Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

apropo, ca pe mine cand ma apuca, ma apuca rau, Cate zile te tine in spital de obicei?

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Vas, apropos de emisiuni cu nasteri... Am urmarit aseara ultima parte a emisiunii de pe National Geographic, cea cu sarcina multipla... Vazand ca la 29 sapt. si cateva zile ies niste mogaldetze de aproape 1 Kg, dar care supravietuiesc bine mersi... stau si ma gandesc ca totusi am putea avea si mai putin timp pana la nastere... Dupa cum vezi, eu sunt grabita rau de tot!!! Si cum vad ca puiul meu ar putea trai bine mersi si-n afara... incep sa tremur toata de emotii Dar, sincera sa fiu eu nu am nici-o temere in privinta nasterii... Ba din contra, am foarte multa NERABDARE!!! Pe masura ce trece timpul, parca si mai mult mi se pare ca dureaza o saptamana... Acum in ultima perioada TRECE ASA DE GREU TIMPUL!!! Voi nu simtiti asta???

PS: Ca sa nu mai zic ca daca as avea (si as sti ca nu-i face rau) un ecograf as sta toata ziua cu el pe burtik sa vad eu EXACT cum sta si ce face inauntru...Nu de alta dar mi se pare putin frustrant ca el sa se joace, sa vad cum se misca burtik, dar sa NU STIU ce miscari face, cu ce ma atinge, etc...

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Vas, de obicei te tine 3 zile... Si cu siguranta si pe noi la fel ne va tine pt. ca sunt convinsa ca NU vom avea probleme care sa ne retina mai mult in spital!!!

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

AJUTOR!!!

NU reusesc sa downloadez povestile de la MIHAMORA (apropos... inca o data MULTUMIM )!!!

Cand apas pe download mi le deschide si incepe povestea... Ce trebuie sa fac??? Aveti idee???

PS: Le-am trimis si pe mailul meu crezand ca acolo se poate, dar tot nu am reusit!!! Voi cum le-ati downloadat???

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

andradap, asa mi se pare si mie, parca inainte numaram saptamanile rapid, acum cand mai este putin, parca trece foarte greu. Si astept atat de mult sa intru in concediu , sa ma apuc de cumparaturi, sa iau patutul, hainite, si altele.
De aia am intrebat si de cate zile te tine in spital, ca deja ma apuca ganduri de bagaj pentru zilele respective.Am vizitat forumul pentru bagajel.
Si dupa ce ca trece asa de greu, mai zice si tati "ohhoooo, mai este, martie.....aprilie.....mai.... Si eu care nu mai am rabdare deloc.
In principiu nici mie nu mi-e teama de nastere, dar cred ca totusi noi cele care nu avem inca bebe nu contientizam foarte bine ce se va intampla, darrrrrrrr cand ne va pune bebele in brate o sa fie CEL MAI MINUNAT MOMENT DIN VIATA NOASTRA.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Vas... eu imi doresc mult de tot sa-l tin pe bebe in brate cat mai devreme DAR sa fie BINE!!! Asa ca... nevrand sa "trag a rau" am decis sa fac bagajul de spital PT. MINE de-abia dupa intalnirea noastra de pe 5 martie... adik FIX dupa ce intru in luna a 8-a... Bagajul pt. BEBE... eu una l-as lua dupa ce se naste... adik l-as pune pe sot sa cumpere tot ce trebuie (in prealabil o sa mergem impreuna sa alegem de unde si ce va cumpara el atunci )

In rest... si eu sunt prea NERABDATOARE sa cumparam PATUTZ, CARUCIOR si alte accesorii... dar mai ales DE-ABIA ASTEPT sa cumparam sau sa primim HAINUTZE!!! Sa-l schimb toata ziua, sa-l asortez, etc... Sunt eu oare NEBUNA de legat???

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neatza fetelor ! eu am intrat putin sa va pup ca fug la scoala si cand ma intorc (diseara) o sa va pun pozele cu hainute ! si eu am primit o pereche de pantaloni si o bluzita !!! da Sosonica mea e rasfatata rau cu cate hainute si rochita si sa vedeti pantofiorii micuti, micuti [olalal] !
va pup si am fugit la scoala !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut si STOOPP!

Nu mai scrieti ca abia abia am reusit sa va citesc !

La mine a fost ca la balamuc in perioada asta, nu reuseam sa tin pasul cu voi nici la citit, d-apoi la scris.

Citisem de IuliaBraila si de rasturnarea de situatie. Sa-ti traiasca baietelul!

M-am uitat si eu la carucioarele de care ziceati voi, dar aici in Jp recunosc ca nu am vazut firma asta( sau poate o fi , dar in marile orase, nu la capatul lumii unde stau eu). Poate reusesc sa comand pe net , dar ma seaca faza ca multe firme nu fac livrari internationale. :-(( Am vazut un carucior super dragut de la Mothercare, cu 3 roti - si intr-adevar destul de scump. Dar mi-a placut ca era foarte original ca design. O sa caut link-ul sa vi-l arat.
In ce priveste scaunul de masina (child seat) si baby seat m-am "scos" caci mi le-a adus sotul meu si sunt facute de cei de la Honda pt masinile lor. (eu am un CRV si se potrivesc de minune).

Imi pare rau Sadicuta ca ai probleme, dar nici eu nu stiu nimic despre boala asta! Prima oara am auzit de ea prin liceu , cand o facuse un coleg de clasa , si apoi ...am dat-o uitarii .

Citisem si discutia despre grupele de sange diferite (nu RH, grupe , nu? am inteles bine?!) si habar nu aveam ca in cazul in care parintii au grupe diferite se fac unele dozari, se urmareste sarcina mai cu atentie. Noi facem parte din grupa norocosilor, caci avem amandoi aceiasi grupa de sange si acelasi Rh.(+) De aceea si bebelina -cred- va avea aceiasi grupa (A in cazul nostru).

Ieri dimineata a avut si sotul meu privilegiul sa o simta pe bebelina in actiune. Si pot spune ca a fost foarte impresionat ( pana acum se cam ferea sa puna mana pe burtica pt ca, spunea el, ii era frica ) Si apropo de (viitoarea) rasfatata: ca tot era o discutie pe tema asta. Azi dimineata a fost o faza comica tare: abia ne trezisem, dar inca stateam in pat amandoi. Si la un moment dat ma imbratiseaza sotulica si imi zice: "aishiteru yo!" (te iubesc). Eu, mai circumspecta de felul meu, ma gandeam ca profita de situatie si vrea sa ma trimita la facut cafea. Si i-o "intorc": " eu nu te iubesc! ce ma deranjezi ?!ca vreau sa dorm !" La care sotul meu imi zice: " bey ce te bagi ca doar nu vorbeam cu tine?! O salutam pe printesa mea!" Recunosc ca m-am cam simtit cam pe planul doi, si spasita din cauza "indiscretiei" mele de a ma baga in momentul lor de tandrete , m-am dus sa fac cafeaua de dimineata!

Asa si la final intrebarea: va doare si pe voi spatele cand stati mai mult in picioare? Eu am constatat ca ma doare chiar si cand dorm pe spate (da , recunosc ca o mai "comit")

Azi am primit unda vede de la sotul meu sa ma duc sa iau hainute si ce vrea sufletul meu pt bebelina. Dar (SURPRINZATOR!!) mi-e lene sa ma imbrac si sa merg la cumparaturi.

Vin mai tarziu sa stau de vb cu voi!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna dimineatza burticutze,

Ce somnic ne este si ce bine era in pat dimineata.

Am vazut si eu documentarul de aseara de pe National si m-au ingrozit foarte tare cezarienele. Cum baga dr mana si cauta bebei pe acolo . Sper sa nu ajung la asa ceva.

O saptamana frumoasa.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Kay, spor la scoala.. .si sa te intorci repede!!!

Ralucami, ce bine ca mai "zici" si tu cate ceva!!! Te asteptam si mai tarziu la discutii!!!

Neatza Mica!!!

PS: Poate apare si ELTEKA la orizont!!! macar peste vreo 3-4 ore

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput