Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

dragele mele,

intai de toate tin sa va multumesc ptr. sustinere si gandurile bune , desi nu am
apucat sa va citesc din urma sunt convinsa ca m-ati sustinut
noi am ajuns joi acasa si incercam sa ne acomodam inca dupa 2 nopti albe , ca bimbita al
nostru a vrut sa se faca cunoscut ca a venit acasa, in general suntem bine traim minunea de
a fi parinti si e extraordinar , obositi dar fericiti
o sa revin cu povestea nasterii si o sa incerc acum sa pun niste poze

va pup pe toate

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

quote:
Originally posted by mariana_1976[/i]
Tzuchi n-o fi cumva clima aia "superba" englezeasca care nu va prieste ca sunteti atit de multe "overdue"?
just kidding...dar uite ca de ex. in Suedia e stiut ca in perioada de nopti polare femeile au mai multe probleme de intirziere ale ciclului,poate ca si umezeala din uk o avea vreo consecinta?

Mariana nu stiu ce nu ne prieste, o fi vremea, insa numa noua romancelor ? Ca doar englezoaicele nasc si inainte de DPN.

Haideti fetelor sa punem majoretele astea la treaba si pentru noi, sau or fi obosit? Si eu am intrat in faza in care mi-e frica de nastere, parca as mai astepta putin! Tati a cumparat in sfarsit camera video, azi ne-a venit si caruciorul, avem pregatit totul, insa eu nu ma mai grabesc la nascare!
Maine mergem si noi la controlul saptaminal, parca aud iar, baby is happy si ne vedem saptamina viitoare!

Noi ne-am hotarit sa cumparam umidificatorul Philips Humidifier SBCSC580, daca o sa avem nevoie, asta pentru ca are si higrometru sa masoare umiditatea din camera si se opreste el cand ajunge la umiditatea dorita. Sa vedem daca o sa ne fie necesar, ca aici umiditatea este destul de mare in aer.

Pupici,
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

criss, atarna, ca mai e un rest de pielicica, ala dureaza pana se retrage - ti s-a labartzat burta in noo luni, doar nu vrei sa se suga in cateva zile, si tu acuma! Lasa ca dupa cateva luni si nitzel sport o sa vezi ca se intinde si pielicica aia!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

belle_vue- no pb!
Adam nu a avut suficient loc in burtica si a tinut ambele labe ale picioarelor ridicate spre tibie si orientate spre exterior. In spital mi-au spus ca este ceva obisnuit si cu masaj corespunzator va trece in cateva saptamani. Eu masaj am facut dar as vrea sa ma asigur ca nu trebuie aparat gipsat, nu vreau sa constat mult mai tarziu, cand bb ar trebui sa mearga in picioare...
Si Matei a avut la un picior insa era ridicat si orientat spre interior. S-a rezolvat fara gips.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

intai de toate sa punem si noi majoretele ptr fetele care trebuie sa mai nasca ca tot ne-am laudat ca ramanem cu ele nu ? deci alinatxa elena tzuchi mariana ( si care mai sunt ) nasteri usoare

noi suntem bine aseara am adormit la 1 si am dormit pana la 9 azi dimineata ; de azi a inceput taticu serviciu si a venit maica-mia dar bebe e foarte cuminte ziua doarme de numa mai iesim putin afara si gata a si venit taticu acasa
deci ma gandesc cum sa scap de maica-mia ea cum plange bebe alexia putin cum sare sa o ia in brate degeaba ii spun eu sa se potoleasca
si in plus daca-i vin dupa aia idei si la socrela sa se mute si ea aici ca inebunesc ; macar cu mami meu e altceva pot sa-i spun ce vreau pe ce ton vreau

cristiana ma stradui sa scriu mai des dar pana apuc eu sa citesc tot se trezeste si copchila

ylilimic eu eram cu pozele trimite-mi mai bine un pm macar ramane acolo ; despre ce alocatie e vorba aia de 2 milioane ? ca ar trebui sa depun si eu dosaru nu ? si chiar asa de ce mergi la ortoped ?

criss asa repede sport ? ai grija totusi mie toti doctorii ( vreo 10 am intrebat de toate specializarile ) mi-au spun NU mai repede de 6 luni ; si cum de mergi asa repede la lucru ( banuiesc ca de lucru era vorba cand ai spus ca mergi la scoala ? )si sa nu uit daca mai alptezi si manci ciocolata ( alta decat alba ) agiti copilu deci nu e de mirare ca nu doarme ; e adevarat ca daca incepi completarea nu prea mai vrea la san la noi asa a fost nici nu m-am straduit eu cine stie ce cu alaptatu acum cand ma mulg mai curge 20 - 30 ml o pun inainte de fiecare masa la san habar nu am daca mai curge ceva

va pupaceste adela de alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

lili, si noi avem aceiasi problema. nesimtita de mine nici nu i-am facut masaj. am zis sa ma dezmeticesc

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gio - nu vreau sa te sperii, insa in spital colega de salon avea fetita cu aceleasi probleme. Pt ea dr neonato a hotarat din prima zi cizmulite gipsate, mai ales ca taticul era speriat ca fata lui sa nu aiba ceva mai tarziu, ca e fetita si daca vrea cariera de model sa nu dea vina pe ei... poate erau cam speriati, dar le-au pus pt 10 zile.
La Matei nu a fost nevoie si sper sa ma descurc cu recuperarea si la Adam. Insa responsabilitatea e mare si nu vreau sa ma fac vinovata de viitorul "stramb" al copilului din neglijenta mea. Ti-au spus cum se face masajul? eu fac asa: tin cu o mana glezna si cu cealalta mana rotesc laba piciorului spre interior si in jos in acelasi timp. Masajul trebuie executat cu finete cat sa nu stanjeneasca copilul si de cateva ori pe zi, max 10 min (mi se pare cam indelungat timpul).
Astept parerea ta poate stii ceva mai bun pt puii nostri.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Fetelor! Ne cerem scuze pentru absenta temporara de pe forum determinata de perioada de acomodare..

Suntem bine, am stat in spital doar 2 zile jumatate, am avut o nastere extrem de rapida si usoara, epiziotomia aproape nu ma mai deranjeaza deloc, m-au taiat putin cu toate ca bebe Antonio a fost maricel - 3830 kg..Incerc sa ma adun sa va scriu povestea nasterii..

Nu am apucat sa va citesc din urma si nu cred ca voi apuca..

Antonio Ventura este un cumintzel, nu plange aproape deloc..insa e un fomist moooama doamne..Mananca tot ce prinde, capseaza pe tati si pe mami de gat, tatze, isi mananca pumnii..deci Marinar, Catalina..ma alatur si eu clubului fomistilor

Deci laptik avem dar insuficient - cu toate ca il pun mereu la san si ma si mulg, productia e mica fata de cat papa el..asa ca ii dam completare Humana 1 la fiecare masa aproape... O sa continui insa sa-l alaptez din putinul pe care il am cat pot de mult, mai ales ca ia si bibe si san la fel de bine.

Tati ne ajuta muuult de tot, s-a mobilizat enorm, chiar incepand de la nastere cand a tinut mortis sa intre la mine si sa participe (isi frangea mainile pe hol). Si-a luat toate 15 zile libere pentru a ma ajuta.

E greu cu trezitul foarte des iar ziua nu prea dorm..iar la noi papa lui bebe dureaza 1 ora-1 ora juma - ne schimbam, ne dragalim, papam san, papam bibe muls de la mama, papam completare, ragaim, stam putin si abia apoi dormim..

Felicitari celor care au nascut intre timp si imi pare foarte rau ca nu am apucat sa intru sa va fac galerie!!

Tin pumnii celor ce urmeaza sa nasca!

Aventura cu Antonio

AMR 8 zile maxim!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

lili, si mie in maternitate mi-au zis ca e o forma usoara. masajul ar trebui facut cum zici tu insa pediatra mi-a zis sa asteptam o luna poate se indreapta de la sine. acum, si de cand cu faza cu buricutzul cam incep sa ma indoiesc de profesionalismul ei.

cat despre masaj, eu m-as duce cu ea la serviciu sa-mi arate un coleg kinetoterapeut cum fac ei.

pupici

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Aveti idee, lactoza are vreun rol in formarea colicilor?am luat un ceai de la humana, de fenicul si chimen, care se pare ca ar ameliora colicii dar contine lactoza si nu stiu unde am citit ca lactoza da colici..

Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput