Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vai fetelor cat ati mai scris in week-endul asta. Am avut o gramada de recuperat.

Andrada de la 1 ianuarie nu se mai da compensat Elevitul. Eu iau cam de la 15-16 saptamani si acum dr de familie mi-a zis sa il schimb cu Centrum Materna ca e mai bun. Ce tare e catelusul tau. Ce o sa faci cu el cand nasti???

Iri si Sobi ce burtici frumoase aveti . A mea parca e mai mica .

Iulia felicitari pentru baietel . O sa iti schimbam caruciorul.

Fetelor si eu optez pentru caruciorul Inglesina. Mi se pare tare frumoase dar si mai scumpe decat celelalte. Da vedem. In plus tati isi doreste carucior cu 3 roti .

Hai pupici. Mai intru azi.

A Pauly pai o sa iti tot uram de acum BAFTA LA EXAMEN, numai sa ne anunti cand. Putem face si galerie .
Dianalaura felicitari si tie pentru examen.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Kay, Pauly, Dianalaura, felicitari pentru examene!
Kay, ma bucur ca ti-a trecut raceala
Iuliabralia, felicitari pentru baietel ;)
Madi, ma bucur ca totul e bine cu bebita
Iri, ce burtica mare ai! Si ce dulce e Iris :)

Si mie imi place inglesina :D Dar cred ca nu ma bag - si iau altceva. Sa vad ce gasesc la targ ;) Pentru cine e interesat - am vazut ieri un Zippy System (3 in 1, cu cosulet de masina cu tot) cu 17.000.000 - pare mai ieftin decat pe site (bleu). Noi cred ca o sa dam banii pe cosuletul de masina - vrea taticu neaparat isofix.

In sfarsit am reusit si eu sa vad filmuletul cu epidurala. M-a speriat si nu m-a speriat - dar am dar intr-un plans la sfarsit cand a venit fetita... Intrebarea mea e - la noi in Romania - te monitorizeaza cineva? Spaima mea este ca nu monitorizeaza copilul deloc - asta am tot auzit. E adevarat? Eu vreau sa fie monitorizat tot timpul bebeul sa se asigure ca e bine! Mai ales ca fetita mea avea la 22 de saptamani circulara de cordon :((

Eu care ziceam ca mi-am luat pantaloni buni pana la 9 luni - vad ca acum ma strang pe burtica, mai ales mai jos :(( Trebuie sa ma duc sa imi iau si eu salopeta zilele astea

Burtici!!! Ati vazut ca a nascut prima mamica din odiseea martie-aprilie? Urmam noi! Adica in 2 luni se poate sa incepem si noi!?!? Si in 3 luni pot urma si eu? (daca ma gandesc, in 3 luni o sa am cam 37 de saptamani, deci se poate)

pupici,

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Ma duc sa caut in subiectul anterior pozele cu burtica lui Sobi... Stiu ca nu am putut sa o vad de la servici :)

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by mica0307
Andrada de la 1 ianuarie nu se mai da compensat Elevitul.

Mica eu am luat si acum in februarie Elevitul compensat...a mai fost discutia asta cu compensat si necompensat, mie nu mi-au spus ca nu s-ar mai da compensat. Am platit doar o diferenta pentru ca am luat odata cu Elevit si No spa.

Pentru fetele care au mai fost la baby expo, este mai ieftin acolo sau preturile sunt aceleasi ca in magazine, ca noi ne gandeam sa cumparam patut de la targ, daca l-am gasi mai ieftin...?!

Multumesc fetelor care m-au incurajata cu notch-ul. Sper sa fie bine, de-abia astept miercuri sa ma duc la doc sa vad ce zice. Sper sa nu ma ingrijorez mai tare.

Cat despre filmuletul cu epidurala, eu zic ca nu avem de ce sa fim speriate. Din contra, daca si la noi ar fi ca in filmulet, eu as sta tare linistita. Dupa cum ati vazut, acolo e cineva in permanenta cu graviduta, o ajuta, o incurajeaza, o invata sa respire. La noi cred ca mai rar asa ceva.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor

Iulia, felicitari pentru bietel! Sa fie sanatos!
Fetelor...va rog explicati-mi si mie cum este cu adresa comuna de mail. Si vreau si eu la intilnire!!!!!!!!!!!!!!
Va pup
Diana 23+

Mergi la inceput

Vali, ma bucur ca te simti mai bine

Sobi, ai o burtica foarte frumoasa si nici tu nu te-ai ingrasat deloc! Cum reusiti?

Cristalina, wow, de burtica frumoasa si mare ai si tu!

Tincutza, felicitari pentru caruciorul albastru! O sa ai o pereche :)

MaryLou, stai cuminte si ai grija de tine si bebe!

Liviana, Brambushca, merci pentru raspuns (in legatura cu concediul)... O sa mai intreb, dar sper sa imi dea in continuare toate zilele - poate sunt mai de treaba la mine...

Andrada, in legatura cu vaccinul antitetanos - pe mine m-a chemat doctorul de familie acum 4-5 ani si m-a vaccinat (din nou, la 23-24 de ani - am inteles ca a fost o campanie de revaccinare in Bucuresti pentru copiii nascuti in 78-79). Vaccinul e valabil 10 ani, nu?

Chiqui, sper ca va simtiti bine, tu si bebe

Eu tot nu m-am lamurit cu indemnizatia de pre-postnatal, si si de asta depinde ce carucior iau :)

pupici,

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Madi, mie asa mi-a zis o prietena, ca sunt reduceri la targ. In schimb, un coleg de servici a zis ca erau preturile ca in magazin. Probabil depinde de produse, cum o sa avem si noi noroc.

Si eu la fel zic cu filmuletul... Daca se ocupa cineva asa de noi (si mai ales de bebe), e ok, dar nu sunt asa de optimista

O sa fie bine cu bebe :)

Diana, incerc sa te trec pe lista de intalnire ;) Informatii despre mail-ul comun sunt in mesajele private ale contului venus2007

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

poohy !!! unde ai vazut zippy sistem cu 17 mil ???

trecem peste exaltare si...

neatza burtici !!! ce faceti voi? eu m-am trezit voioasa cu 36.5 si cu mare chef de. . . facut ceva (nu va ganditi la nimic ce l-ar ferici pe tati) ! in noaptea asta vine mama asa ca o sa va pun sa vedeti poze cu hainute ! maine dimineata ma duc la dentist ... eu am fost de 3 ori maxim in viata mea la dentist si atunci pt control... n-am nici o carie, dar acum fac gingivita des...

zicea cineva in capitolul anterior ca e mamica denaturata... ia ascultai aici : m-a trezit eu pe la 9 si 15 si am mai stat in pat. si stau, stau, stau si imi dau eu seama ca Sosonica mea... nimic ! da nimic dom`ne ! si ce se gandeste ma`sa(adica eu) sa faca... intai am mangaiat burtica. nimic. o mai las putin. pe urma am inceput s-o imping din laterale. NIMIC ! e si m-am panicat si am inceput s-o zgaltai pana s-a trezit si mi-a servit cateva picoare usturatoare ! deci mamicilor, nu voi sunteti denaturate, ci EU ! si dupa ce am trezit-o m-am simtit chiar linistita ca e bine si misca, nu vinovata ca AM TREZIT COPILUL DIN SOMN !

mottanel, tin neaparat sa iau caruciorul ala pt ca poate fi folosit pana la 3 ani,are si scaun de masina si landou (port-bebe) si gentuta si salteluta de infasat... si cum Sosonica mea o sa fie foarte plimbata m-am gandit ca e o investitie pt ea, pt confortul ei. adica nu-i iau un patut scump, ci un carut scump pt ca in el o sa stea cel mai mult !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

kay, m-am infiorat sincera sa fiu!
poohy, pauly, andradap si toata compania , dupa cum v-am spus maine ma internez, stau sper ca nu mai mult de 5 zile, sper sa nu sufar prea mult si SA NU MA UITATI PANA VIN!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Aaa! Mi-am adus aminte ca mai am si eu o intrebare pentru mamicile cu experienta si cu patut din acela pliant: la patutul de genul acela este nevoie si de saltea separat?!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput