Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
cristinamaria spune:
Salutare!
Eu o zi am lipsit si nu-mi vine sa cred cat ati scris...
Vali5 e un bebelin nu bebelina
Dr Pop mi-a spus ca are un retard de crestere de 4% insa dr meu mi-a explicat ca nu-i relevant pt ca eu am avut ovulatia mai tarziu! Trebuie insa sa urmaresc mai des valorile IR-urilor si placenta la eco!!
Arthurana sa treci mai des pe la noi ...
Pauly & Dianalaura felicitari pt examene!!
Chiqui sanatate multa! Sa ai grija de tine si de pui! Te steptam cu vesti bune!!
Andrada tare dulce e Lucky al tau!!
Mottanel am salivat la placinta ta cu branza
si culmea... m-a sunat mama si mi-a spus ca ma asteapt pe la ea cu o placinta cu branza... yupii
cristina
28+
kay spune:
burticilor, am o problema... am tensiunea mica... 11 cu 3... ce sa fac? aveti idee? A MAI AVUT CINEVA MINIMA ASA MICA? o sa beau un picut de cola acum, dar nu stiu ce sa fac...
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
pauly spune:
kay sigur ii luata bine?daca da bea o cafeluta sigur ti-o ridica putin.da te si simti rau, molesita?
si eu am tensiunea mica...ma ia cu dureri de cap si moleseala dar trebuia sa recunosc ca mai jos de 90/60 nu o coborat.si cu o cafea o ridic putin la 100/70 unde ma simt mult mai bine.
22+
Riana Alessya
Paflo spune:
kay, de cand sunt insarcinata tensiunea mea nu mai vrea urce peste 80 cu 40(in zilele bune)-30 (inainte aveam 120 cu 60-70). Important este sa nu te simti rau, sa ai ameteli, stari de lesin si alte chestii de genul asta. Ce poti face este sa consumi multe lichide (minim 2 litri pe zi), si daca o suporti, nici o cafelutza pe zi nu-ti face rau (da r grija ca dupa cafea iti creste diureza, asa ca din nou...multe lichide).
Florina 27+
Florina R.
kay spune:
gata fetelor ! am rezolvat-o cu tensiunea ! am bagat un litru de apa, o supita calda, o canuta de cola si gata ! 12 cu 6 ! ideea e ca eu am risc de preeclampsie, iar tensiunea mea se presupune a fi mare ! d`aia m-am speriat ca era asa mica minima ! v-am zis ca m-a lovit brusc o lene... si m-am bagat in pat si am zis sa-mi iau tensiunea. si hop minima mica ! acum nu stiu daca in cazul riscului preeclamptic e indicat sa-mi cresc singura tensiunea...oricum, am dat vina pe alex, ca de o saptamana nu m-a mai enervat si d`aia mi-a scazut
!
pup si multumesc de sfaturi 
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
a, si nu m-am simtit deloc rau ! radeam cu gura pana la urechi si eram foarte bine ! stiti ce as face acum? as juca un
... macar as da la cos putin...
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
michigan spune:
chiqui iti tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine
nu-ti fie teama
doamne-doamne are grija de burtici
cred ca e un adevarat antistres Lucky asta al tau
imi place mult
mai avem un pic si le urmam si noi pe mamicile de martie-aprilie
noi suntem lunile care urmeaza,
sau de fapt
o sa ne intalnim si noi puisorii
michigan
pauly spune:
mica
, multumesc...mai am unul marti si am terminat.
kay ma bucur ca ti-o crescut tensiunea si esti ok.acuma asteptam poze cu hainutele bebelinei tale.![]()
22+
Riana Alessya
kay spune:
si eu abia astept sa le primesc ! am vorbit cu mama si se ducea iar la Bruxelles si ia avionul de acolo.. nu inteleg de ce, ca zau ca si Parisul are aeroport ! dar daca ei ii place sa se plimbe... ce pot sa-i fac eu? si mi-a zis ca a luat un tricouas pe care scrie "je suis demi papa" "adica sunt jumatate tata", asta pt intimidarea si emotionarea taticului !
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
burticilor, stie careva ce e cu incompatibilitatile grupelor de sange? eu am AB, RH pozitiv si Alex are 0. de RH stiu ca nu e problema daca al meu e +, dar cum e cu dozarea anticorpilor la grupele care difera? are vreun sens ce-am scris? sper ca da !
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara