--> --> -->

Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

kay, nu gasesc, da-mi mai multe informatii te rog!
pauly sunt numai in pat, de aia nu prea apar!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Am gasit!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

kay am gasit....o sa-l comand de acolo cand il au pe stoc(mi-am lasat e-mailul sa ma anunte), oricum nu ma grabesc...

chiqui sa ai grija de tine...si o sa fie totul bine.

22+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu mi l-as lua de afara... ca mama pleaca mai mereu si poate sa dea comanda de aici si sa i-l livreze la hotel... nu de fite vreau sa-l iau de afara, da e cu 100 euro mai ieftin si de 100 aia as lua altceva... acum sa nu credeti nici ca ma zgarcesc... dar cum eu nu fac un leut incerc sa apreciez munca lui Alex, ca stiu cat munceste si cat de rar il vad din cauza asta... sper ca m-am facut inteleasa...
maine noapte se intoarce mama de la Paris ! cu hainute de la premaman !!! muuuuuuuuuuuuuuuuulte hainute din cate am inteles ! foarte bine ! asta ma face fericita !
va pup ca mi-a zis o colega ca am 2 examene marti si ma duc sa rascolesc casa dupa cursuri...

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

te-ai infiorat chiqui?
eu nu-mi gasesc cursurile... nici cartea, nimic ! offff asta-mi mai lipsea... restanta in primul semestru... ce tampenie !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

haideti ca eu ies, ca vrea cineva sa se joace ! poate intru mai tarziu, ca parca iar ma paste o insomnie, dar m-as culca mai devreme sa ma odihnesc si sa-mi treaca raceala...
nu, m-am pripit cu insomnia... am cascat de 5 ori de cand scriu mesajul !
deci v-am pupat si am fugit la nani !!! ne vedem maine !

Sosonica face dans iar

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ooof... iar am pierdut o conversatie intreaga!!! Se pare ca vreti sa vorbiti numai cand sunt eu plecata!!!

Madi, ma bucur ca totul este bine cu bebele tau... De notch-uri nu te ingrijora prea tare ca MAI RAU faci. Doctorul tau te va urmari pe toata perioada ramasa pana la nastere si va sti cum sa actioneze in favoarea ta si a lui BEBE!!!

Chiqui, sper sa-ti fie mai bine zilele urmatoare... Sau makr sa ai voie sa te ridici mai des din pat!

Dianalaura, felicitari pentru nota de la examen... dar eu cred ca ai cam facut-o fifty-fifty cu puiutzul tau... ca deh UNDE-S DOI PUTEREA CRESTE!!!

Kay, bafta multa la cele 2 examene!!!

Si inca o data intreb: DIDIALEX nu trebuia sa se intoarca pe 10??? Oare de ce nu ne scrie??? Didi, ne e dor de tine!!!

Acum cred ca va las si eu sa va odihniti... si trec si eu la culcare (a se citi... ma pun in pat si ma uit la TV pana ma fura somnu')

NOAPTE BUNA!!!

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

aaaa.....fetele !
rasturnare de situatie - am fost la echo morfo si bebelina este bebelin, este perfect dezvoltat pentru virsta lui, dar este...BAIETEL.
s-a necajit lumea, s-a calmat, s-a obisnuit cu situatia.
dar, bebe baietel este super voios, bate si tropaie la mami in burtik de numa numa....deci tot comoara lui mami si tati este el
va pup,
IULIA

23+ FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

va rog sa ma modificati si pe mine cu caruciorul - este baietel !
si inca ceva DPN este 08.06.2007, pentru ca am avut o ovulatie mai intirziata.
singurul meu necaz este o circulara de cordon, pentru ca bebe este fff neastimparat, nu sta deloc intr-un loc, asa ca....sa speram sa fie bine si se misca corespunzator, daca nu oricum va fi cezariana, asa ca...
IULIA

23+ FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Iulia, sa-ti traiasca flacaul! Sa fie sanatos si voi pe langa el!

Pauly, Oana, chiar dati cate 25 de milioane pe carucior? Nu e cam scump? Intreb si eu, nu va suparati ca ma bag in discutie!

In rest, se pare ca iar am intrat tarziu sa va citesc (deh ... am urmarit eurovisionul) si a fugit toata lumea la somnic! Fug si eu! Noapte buna!

Motannel, 25+, Teodora

Mergi la inceput