Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
kay spune:
iulia, felicitari pt bebe albastru !
am uitat sa va 

pe toate si sa va urez o zi foarte buna !
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
poohy spune:
Kay, am vazut in carrefour Baneasa :) Si mie imi place foarte mult, dar cum nu o sa folosim scaunasul de masina... Tati tot zice ca masina lui e testata numai cu isofix, si nu plimba bebeul decat cu isofix - mai ales ca ne permitem sa luam.
Ma bucur ca te simti mai bine, si o sa fie ok la dentist ;)
Hmmm... faza cu inghiontitul lui bebe. Voi aveti niste copii foarte vioi, gogonica mea in schimb e cam lenevioara! Intinde numai cate un piciorus/manuta/ce o fi din cand in cand sa nu ma sperii complet, si doar o data la 1-2 zile se mai misca si ea mai mult (freamata ca un soricel
) Asa ca si eu ma sperii din cand in cand - mai ales la servici cand e foarte linistita, si o mai impung un pic. Dar la ea nu are nici un efect - ma ignora cu desavarsire
Acum plec burticele - la botezul unui bebelin mic si scump de o luna si 10 zile ;) Of, am emotii, bebelina mea o sa fie si mai mica la nastere!!
pupici,
Anca
24+ 
poze
bebelusa
kay spune:
mutltumesc poohy ! acum stiu unde sa plec la lupta. la Carrefour Baneasa !
chiqui, sa stii ca si eu m-am infiorat si prima mea reactie a fost ca n-o mai scot de acolo !!! da sa stii ca si pe mine m-a lovit plansul cand am vazut fetita !!! ieri am incercat sa-i arat lui alex cu mainile ce se intampla, ca nu-l las sa vada filmuletul si sa ma fi vazut pe mine in Kisselef gesticuland cu 2 maini ce reprezentau...locul pe unde iese si folosind pumnul lui pe post de copil... a inteles pana la urma si acum vrea sa vada filmuletul
. Asta incercam sa evit !!!
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
am si eu intrebare :
isofix nu e pt bebe mai mari? adica de la 6 luni in sus? ca eu asa am vazut...
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
gata, am gasit IsoFix si pt 0-6 luni !
iar nu mai e nimeni pe aici ???
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
mica0307 spune:
Am vazut si eu ca a nascut deja prima mamica de martie-aprilie si saptamana viitoare va naste a 2-a. FETELOR PREGATITI-VA. URMAM.
Chiqui ai grija de tine si de bebe
.
Mica
26+
Maya Alexandra
Poze
kay spune:
doamneeee ! a nascut o mamica de martie-aprilie? si noi suntem lunile care urmeaza??? mi s-a ridicat putinul par care mi-a crescut pe maini !
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
noi am fost un pic plecati in oras, am facut ceva cumparaturi printre care am strecurat si o salopetica roz ptr bebelina...mi asa de draga ca si acuma stau cu ea in brate.![]()
chiqui
sa nu-ti fie frica Doamne Doamne e cu tine si o sa fie bine.
motannel sincer i-mi doresc foarte mult caruciorul, e foarte frumos si practic, si in plus Doamne Doamne mi-o dat un sot bun si drag care cam i-si permite tot ce i-mi doresc eu
...atat pe plan sentimental cat si material.![]()
kay!!!!neata.si eu am patit cu micuta mea exact ca si tine...ea dormea si eu o inghionteam..pana mi-o dat un sut.nu suntem mamici denaturate doar ca nio fost dor de bebelinele noastre.
22+
Riana Alessya
Paflo spune:
Servus, burticute harnice!
Noi adineaori ne-am trezit...(adica eu si bebelina, caci tati a plecat de dimineata la facultate sa streseze studentii la examene...). Dar ieri am fost taaaare hanicute. Am facut curatenie luna-luna in bucatarie (cred ca intru in sindromul cuibului, ca m-a apucat un chef de frecat si curatat tot soiul de chestii; iar de fond nu sunt chiar un fan al menajului...din contra! abia astept sa-mi permit o menajera!).
Ma tot gandesc ce sa fac bun de papa pe cand vine tati...vreo idee?
Pitica si Sobi, aveti niste burtcici tare dulci! Sa va creasca mari si sanatosi puiutii locatari!
Vad ca povestiti de carucioare...Noi se pare ca vom primi cadou unul, de la un bebelus care nu l-a folosit mai deloc...trebuie sa-l vedem intai - daca ne place si ne hotaram dupa aceea daca cumparam unul sau nu.
Azi mergem sa-i luam bebelinei noastre hainute (asa i-am promis...daca tot are un kilogram deja...).
Chiqui, iti tin pumnii! In ceea ce priveste poza aceea, nu te stresa, daca apuci sa mergi la dermatolog in spital e foarte bine, daca nu trimite-o cand poti (si eu sunt dermatolog si macar cu un sfat-data fiind distanta, te pot ajuta).
In ceea ce priveste rapelul antitetanic...eu ma mai gandesc. Probabil ca totusi il voi face, caci nu influenteaza cu nimic sarcina si...paza buna trece primejdia rea! Nici nu mai tin minte cand l-am facut ultima data!
In rest suntem bine (ma doare totusi putin spatele dupa harnicia de ieri
), printesa e miscacioasa, devine din ce in ce mai puternica (de cateva nopti ma trezeste si noaptea cu suturile).
Va pup si mai pove,
Florina 27+ si
Sofia
Florina R.
kay spune:
neatza, pauly ! aha, deci nu sunt singura care "streseaza bietul copil"-cum a zis Alex... da daca mie mi-era dor de ea si m-a lovit paranoia ca nu se misca... si acum doarme ! se misca asa putin azi... sporadic cate o mangaiere... nu mi-o recunosc ! ai luat hainute
si mie-mi vin diseara !!! ma duc s-o iau pe mama personal de la aeroport sa fiu sigura ca nu fuge cu hainutele Sosonicii mele ! daca vedeti la 12 noaptea o
conducand de zor pana la Otopeni, sa stiti ca eu sunt !
paflo, eu de cand sunt
as manca intr-una pui cu smantana si cuiperci...
spor la cumparaturi ! sa iei hainute multe si frumoase... si sa ne pui si noua poze ! ai vazut ca pe bebelinele noastre le cheama asemanator? a ta e Sofia si a mea e Sonia !!!
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara