noapte si vine direct de la lucru ; am incercat eu azi subtil sa-i spun ca poate e obosita sa mearga acasa sa doarma dar ai cu cine ? ca nu e obosita si vine si maine ; asta e , mi-e si de ea ca se oboseste si nu poate dormi la mine , daca ar fi dupa ea ar sta numai langa bebe alexia ![]()
sraluca uite o
si un pupic dulce de la noi
fai baie poate se linisteste oricum intr-un final oboseste si bebe
si adoarme
( eu pe asta ma bazez cand urla
)
maryela eu stiu din ce am citit si eu ca nu se da banana la bebe pana la 9 luni acu nu stiu cum e cu prafu de banana de ce nu-l intrebi pe doctor ?
catalina si a mea stranuta parca nu asa des ca la inceput dar tot stranuta ; ati luat si copilu la cumparaturi ?
culmea ( sa nu-mi cobesc singura ) dar bebelina mea doarme am facut baita , i-am dat sa mance si doarme dupa ce a dormit toata ziua , la ora asta de obicei se mataia plangea nici vorba sa doarma pana pe la 1 , 2 noaptea ; mi-e si frica daca se trezeste mai incolo ( adica cand ma pun si eu sa dorm
) si incepe programu de povesti ?
sa speram ca nu
fetele dar nu mai naste nimeni ?
va pupaceste adela
de alexia maria
anis spune:
quote:
Originally posted by Maryela
Eli1977 noua ne-a zis pediatrul sa schimbam pentru cateva zile humana 1 cu humana hn( cu mai putina lactoza) dat fiind ca bebe e tare agitat, vomita cam dupa fiecare masa. Deci nu stiu care e treaba cu lactoza si colicii dar are ea ( lactoza)vreo legatura cu durerile de burtica...
Apropo, fetele, pe cutia de Humana hn scrie ca are pudra de banane(!!!!) Nici nu stiu ce sa fac, sa-i dau copilului lapte dintr-asta????
Offfff, tare suparati suntem...
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
Fata mea ...ce pediatru ai tu?
Humana HN se da cand bb are diaree.daca ii dai din asta se va constipa.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
Am venit de la ortoped, totul e bine, scapam fara gips.
La noi toata lumea doarme si plec si eu acusi! Ne citim maine!
Noapte buna!
P.S. Adela nu te-am uitat, dar ramane pe maine cand dorm piticii.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by elena_mvl
Mirandolina ma gandeam ca ai nascut dar noroc ca ai postat si m-am linistit ca ma gandeam sa iti dau un PM
N-am nascut inca... dar tare mi-as dori. N-am intrat p DC si n-am citit deloc in weekend, am fost dupa hainutze, pat, carucior si haine pentru tati sa-i innoim trusoul
Pe de alta parte, ma gindeam ca ai fugit si tu sa nasti ca megbeng, care n-a suflat o vorba pina n-a livrat bebele
Eu ma duc miercuri la control, parca vad ca prind DPN original, adik 4 martie, sa vezi ce-as ride! De stat in pat nici nu se mai pune problema, m-am trambalat zilele astea cit nu m-am trambalat de la inceputul anului. Deh, acu ma razbun

Pupici tuturor, Elena, sa ma tii la curent! ;)
Mirandolina
36+
marybell spune:
buna fetelor, nu am mai intrat pe forum de vineri, am fost ocupati cu botezul, a fost frumos dar obositor atat pentru noi cat si pentru bebe, dar gata a trecut si evenimentul asta...
in primul rand vreau sa o felicit pe Meg pentru bebelus, sa fie sanatoasa si ea si el si ii doresc refacere rapida;
Eli vreau sa spun ca si noi ne confruntam cu problema asta "mucisorii" lui bebe. dupa ce ne-am chinuit cu 2 pompitze diferite una de la chicco si una de la avent care scoteau ele ce scoteau din nasucul lui dar mai rau chinuiam copilul fiindca plangea rau de tot cand o foloseam. in cele din urma am citit si pe alte forumuri pareri ale mai multor mamici despre aceasta batista bebelusului, am sunat-o si pe pediatra si a spus ca e ok, am achizitionat-o si vreau sa spun ca acum poate si copilasul sa doarma mai bine si sa pape laptic fiindca se inneca cu mucisorii rau de tot. intreaba-ti si tu pediatrul ce parere are, vezi ca exista si un filmulet demonstrativ pe site-ul http://www.overland.com.ro/
sper sa iti fie de folos.
va pup Mary
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
criss68 spune:
Aventura, bine ai venit acasa. Vei vedea ca te vei descurca de minune, la inceput dureaza putin pana te organizezi.
Monikk, bine ai venit.
Ylilimic, ce bine ca ati scapat de gips!
Catalina, si fetita mea stranuta f des dar nu-mi fac nici o problema. Nu stiu daca explicatia sta in picioare, dar eu din prima zi cand am ramas insarcinata am stranutat incontinuu: dimineata la trezire o serie de 3, la cafea inca o serie, cand mancam la fel... Tati zice ca de la el ni se trage, si el stranuta enervant de des. Dupa nastere nu mai stranut, stranuta numai Ligia. Nici vorba de raceala, nici macar urme de mucisori. Da doamne sa ne tina cat mai mult asa. Acuma nu stiu ce sa zic de Matei, el pana acum nu a mai stranutat asa des?
Hm! Mi-am adus aminte de musafirii care se ofereau sa aduca ceva anticorpi la copil - de care spuneai tu! Mama ce ma isterizam daca auzeam asa ceva. La mine a venit cineva cu treaba (in interesul nostru) si daca era racit nu a fost primit in casa deloc. Oricum si musafirii primiti nu au avut voie sa puna mana pe copil - cred ca s-au simtit tare prost dar de-aia nu mai pot eu.
Vad ca multe din voi va faceti probleme cu copii prea lacomi, in timp ce eu ma paranoizez pe zi ce trece ca nu stiu daca fata mananca suficient.
Help! Mie teama ca-mi pierd laptele si nu stiu din ce motiv. Doar daca eu mananc prea putin, insa toata hrana mea se compune din lactate, desi de multe ori ma apuca 5 dupa amiaza fara sa fi mancat nimic. La san suge, adoarme sugand si nu se trezeste imediat. Formula nu-i dau deloc, deci nu face comparatie. Dupa ce a supt dintr-un san, am incercat sa mulg dar nu am mai gasit nimic. Am vrut sa verific in celalalt cat am si abia am scos 60ml. Cand s-a trezit dupa scurt timp, surpriza, ea a mai gasit ce sa suga, ba chiar a si regurgitat. Am incercat sa-i dau din bibe ce am muls- nu i-a trebuit, deci pot sa sper ca ii ajunge ceea ce suge??? Am testat si cu ceai - slabiciunea ei - nici ceai nu a vrut decat ff putin, sotul trage concluzia ca stie exact ce vrea, nu inghite de dragul de a avea ceva in stomac. Acuma nu stiu ce sa zic, nu am cantarit-o ca nu am cu ce. Dar a crescut f mult, in 2 sapt nu-i mai vin hainele care erau mari cand am iesit din maternitate, insa s-a lungit, slaninute nu prea vad. Cine stie, o fi primit mesaje subliminale de la mine cat o aveam in burta ca numai la silueta imi statea mintea - asa ca acum nici ea nu vrea sa manance sa nu se ingrase

.
Nu radeti de mine ca nu mai stiu ce sa cred.
Eli1977, ce spui tu seamana perfect cu colicile. Sab simplex ai incercat si nu a mers? La noi asta merge cel mai bine. La spital le dadea calciu carbonic, calma f bine - mi-am luat si eu sa am in casa, dar mi-au zis sa folosesc in situatii exceptionale intrucat constipa. I-am dat de vreo 3 ori, dar nu m-a uimit.
Sa nu le uitam nici pe fetele care se pregatesc sa nasca, punem galerie 

Dupa ce deschidem subiect nou la clubul scutecelor vom vorbi numai de bebei, dar acum cele cu burtici cred ca se cam plictisesc sa ne auda numai de colici.
Va las ca parca tare mi-as face niste provizii de somn, nu se stie cat ma lasa matzica sa dorm in noaptea asta.
criss & Ligia Elena
marybell spune:
aaaaa
era sa uit, daca vreti si aveti timp fetelor sa va uitati la cateva poze de la botez, de sambata 11 februarie si de la mir de a 2a zi. de la restaurant nu sunt o sa le primim abia peste o saptamana, asa ne-au spus cei cu care am facut contractul pentru poze si filmare. cand o sa le am o sa pun.
va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb