Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ca vorbeam de lup ! s-a trezit si ma gadila in buric !
gata, am tacut ! ma duc sa-mi iau snickers-ul de dimineata

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Kay, sa stii ca si eu am trecut prin 'perioada' tocanitei de pui cu smanatana si ciuperci, asezonata cu mamaliguta. Bun, bun! Deja am pus de un piure de cartofi cu friptura de purcel; ciorbita am facut-o de ieri (un experiment: ciorba de linte cu un pic de afumatura de porc - a iesit asemanatoare cu ciorba ardeleneasca de fasole cu afumatura; nu am mai gatit niciodata cu linte pana acum...are un gust interesant undeva intre fasole si mazare), iar peste desert sarim ca am fost aseara in vizita si am cam sarit calul cu mancarea!
Acum nu astept decat sa-mi vina sotiorul sa papam si sa fugim la stricat de bani!
Florina 27+

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

In sfarsit am catadicsit si eu sa ma ridic din pat... si asta mai mult ca sa intru pe forum... SI dupa ce voi scrie cateva randuri aici... cred ca iar ma pun in pat Nu stiu ce s-a intamplat cu mine dar VREAU sa LENEVESC!!!

IULIABRAILA, felicitari pentru FLACAU!!! Ma bucur ca sunteti toti 3 bine!!!

Mica, MERSI! Chiar aseara am fost sa iau ELEVIT-ul (aprox 38 RON- necompensat pt. ca oricum nu mai stateam eu dupa dr. de familie ). Pe catzel, asa cum am mai spus, il vom da socrilor... Si asta pentru ca nu cred ca as mai avea eu timp si de bebe si de spalatul cainelui dupa ce vine de-afara si alte chestii... E posibil ca atunci cand face bebe 1 an sa-l luam din nou...dar NU stiu sigur lucrurl asta... Sa vedem...

Poohy, eu stiam ca si la noi sunt monitorizati mama si fatul... Pentru ca daca de exemplu se constata o incetinire majora a pulsului copilului... se poate decide o cezariana de urgentza (asta in cazul in care mama nu are dilatatie suficient de mare, sau nu are contractii, etc), sau de exemplu (caz real vazut de mine) daca un copil are cordonul ombilical prea scurt... iarasi se face cezariana de urgentza... Dar pentru a vedea si a sti toate astea TREBUIE sa monitorizeze atent copilul dar si mama... Uite, intreaba-l si pe doctorul tau de aceasta monitorizare si o sa vezi ca si el o sa-ti zica acelasi lucru!
Aaah... si apropos de antitetanos... da, este valabil 10 ani,

Acum ma duc si eu sa vad ce e cu mamicile care au nascut mai devreme... Sa vad daca erau printre cele care trebuiau sa nasca pe 1-2 martie... si deci nu ar fi nascut prematuri, sau daca cea care a nascut ar fi trebuit sa nasca mai tarziu... Chiar m-ati facut curioasa!!!

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gata...am vazut si eu... Doamne ce emotionant!!! De-abia astept sa ne vina si noua randul!!!

Acum plec si eu la somnul de amiaza Doamne ce mult am mai dormit... Si ce a inceput sa-mi placa sa stau in pat... Ciudat... dar parca nu-mi mai vine sa fac nimik... DOAR sa LENEVESC!

V-am pupat... Revin eu mai tarziu!!!

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

mamici pentru complimente(burtica si Iris).
Kay,Pauly,Poohy si fanele Inglesina.Eu am avut la Iris Zippy system si e super ok.La gropile din Romania e super,in plus il voi folosi si la baietel ca e albatru cu rosu.
Despre patut,nu stiu cine intreba,eu am unul(tot de la Iris) Palli,tot mobila de copii care e inca super ,din lemn cu un cauciuc pe margine pentru protectie si salteluta din iarba de mare.
Sobi pentru burtica
Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu Iris.e exxxxtreeem de nazdravana si neastamparata.Pe cat de ingeras pare.Si nu ar fi nimic daca nu s-ar manifesta asa:arunca cu pietre,nisip,tipa(daca nu e ca ea),a mai ridicat palma si la mine ,vrea sa fie numiaca ea si cel mai grav nu asculta mai ales in public.Daca zic Iris fi cuminte nu mai face nu stiu ce...habar nu are ,ba imi zice sa plec eu de acolo,daca ai zic ca o pedepsesc ,zice ca ma pedepeste ea pe mine etc etc...
Mi-am dorit un copil nazdravan ,dar nici chiar asa.Aaaa si mai are o chestie,daca zice ca vrea ceva,pai atunci tre sa se intample ca ia foc si face scandal Sper sa o duc cat mai repede la gradi si poate ai trece
Asta de la atat rasfat i se trage.Deci aviz amatorilor.
E adevarat ca asta se compenseaza cu o inteligenta peste medie,dragalasenie si multumesc lui DUmnezeu ca e sanatoasa

Duminica placuta!

poze
Iri +25 si Iris

Mergi la inceput

pitica, eu presimt ca a mea o sa fie foarte rasfatata ! deja tati ii ia apararea orice ar face ! si inca n-am scos-o ! m-a lovit in vezica... "pai ce vrei draga, daac n-are loc ca ai tu vezica plina..." ma trage de cordon... "daca n-are cu ce sa se joace copilul..." si asa mai departe ! asa ca cineva o sa aiba o printesa si o s-o rasfete rau de tot ! si eu o sa trag dup`aia sa fie ea sanatoasa si desteapta si frumoasa si devreme acasa, ca Iris !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare burticute,

Eu chiar nu reusesc sa tin pasul cu voi ,nici nu apuc sa citesc tot dintr-un capitol ca sunteti deja la a5a pagina din noul capitol.Promit ca o sa ma misc mai repede cu cititul.
Vreau sa confirm si eu participarea la intalneala si sa-mi spuneti ce si cum.
Noi suntem bine crestem si ne agitam toata ziua.

Va pupicesc si va doresc sarcini usoare in continuare.

25+

Mergi la inceput

fetelor, pe mine m-a lovit o leneeeee ! groaznic ! asa ca ma duc sa ma trantesc in fata tv si sa astept sa se intample ceva sa-mi revina cheful... daca nu, ma ridic la noapte cand ma duc sa-mi ridic mama de la aeroport ! uite ca s-a intamplat chestia facatoare de chef : m-au sunat niste prieteni si m-au intrebat daca ma rostogolesc undeva de acasa intr-o ora-2, ca vin la mine ! uite dom`ne cum se potrivesc chestiile ! fantastic !
va pe toate si pe toti si toti mai mari !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna burtici! Mai, nu-mi vine sa cred ca mamicile de martie aprilie incep deja sa-si tina micile minuni in brate! Doamne, cum mai trece timpul...

Noi l-am vazut vineri pe bebe la eco, totul e in regula, au coborat deja testiculele, dr. a zis ca e de bine(), dar nu a vrut sub nici o forma sa-si ia manutele din dreptul fetei, le tinea in garda ca boxerii. Asa ca o sa trebuiasca sa mai mergem odata saptamana viitoare, ca sa-i evalueze oasele fetei, piramida nazala etc... Din ce a vazut printre manutele lui bb, pare a fi ok, dar nu a putut masura nimic, din cauza ca nu l-a lasat

Pitica, despre carut vorbiti voi? ca io parca sunt de pe alta lume, inca nu m-am informat care firma e mai buna, preturi etc... Si cu patutul e aceeasi poveste, nu mi-e clar care sunt "mai bune" cele clasice din lemn sau cele gen tzarc?... Noi ne gandisem la tarc intrucat prietenii spuneau ca e mai practic, se poate strange, il poti lua cu tine oriunde etc... Dar banuiesc ca fiecare tip de patut are avantajele lui. Incep ma documentez...
lui Iris cea nazdravana! stai linistita, ca pe masura ce creste se va potoli, va deveni mai "inteleapta", cum sunt de obicei fetitele! Si, vorba ta, bine ca-i sanatoasa!

V-am pupicit, duminica placuta!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

26+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

am revenit si noi!am fost la masa la mami si acuma cu burtile pline stam leniosi pe canapea.
DA CE-MI VAD OCHII!!!!MAMICILE DE MARTIE -APRILIE I-SI TIN PUIUTII IN BRATE ????!!UAU...MAI UN PIC SI URMAM NOI.

KAY abia astept sa ad poze cu hainutele...eu tot cu salopetuta micutei langa mine stau..asa mi de draga.

iri si tu ai inglesina!!!ma bucur ca ne-ai confirmat ca ii super!iar micuta Iris mai mult ca sigur ii rasfatata la cat ii de frumoasa si atunci..face nazurele...asta ma duce cu gandull la micuta mea din burtica..., dar cred ca ti asa de draga de mai treci cu vederea micile boacane.

paflo bafta la cumparaturi.

iulia braila felicitari ptr baietel sa fie frumos si sanatos..

pupici la toate...cred ca ma culc putin ca o apucat o lene...m-am molipsit de la voi

22+Riana Alessya

Mergi la inceput