Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 14

cristinamaria spune:
cristinamaria spune:
 'Neata!
M-am uitat si eu aseara la National Geographic si m-am gandit numai la Msemcu.... s- a zbarlit pielea pe mine.. iar sotul meu a decretat: data viitoare lucram pt gemeni 
Sa aveti o saptamana excelenta!!
cristina  28+
 28+

sadicutza spune:
sadicutza spune:
 andradap, multumesc pt. articol , in ceea ce priveste pm, nu stiu cum sa-l activez
, in ceea ce priveste pm, nu stiu cum sa-l activez
Si eu am impresia ca timplul incepe sa se dilate, si inloc sa ma apropii de termen parca ma departez...de parca luna mai este la sfarsitul secolului...
In privinta nasterii...am vz. cateva filmulete cu nasteri naturale si cezariene...sincer, incep sa-mi amintesc de prima nastere...si ma apuca tremuratul, a fost mai bine la prima nastere, cand eram in necunostintza de cuza, oricum nu renunt la ideea de a naste natural si ma bazez pe anestezie
Am si eu o rugaminte pt. cine se ocupa de listutza, putezti trece la numele bebeline Teodora, DPN, 16 mai, la medic Maniu Adina si spitalul Cantacuzino, Multumesc!!!
Vin si eu la intalneala din martie!!!
sadicutza  26+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
26+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)

ralucami spune:
ralucami spune:
 Andrada a fost ca la  nebuni in perioada asta  la mine , la munci.
  a fost ca la  nebuni in perioada asta  la mine , la munci.  ( e prioada in care s-au dat examenele- testele de la mine  au fost  trimise   pt corectare in alta parte; la randu-mi am primit alte teste , din alte  localitati. Ce mai, ca la balamuc! Seara  pe la 6-7  , ajunsesem sa ma rog sa  nu mai  vina curierul cu  plicul  cu foile, pt corectat
( e prioada in care s-au dat examenele- testele de la mine  au fost  trimise   pt corectare in alta parte; la randu-mi am primit alte teste , din alte  localitati. Ce mai, ca la balamuc! Seara  pe la 6-7  , ajunsesem sa ma rog sa  nu mai  vina curierul cu  plicul  cu foile, pt corectat Eram satula pana peste cap.) Oricum s-a mai "calmat" situatia  , dar acum trag tare  ca in martie  merg la niste  workshop-uri si  la unul trebuie sa  prezint si eu  o tema. (si  vreau sa fie  totul  bine pus la punct) Dar  o sa am timp sa bag un oki pe aici si sa va scriu!
 Eram satula pana peste cap.) Oricum s-a mai "calmat" situatia  , dar acum trag tare  ca in martie  merg la niste  workshop-uri si  la unul trebuie sa  prezint si eu  o tema. (si  vreau sa fie  totul  bine pus la punct) Dar  o sa am timp sa bag un oki pe aici si sa va scriu!
POZE BEBE
  Film eco 4D 
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

andradap spune:
andradap spune:
 Sadicutza, du-te pe mesaje private (in partea din stg. sus... in meniul acela le gasesti), apoi te duci pe butonul OPTIONS din partea din dreapta, dupa care selectezi activarea PM-ului
Ralucami, ma bucur ca o sa ne poti scrie mai des...  Si sper sa mai scapi de stres si atatea treburi!!!
 Si sper sa mai scapi de stres si atatea treburi!!!
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada  27+ cu
 27+ cu Antonio
 Antonio

sadicutza spune:
sadicutza spune:
 Apropo, am cumparat si noi scaunel de masina, a fost o ofera acum 3 sapt., am cumparat si costumase,o camasutza cu caciulitza si o salopeta...ne-am uitat si la preturile de la laptele praf pt. bebelushi ...astia nu sunt normali la cap...cum 500 mii o cutie de lapte???? pai daca ai un flamand de copilas, ce faci??? ca statul nu mai da lapte gratuit decat pt. copiii nascuti cu probleme grave sau pt. cei nascuti din mame bolnave se SIDA, sifilis, TBC...restul ce papa??? Imi amintesc ca Andreea la 8 luni papa 3 cutii de lapte pe sapt.
...astia nu sunt normali la cap...cum 500 mii o cutie de lapte???? pai daca ai un flamand de copilas, ce faci??? ca statul nu mai da lapte gratuit decat pt. copiii nascuti cu probleme grave sau pt. cei nascuti din mame bolnave se SIDA, sifilis, TBC...restul ce papa??? Imi amintesc ca Andreea la 8 luni papa 3 cutii de lapte pe sapt.
Cred ca nenea Menghele Nicolaescu merita sa fie  ...
... ...hmm
...hmm
sadicutza  26+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
26+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)

mihamora spune:
mihamora spune:
 Buna dimineata!!
Andrada - la povesti dai download attachment si apoi save nu open.Si asa o salvezi unde vrei tu.
Va  si va doresc o saptamana excelenta.
 si va doresc o saptamana excelenta. 25+
 25+ 

andradap spune:
andradap spune:
 Oooof... pai tocmai asta e problema!!! De obicei cand apasam pe DOWNLOAD ATACHEMENT... imi aparea o cutie de dialog... care ma intreba OPEN, SAVE, etc... dar acum se deschide direct in stanga ceva!!! 
Nu stiu ce s-o fi intamplat!!! 
Mersi, oricum  ... daca nu reusesc le ascultam si de pe mail direct
... daca nu reusesc le ascultam si de pe mail direct  .
.
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada  27+ cu
 27+ cu Antonio
 Antonio

mica0307 spune:
mica0307 spune:

Andrada am vazut ca intrebai cand mai e in reluare documentarul de aseara cu Sarcina multipla. Uite:
         23 Februarie, la 22.00
	 24 Februarie, la 1.00 diminea#355;a
	 24 Februarie, la 7.00
	 2 Martie, la 10.00
	 2 Martie, la 15.00
	 11 Martie, la 17.00
	 17 Martie, la 21.00
	 18 Martie, la 7.00
Mica  26+
 26+ Maya Alexandra
 Maya Alexandra
Poze

pauly spune:
pauly spune:
 buna dimineata fetele,
ne-am trezit si noi...si ne punem pe invatat dar nu mai inainte sa va citim.
sadicutza, andradap sunt de aceeasi parere cu voi...timpul trece  prea greu...asa as vrea sa am macar 30 sapt .
.
ne-am uitat sii noi putin la  national geographic dar ne-0 furat somnul, deci nu am apucat sa vad mare lucru..parca mai bine nici u stiu ca oricum nu voi putea eu  sa vad partea cand iese micuta ptr ca nu am cum ca doar eu o nasc si nici in caz de cezariana nu am cum sa vad operatia , cre de altfel ma ingrozeste, deci numa mi-as face ganduri si griji pana atunci...asa ca mai bine ca am adormit.
 ca doar eu o nasc si nici in caz de cezariana nu am cum sa vad operatia , cre de altfel ma ingrozeste, deci numa mi-as face ganduri si griji pana atunci...asa ca mai bine ca am adormit.
ma duc sa invat...va pup pe toate, 22+
22+ Riana Alessya
Riana Alessya

mihamora spune:
mihamora spune:
 Andrada la mine se deschide casuta cu -open save si cancel- poate o sa mearga si la tine alta data
Am vazut si eu aseara emisiunea cu sarcina multipla si cel mai mult mi-a placut la sfarsit cand i-am vazut pe cei 4 gemeni cum erau serviti cu biberonul de mami si tati toti odata
 Acolo munca, dar cat de frumos era!!!
Acolo munca, dar cat de frumos era!!! 25+
 25+