Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
gio spune:
helenutza am rezolvat aseara; am fost la chirurgie la grigore ca ne-am speriat cum arata. mersi pt telefoane.
va pup
Mamix2 cu Taisia&Toria
Daconst spune:
Neatza buna de la noi.Raportam o noapte dormita bine,dar in pat a mami...ca patutul avea spini.![]()
Aseara a supt bb 110ml lapte completare,dupa ce a mancat si san...se pare ca nu-i mai ajung 2 marimi completare si trebuie sa-i dam 3.Macar seara.
Criss,si eu vroiam sa-ti spun si eu sa fii fericita cu cit scoti de la un san,ca eu scoteam de la amandoi atata.
Helenutza,sper sa ai mai multa bafta ca mine cu smotru...si sa vina bb cit mai repede.
Marybell,frumoase pozele...dar eu parca-mi vine sa pling cind vad ca-i baga pe bb-i in cristelnita.Mai sunt unii preoti asa brutali,de-i ia pe micuti de git si-i baga acolo.Of,ca parca eu n-as vrea sa vad faza asa la al meu.
Ylilimic,super vestea de la ortoped...asa macar te-ai linistit.
Hai fetele care mai sunt de nascut...aveti toata sustinerea noastra.

Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Messa spune:
marce, te inteleg perfect!
alinatxa, hai, mai e putiiiiin!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by gio
helenutza am rezolvat aseara; am fost la chirurgie la grigore ca ne-am speriat cum arata. mersi pt telefoane.
va pup
Mamix2 cu Taisia&Toria
...cu placere...dar ce i-au facut? i l-a scos medicul? sau cum?

39+ 
belle_vue spune:
R_Marce, si eu tot vineri pe 16 am programata cezariana. Numai ca am 41+ si sunt asa cum zici tu de vreo cateva saptamani bune (mai putin umflarea picioarelor, care e moderata)... Pentru aia insa, la mine nu mai poate fi vorba de nici o amanare. Am o burta cat garajul si grea de tot. Ma scoate din minti si gandul ca daca se tot intinde asa pielea o sa raman cu o atarnatura pe care n-o s-o mai rezolv in vecii vecilor cu tot masajul si gimnastica, mai ales ca nu mai am 20 de ani (ci vreo 37)... Si eu am intrat intr-un mare butoi cu nervi si tristeti, nu atat de nastere si de bb, dar si pt alte probleme ramase nerezolvate si care imi pun creierii pe bigudiuri. Si eu dorm foarte prost, ca am dureri noaptea de la cat se agita bb iar ziua nu apuc sa ma relaxez ca sunt o gramada de chestii de facut si bb1 are si el pretentii (normal). Si e un copil cuminte, vesel si dragastos (din fericire!).
Asa cum bine observa si Helenutza, cu somnul nu trebuie sa speri prea multe dupa nastere... In spital, daca lucrurile merg bine, ai singura sansa sa te odihnesti putin. Odata ajunsa acasa -- aleluia! Urmeaza cateva saptamani (luni?... ani?...
) in care iti iei adio de la somn linistit.
Alinatxa, tu esti cu o zi inaintea noastra, asa ca deschizi seria nouade bebei. Bravo! Sa-ti mearga toate dupa gandul tau, sa fiti sanatoase si sa veniti cu bine acasa tu si puiuta ta!
Eu maine merg la spital pt un ultim set de analize de sange si un ultim control (care nu inseamna mai mult decat ascultarea inimii lui bb si pipait pe burta). Acum, daca tot am ajuns la faza asta sper sa stea acolo pana vineri, fiindca macar asa pot sa-mi programez tot restul activitatilor mai bine.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
elena_mvl spune:
Neata mamici, bebei si cele catva burtici ramase.
R-marce la tine sfarsitul gravideniei e mai greutz. Eu in afara faptului ca ma ridic greu din pat sau de pe scaun, ca imi amortesc degetele mainilor in timpul noptii si ma doare carnea pe coapse de dormit numai pe laterale, ma simt chiar bine. Aaa, mai am ceva greturi usoare dupa ce mananc. Dar cel putin mananc cu placere, ca o gurmanda, adica savurez.
Acum pot sa ma plimb, sa ma misc mult si chiar imi place. Pot = am voie si reusesc sa imi misc oasele.
Marybell tare frumusei mai sunteti si mai ales proaspatul increstinat! Sa fiti sanatosi si voiosi!
Lili ma bucur ca bebe e bine cu piciorutzele si nu are nevoie de ghips. Observ ca sunt mai multi pitici Happy Feet. Saracutii au stat inghesuiti.
Elena
, mami de
39s
[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]
eli1977 spune:
Neata la fete si bebici!
azi e 13, marti..sa fie cu noroc de nascut usor, bebei sanatosi si mancaciosi(oricum, vad ca numai asa avem pe aici, fomisti)
Helenutza, Alina, R_Marce, fetelor, curaj!mai e un picuuuutt!si vin puisorii, minunile voastre!sa punem galeria la treaba pentru voi

VA TINEM PUMNII!!!

Raportam o noapte bunisoara, am facut baita si am dormit , in reprize, pana la 6.La 6 am mai papat iar si am stat cu ochii deschisi pana pe la 8, la 10 iar am mai bagat si acum dormim...Astept sa se trezeasca sa-l scot afara, ca ieri nu am fost, era uratel afara si m-am tot codit, pana s-a facut ora 5pm.Cu crampele tot asa ne laudam, nu trec cu nimic fir-ar sa fie!!
Azi dim m-am muls, i-am dat san 70 ml si a mai supt si formula 60 de ml, 130ml nu e cam mult pt sapt a 3-a?ma gandeam sa nu-l supraalimentez.Vad ca nu a vomitat, a stat un pic si a adormit..
va pupam,
Eli si bebe Andrei(27.01.2007)
Liuda spune:
buna dimineata, adica pentru cei pentru care e dimineata, ca unii se trezesc si mai devreme mai ales acum cand avem desteptatoare tipatoare la casa!
noi santem bine, eu dormita - ca a dormit domsoara cu bona, dar putea sa doarma si cu mine, ca am auzit ca a fost cuminte doar a mancat si a dormit din 4 in 4 ore. Uneori o mai doare burtica insa sant doar episoade mici , rare, odata la cateva zile, si am incercat flatulinul aseara ca parca se strangea de burta ...cred ca e bun! Dar ma scoate din draci nasul ei si fornaitul de mor!!! Hai ca incerc si cu Batista bb insa nu stiu unde gasesc in Galati ca nu avem farmacii din alea. Am facut comanda pe internet! abia astept sa vina, ca macar cu aia sa facem treaba, ca cat nu asi incerca cu pompa tot parca mai are ceva...
Eu daca am intarcat fata acum 2 saptamani si ceva - azi simt niste puseuri din alea ca la inceputul ciclului, ma apasa parca si la burta si spatele... cred ca vine domle, ciclu, ca dor imi mai era de un an aproape!!! Sper sa nu ma dereglez ca tare bine imi mai era ca ciclu la mine dura 2 zile... sper sa fie si acum la fel!
in rest - mai am zile cand ma apuca frica, cand ma apuca o stare asa mai depresiva, cred ca si din cauza oboselii, insa trec repede... na, aveam si depresii postnatale, ca sa nu zic ca nu am nascut si nu am avut-o si pe asta!
ALINATXA - fetita - iti vine si tie randul!!! Nu te mai gandi, fata! Nu te mai speria! Pana la urma cum faci? Nasti normal sau ceza? aaa, dar ziceai de inducere, inseamna ca normal! Nu te mai stresa ca ai sa vezi ca trece repede si apoi stai si te gandesti oare de ce iti faceai atatea griji... ca grijile adevarate sant dupa! Ei, Alinatxa atunci o sa intri si tu in clubul nostru cu muci, fornaieli, nesomn, lapte, nelapte, biberoane stirilizari, offf!
mai nu stiu cine a zis de BURIC!!! 3 saptamani si nu e cazut!!! Mama, mi se pare mult rau! la noi a cazut a 4 zi!!! Adevarul ca l-a si fortat o proasta de pediatra care facea tualeta bb si invartea buricutele fara mila.... si recunosc ca am si plans deasupra burucului o saptamana... ca a cazut, a facut cojita ca de bubica care a cazut la un moment dat si atunci a ramas gaura in mijlocul buricului, adica nu era buric, ci gaura... si eu mai aveam si o stare depresiva de la durerile de cap si perfuzii si ma apuca plansul din orice... mama, cand o schimbam si vedeam gaura aia de i se vedea ca misca ceva in ea cand respira.... plangeam de rupeam. Si acum cand ma uit la el imi amintesc cat am plans acel buric!!! Dar sa stea buricul necazit si neuscat 3 saptamani mi se pare mult de tot si nasol e ca si baie nu ii poti face... cautati si voi un dr. sa va dea solutii cum sa grabiti procesul de uscare (spirt ceva, nu stiu...)
Criss - vezi mama de ce eu tot ma stresam de kg in sarcina, ca stiam ca nu e chiar asa simplu si cu datul inapoi! Aveam scuza - ei sa fie copilul sanatos, ca slabim, dar nu e chiar adevarat! ca daca era asa nu mai erau femei grase pe lumea asta! Majoritatea sant grase pentru ca asa au ramas dupa sarcini, deci inseamna ca nu e chiar usoara treaba! De asta nu am vrut sa exagerez cu kg si am incercat sa si mamanc bine, dar sanatos si nici sa exageraz! Asa ca am luat 15-16 kg, si la aproape 2 saptamani dupa nastere mai aveam 4 kg! Mai devreme nu m-am cantarit ca, avand acele dureri numai de cantar nu imi era!!! Cand mi-am revenit am vazut si eu cantarul din casa, si mai aveam 4 kile, dupa care am iesit si perfuziile care le bagam la litru in mine - si am ramas cu 3 kg... care o sa le dam jos, ca sant la burta cam toate!
DACONST mama dar ai si tu bb flamand! Ma, la mine sincer - eu nu am auzit fata sa planga din tot plamanul niciodata! Mai chitaie ea ca o pisica acolo dar nu plange sa tremure! Tare ii place domle tv - daca il dai mai tare - sta domle si te lasa sa faci laptele, ca ea e tare atenta la stiri, politica, muzica! Nu prea e cu brata, nu o tin mai deloc! dar dupa ce mananca - musai in brata sa adoarma, asa ca un sfert de ora tot sta! Dar uite ca degeaba am dat bani pe patuc ca nu ne place in el... in carut sta,pe canapea sta, unde vrei sta - in pat la ea nu!
gata tac! ma duc sa fac cumparaturi !
va pupic si va doresc zi linistita
si nasteri usoare la burticutile ce asteapta evenimentul mare!
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
cristiana70 spune:
Buna dimineata la pranz, si eu sunt varza dupa noaptea trecuta, nu stiu cum o sa-l fac pe pitic sa inteleaga ca noaptea e de dormit si nu de cascat ochii pe pereti, programul asta mi-l face zilnic! Nu pot sa ma plang de colici, dar incurca ziua cu noaptea, ziua doarme tun, noaptea are chef de conversatie. Si nu pot sa zic ca in timpul sarcinii nu am dormit, ca a invatat programul din burta mea.
Fetele care sunteti la primul bb si de-abia asteptati sa nasteti, pregatiti-va, sarcina a fost floare la ureche pe langa ce urmeaza! Imi vine si mie sa-mi iau o bona, macar doua zile, sa dorm intins macar opt ore!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
carcarel spune:
Raportez si eu ca de cand mi-a luat-o burta la vale (de vreo saptamana), am scapat de arsuri, stomacul sta mai lejer si dorm bine.
Daca ar fi fost asa toata sarcina, ar fi fost beton. In schimb a aparut stresul, vine/nu vine, si tot astept. Luni stabilim si noi data la care vom provoca nasterea, dar bblina mea nu da nici un semn ca ar vrea sa renunte la burtica lui mami....
38+ 
PS: Burticutze, cred ca noi intram la scutece tot in formula 2in1....