Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
brig_adria spune:
buna fetelor.si noi avem probleme cu piciorusele,tal var la unul si tal valg la celalalt,ne-a spus ortopedul sa facem masaj ,de 3 ori pe zi,cate 2 misc la fiecare picior si a 10 min fiecare.Facem de 10 zile,sunt ceva prorese mici,mergem mierc la control sa vedem ce ne mai spune.va pup pa
brig_
adria si iulia andreea(25. 01.2007)
criss68 spune:
Adela, eu mi-am facut calculul ca daca bb nu a dormit toata ziua si atunci tocmai atipise, va dormi cel putin 4 ore, drept pt care m-am gandit sa ma rasfat cu o ciocolata. La fel fac si cu cafeaua, dar azi bb mi-a facut figura.
Nu ma duc inca la serviciu, ma duc la facultate. Lipsesc destul de putin de acasa, cred ca ma descurc cu alaptatul, dar cu conditia sa respecte un program cat de cat. Daca mai sunt zile ca cea de azi... mor. Abia am asteptat sa doarma ca sa ma pot odihni si eu.
Pe biletul de externare asa scrie si la mine, 6 luni repaus fizic, dar mi-a zis ca efort moderat pot face iar gimnastica sa nu includa exercitii pt abdomen.
Lilisor, dar ce zi ai mai avut si tu!! iak! Si cand te gandesti ca nu era nici o problema deosebita, decat ca pupezele din primarie nu stiu nici sa plimbe hartii - lucru la care romanii credeam ca se pricep de minune. Doamne ajuta maine sa fie bine la ortoped.
Acum ca fata nu s-a trezit, s-a gandit sotul sa ma solicite el: vrea mancare 
, desi am facuta de mama. Insa el nu mananca decat facuta de mine.
Deci iar ies
criss & Ligia Elena
eli1977 spune:
A! sa va intreb si pe voi, desi s-ar putea sa fie cam de copii mici intrebarea...cum sa fac eu sa nu mai fie bebe asa lacom???mai fetelor, e jale, trage bibe sau tata de ghiortaie, face niste sunete din gat de zici ca nu e mancat de o saptamana si nu se odihneste deloc , abia la sfarsit, eu nu pot sa-l iau la ragait pe umar, ca el nu da drumul la san sau biberon nici mort.Si daca suge lacom asa, se mai si ineaca, il mai pun pe umar, mai scot aer, termina biberonul, adoarme si incepe sa sughita....si se trezeste iar, da-i ceai sau pune-l iar la san..cred ca de asta are crampe, colici, ce-or fi, ca trage aer mult in burtica, e nehalit rau, nu stiu ce sa-i mai fac sa suga mai incet.Am zis ca e de biberon, i-am luat tetina avent 1, anticolici si tot asa merge treaba..
Maryela spune:
Eli1977 noua ne-a zis pediatrul sa schimbam pentru cateva zile humana 1 cu humana hn( cu mai putina lactoza) dat fiind ca bebe e tare agitat, vomita cam dupa fiecare masa. Deci nu stiu care e treaba cu lactoza si colicii dar are ea ( lactoza)vreo legatura cu durerile de burtica...
Apropo, fetele, pe cutia de Humana hn scrie ca are pudra de banane(!!!!) Nici nu stiu ce sa fac, sa-i dau copilului lapte dintr-asta????
Offfff, tare suparati suntem...
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
Daconst spune:
Eli,credeam ca sunt singura cu problema asta...bb al meu tremura pina-i fac sticla sau ii dau completarea.Nu stiu ce sa-i mai fac sa-l calmez...e asa lacom de numa.O sa intreb si eu doctorita sau moasa ca eu am sperat sa treaca,dar asa vomita si al meu ca se grabeste la mancat.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
vad eu ca frumusetea se mentine cu papa muuuulta, ca numai bebei fomisti si calici avem. a mea a mancat si san si cmpletare dar nu a mai fost chip sa doarma si pana ii face baitza i-am dat-o pe dna suzy. pai nu stie ce sa bage mai repede in gura: ori pe suzy, ori pumnul, ori si una si alta...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Pup fetele si bebeii. Noi abia am venit de la Cora si sunt RUPTA!. Acum mai am juma de ora pana la baia lui bebe. Cica sa ma odihnesc ... .
Mai, ai vostri mai stranuta? Stiu ca la inceput imi ziceau ca se curata nasucul dar cat se mai curata ca noi avem peste o luna jumate si el tot mai stranuta. Sunt absolut paranoizata sa nu raceasca acum inainte de botez.
Hai pupici, mai vb maine.
cristiana70 spune:
ANCA, ma bucur ca sunteti intorsi cu bine acasa, ca bebe e mancacios, si ca nu ai probleme cu epizotomia.
ADELA, nu te supara, 
, n-am zis din rautate, mai bine PM decat sa cauti in urma nu stiu cate pagini sau capitole, vezi ca fetele astea tin tare la scris. Cat despre mame, si eu ca tine, a mea a plecat acasa ca acolo are un copil si mai mic de ingrijit (sotul!), iar pe socrela sa n-o vad ca-mi sare tensiunea!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
sraluca spune:
Mai fetelor sunt rupta. De azi de la 4 de cand ne-am intors de la plimbare si am mancat plange in continuu. Acum i-am dat iar de mancare si tipa in continuare. Nu stiu ce are. Nu par sa fie colici. Sunt rupta. Pe la 5 am zis sa ma bag si eu putin in pat dar n-a fost chip. Si ieri a fcaut la fel. Dupa ce il plimb parca innebuneste. Si stau si ma intreb de ce. Macar aseara a urlat de la 5 la 8, la 8 i-am facut baie a mancat si a dormit. Azi nu i-am mai facut baie si urla de mama focului.
Si sincera sa fiu si mie imi vine sa fac la fel.
Si cand ma gandesc ca mai sunt atatea zile pana vine ta-su acasa ma ia disperarea. Daca face asa pana sambata ne gaseste pe amandoi spanzurati. Sau cel putin pe mine.
Mama si urla din toti rarunchii, nu e de alint.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006