Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna dimineata ,
R_Marce eu nu simt dureri de bazin sau alte dureri insa treaba cu umflarea picioarelor eu o am de vreo 4 luni incoace deci sunt obisnuita.Cat despre dormit toata sarcina am avut probleme.Acum vad ca dorm cat de cat insa ma trezesc la 3 ore precum bebelushii.Ai nevoie de liniste multa acum si iti recomand sa bei ceai de tei la greu ,sa te plimbi mult si sa incerci sa te gandesti ca sunt ultimele zile de relaj ca sa zic asha.Eu asha supravietuiesc emotiilor si starii de stress.La mine e mai mult vorba despre psihic decat despre ceva fizic.Hai ca mai un picut si gata incepe o noua etapa,fara picioare umflate,fara burtoi,fara arsuri.
Despre mine ce sa va spun.......EMOTIII MARI MARI MARI......NUMAI IMI ESTE FRICA IN SCHIMB AM NISTE EMOTIII FETELOR DE TREMUR.
Mai sunt 2 zile.....2 zile care mi se par asha de lungi....A fost frumosa toata perioada asta chiar si cu micile neplaceri.Sunt nostalgica si ma gandesc cu multa placere la fiecare etapa prin care am trecut.INSA ACUM E ACUM.Voi cunoaste face to face si soul to soul ceea ce am creeat

AMR 2 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

MARYBELL frumoase poze....Sa iti traiasca voinicelul si sa fie sanatos si norocos.Eu asta va ursesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ALINATXA tu barem stii o treaba. vine joi cel tarziu... eu astept, ma tot gandesc seara cand ma culc (si ma apuca gandurile) daca dimineata ne va prinde in aceiasi formatie

da' nici un bb de atatea zile?? suntem aici si ne rugam de ei, facem galerie si nimik... bebelushii astia o duc prea bine in burica

39+

Mergi la inceput

Pai helenutza daca depasesti termenul si nu se intampla nimic nu te interneaza?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ALINATXA

Pai helenutza daca depasesti termenul si nu se intampla nimic nu te interneaza?

sigur o sa il scoatem cumva, asta e clar. dar nu am discutat cu medicul daca se intampla sa depaseasca termenul, ce si cum vom face. daca nu vine sapt asta probabil ca luni ne vedem si stabilim.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Neata!

Chiar ca aproape numai bebei fomisti avem..
Marina, si al meu la fel, numai de foame urla, in rest doar maraie..

Criss, eu zic sa te consideri fericita..eu de abia daca mulg 30-60 ml din ambii sani!! dupa x ore de pauza..

Alinatxa, Helenutza, R_Marce hai ca mai aveti putin!! Ganditi pozitiv - o sa aveti o nastere super usoara!!
Uite un pic de galerie in avans! Ia dati voi niste ture de mers rapid mai fetelor, ca o sa aiba efect

Anis, sa-ti traiasca Iarina! Hai ca a luat f. f. bine in greutate la cat te-ai chinuit si tu saracutza de tine.. De ce nu incerci sa mananci tu miere si fructe pe stomacul gol, ia incearca (pentru constipatia Iarinei..)

Marybell, , felicitari pentru botez mama! Pup bebe Erik frumusel foc!

Mai fetelor, noua ne-a cazut buricul acum 2 zile , nu suntem constipati chiar ma gandeam daca e ok sa se c..e de 3-4 ori pe zi..??

In privinta batistei bebelusului, am luat si noi dar nu a fost cazul sa o folosim..avem o pompitza de la Baby Nova, f.f. buna, si o folosim numai f. rar, daca fornaie, dupa baita in general..

Aventura cu Antonio

Mergi la inceput

aventura ce ma bucur ca sunteti bine! merci de galerie. o sa mai incerc plimbari desi pana acum efectul a fost durere de spate coborata pe picior fac treaba prin casa...am ajuns ca Daconst, pupa-o-as eu pe ea, sterg gresia toata ziua-buna ziua!

gio ce ai facut cu buricutzul?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Asa...am revenit si eu. Sper ca ma lasa seful acum. Ca daca ma prinde ca stau pe net ma baga la penalizari si sta 10 min in plus la supt.
Ieri am fost si noi sa cautam hainute pentru botez (e pe 4 martie, dar cine stie cum stam cu timpul si mai bine sa cautam mai din timp). Am reusit intr-un final sa gasim ceva dragut. Am ajuns acasa, i-am dat la bebe sa pape si i-am facut baita dupa care...s-a luat curentul Sa-i p-aia de la Electrica. Bine macar ca am apucat sa imbrac copilul, ca de papat a papat romantic la lumina lumanarilor. Si dupa baita a dormit vreo 4 ore. O fi stiut ca nu e lumina.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Bey, ce-mi vine sa-i strang de gat pe toti doctorii astia...de ocazie!!!Unde or fi facut frate ei Medicina?????
..Am luat Humana HN , am pus in biberon...mai era un pic si se facea piureu...CUM SA-I DAU COPILULUI ASA CEVA??????Cica; "e tare agitat copilul, si vomita, nu tolereaza lactoza...da-i Humana hn" Si eu ca proasta m-am dus sa cumpar...ca doar na, e medic!!!!!

Acum am ramas tot cu Humana1. Colac peste pupaza, acum bebe nu mai face nici caki...Va dati seama ce se intampla daca ii dadeam porcaria aia de lapte?
Eu nu inteleg : bebe nu e constipat fiindca atunci cand face caca, e galbior si nu foarte tare; dar nu reuseste sa faca.
Cred ca a acumulat foarte multe gaze si pana scapa de ele, casa elimine caka...mai dureaza. Nu stiu ce sa-i dau ca tare se chinuie, se screme rau, se inroseste..Help!!!!

Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Maryela

Eli1977 noua ne-a zis pediatrul sa schimbam pentru cateva zile humana 1 cu humana hn( cu mai putina lactoza) dat fiind ca bebe e tare agitat, vomita cam dupa fiecare masa. Deci nu stiu care e treaba cu lactoza si colicii dar are ea ( lactoza)vreo legatura cu durerile de burtica...

Apropo, fetele, pe cutia de Humana hn scrie ca are pudra de banane(!!!!) Nici nu stiu ce sa fac, sa-i dau copilului lapte dintr-asta????
Offfff, tare suparati suntem...

Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)

Maryela, cei de la HUmana au Humana SL, special fara lactoza (pt ca HN e lapte de regim si nu se da decat o perioada limitata si are o consistenta mai groasa, trebuie tetina cu gaura mare etc etc) care se poate da a la long. NOi din asta am baut la inceput.

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput