Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 13

vas spune:
vas spune:
 apropo, ca pe mine cand ma apuca, ma apuca rau, Cate zile te tine in spital de obicei?
O sa fiu si eu mamica

andradap spune:
andradap spune:
 Vas, apropos de emisiuni cu nasteri... Am urmarit aseara ultima parte a emisiunii de pe National Geographic, cea cu sarcina multipla... Vazand ca la 29 sapt. si cateva zile ies niste mogaldetze de aproape 1 Kg, dar care supravietuiesc bine mersi... stau si ma gandesc ca totusi am putea avea si mai putin timp pana la nastere...  Dupa cum vezi, eu sunt grabita rau de tot!!!
 Dupa cum vezi, eu sunt grabita rau de tot!!!  Si cum vad ca puiul meu ar putea trai bine mersi si-n afara... incep sa tremur toata de emotii
 Si cum vad ca puiul meu ar putea trai bine mersi si-n afara... incep sa tremur toata de emotii  Dar, sincera sa fiu eu nu am nici-o temere in privinta nasterii... Ba din contra, am foarte multa NERABDARE!!!
 Dar, sincera sa fiu eu nu am nici-o temere in privinta nasterii... Ba din contra, am foarte multa NERABDARE!!! Pe masura ce trece timpul, parca si mai mult mi se pare ca dureaza o saptamana... Acum in ultima perioada TRECE ASA DE GREU TIMPUL!!!
 Pe masura ce trece timpul, parca si mai mult mi se pare ca dureaza o saptamana... Acum in ultima perioada TRECE ASA DE GREU TIMPUL!!! 

Voi nu simtiti asta???
 Voi nu simtiti asta??? 
PS: Ca sa nu mai zic ca daca as avea (si as sti ca nu-i face rau) un ecograf as sta toata ziua cu el pe burtik sa vad eu EXACT cum sta si ce face inauntru...Nu de alta dar mi se pare putin frustrant ca el sa se joace, sa vad cum se misca burtik, dar sa NU STIU ce miscari face, cu ce ma atinge, etc...
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada  27+ cu
 27+ cu Antonio
 Antonio

andradap spune:
andradap spune:
 Vas, de obicei te tine 3 zile... Si cu siguranta si pe noi la fel ne va tine pt. ca sunt convinsa ca NU vom avea probleme care sa ne retina mai mult in spital!!! 
Andrada  27+ cu
 27+ cu Antonio
 Antonio

andradap spune:
andradap spune:
  AJUTOR!!!
 AJUTOR!!! 
NU reusesc sa downloadez povestile de la MIHAMORA (apropos... inca o data MULTUMIM 
 )!!!
)!!!
Cand apas pe download mi le deschide si incepe povestea... Ce trebuie sa fac??? Aveti idee??? 

PS: Le-am trimis si pe mailul meu crezand ca acolo se poate, dar tot nu am reusit!!! Voi cum le-ati downloadat???
 Voi cum le-ati downloadat???
Andrada  27+ cu
 27+ cu Antonio
 Antonio

vas spune:
vas spune:
 andradap, asa mi se pare si mie, parca inainte numaram saptamanile rapid, acum cand mai este putin, parca trece foarte greu. Si astept atat de mult sa intru in concediu , sa ma apuc de cumparaturi, sa iau patutul, hainite, si altele. 
De aia am intrebat si de cate zile te tine in spital, ca deja ma apuca ganduri de bagaj pentru zilele respective.Am vizitat forumul pentru bagajel.
Si dupa ce ca trece asa de greu, mai zice si tati "ohhoooo, mai este, martie.....aprilie.....mai.... Si eu care nu mai am rabdare deloc.
 Si eu care nu mai am rabdare deloc.
In principiu nici mie nu mi-e teama de nastere, dar cred ca totusi noi cele care nu avem inca bebe nu contientizam foarte bine ce se va intampla, darrrrrrrr cand ne va pune bebele in brate o sa fie CEL MAI MINUNAT MOMENT DIN VIATA NOASTRA.
O sa fiu si eu mamica

andradap spune:
andradap spune:
 Vas... eu imi doresc mult de tot sa-l tin pe bebe in brate cat mai devreme  DAR sa fie BINE!!! Asa ca... nevrand sa "trag a rau"
 DAR sa fie BINE!!! Asa ca... nevrand sa "trag a rau"  am decis sa fac bagajul de spital PT. MINE de-abia dupa intalnirea noastra de pe 5 martie... adik FIX dupa ce intru in luna a 8-a... Bagajul pt. BEBE... eu una l-as lua dupa ce se naste... adik l-as pune pe sot sa cumpere tot ce trebuie (in prealabil o sa mergem impreuna sa alegem de unde si ce va cumpara el atunci
 am decis sa fac bagajul de spital PT. MINE de-abia dupa intalnirea noastra de pe 5 martie... adik FIX dupa ce intru in luna a 8-a... Bagajul pt. BEBE... eu una l-as lua dupa ce se naste... adik l-as pune pe sot sa cumpere tot ce trebuie (in prealabil o sa mergem impreuna sa alegem de unde si ce va cumpara el atunci  )
)
In rest... si eu sunt prea NERABDATOARE sa cumparam PATUTZ, CARUCIOR si alte accesorii... dar mai ales DE-ABIA ASTEPT sa cumparam sau sa primim HAINUTZE!!! Sa-l schimb toata ziua, sa-l asortez, etc...  Sunt eu oare NEBUNA de legat???
 Sunt eu oare NEBUNA de legat??? 
Andrada  27+ cu
 27+ cu Antonio
 Antonio

kay spune:
kay spune:
 neatza fetelor ! eu am intrat putin sa va pup ca fug la scoala si cand ma intorc (diseara) o sa va pun pozele cu hainute ! si eu am primit o pereche de pantaloni si o bluzita !!! da Sosonica mea e rasfatata rau cu cate hainute si rochita si sa vedeti pantofiorii micuti, micuti [olalal] !
va pup si am fugit la scoala !
oana 20+cu
20+cu Sonia
Sonia  mami,tati si Sosonica
mami,tati si Sosonica rosioara
rosioara

ralucami spune:
ralucami spune:
 Salut  si STOOPP!
Nu  mai scrieti ca abia abia  am reusit sa va citesc !
La mine a fost  ca la balamuc in perioada asta, nu reuseam sa tin pasul cu  voi  nici la citit, d-apoi la scris. 
Citisem de IuliaBraila si de rasturnarea de situatie.  Sa-ti traiasca baietelul!
Sa-ti traiasca baietelul!
M-am uitat si eu la  carucioarele de care ziceati voi, dar aici in Jp recunosc ca nu am vazut  firma asta( sau poate o fi  , dar in marile orase, nu  la capatul  lumii  unde stau eu). Poate  reusesc sa comand pe  net  , dar ma seaca faza ca multe  firme nu fac livrari internationale. :-(( Am vazut un carucior  super dragut  de la Mothercare, cu  3 roti - si  intr-adevar  destul de scump. Dar mi-a placut ca era foarte original ca design. O sa caut  link-ul sa vi-l arat. 
 In ce priveste  scaunul de masina (child seat) si  baby  seat m-am "scos" caci  mi le-a  adus  sotul meu  si sunt facute de cei de la Honda pt  masinile lor. (eu am un CRV si  se potrivesc de minune). 

Imi pare rau  Sadicuta ca ai  probleme, dar nici eu  nu stiu  nimic despre  boala asta! Prima oara am auzit de ea prin liceu , cand o facuse un coleg de clasa , si apoi  ...am dat-o uitarii . 
 Citisem si discutia despre grupele de sange diferite (nu RH, grupe , nu? am inteles bine?!) si habar nu aveam ca  in cazul in care parintii au grupe  diferite se fac  unele dozari, se urmareste  sarcina mai cu atentie. Noi facem parte din grupa  norocosilor, caci  avem amandoi aceiasi grupa de sange si acelasi Rh.(+) De aceea  si  bebelina  -cred-  va avea aceiasi grupa  (A in cazul  nostru). 
  Ieri  dimineata a  avut si sotul  meu privilegiul sa o simta pe  bebelina in actiune.  Si  pot spune ca a fost  foarte impresionat  ( pana acum  se cam ferea sa puna mana pe  burtica  pt ca, spunea el, ii era  frica
 Si  pot spune ca a fost  foarte impresionat  ( pana acum  se cam ferea sa puna mana pe  burtica  pt ca, spunea el, ii era  frica   )  Si apropo  de (viitoarea) rasfatata: ca tot era o discutie pe tema asta.
)  Si apropo  de (viitoarea) rasfatata: ca tot era o discutie pe tema asta.  Azi  dimineata  a fost o faza comica tare: abia  ne trezisem, dar inca stateam in pat amandoi. Si la  un moment dat  ma imbratiseaza sotulica si imi zice: "aishiteru yo!" (te  iubesc). Eu, mai circumspecta de felul  meu, ma gandeam ca profita de  situatie si  vrea sa ma trimita la  facut cafea.
 Azi  dimineata  a fost o faza comica tare: abia  ne trezisem, dar inca stateam in pat amandoi. Si la  un moment dat  ma imbratiseaza sotulica si imi zice: "aishiteru yo!" (te  iubesc). Eu, mai circumspecta de felul  meu, ma gandeam ca profita de  situatie si  vrea sa ma trimita la  facut cafea.  Si  i-o  "intorc": " eu  nu te iubesc! ce  ma deranjezi ?!ca vreau sa  dorm !"
 Si  i-o  "intorc": " eu  nu te iubesc! ce  ma deranjezi ?!ca vreau sa  dorm !" La care sotul  meu  imi zice: " bey  ce te  bagi ca doar  nu  vorbeam cu tine?! O  salutam pe  printesa mea!"
  La care sotul  meu  imi zice: " bey  ce te  bagi ca doar  nu  vorbeam cu tine?! O  salutam pe  printesa mea!"  Recunosc ca m-am cam simtit cam  pe planul doi, si spasita   din cauza "indiscretiei" mele de a ma baga in momentul lor de tandrete , m-am dus  sa fac  cafeaua de dimineata!
  Recunosc ca m-am cam simtit cam  pe planul doi, si spasita   din cauza "indiscretiei" mele de a ma baga in momentul lor de tandrete , m-am dus  sa fac  cafeaua de dimineata! 
Asa si  la final intrebarea:  va doare si  pe  voi spatele cand stati  mai  mult in picioare?  Eu am constatat ca ma doare chiar si  cand dorm  pe spate (da , recunosc ca o  mai "comit" )
) 
Azi  am primit unda vede de la  sotul meu  sa ma duc sa iau  hainute si ce vrea sufletul  meu  pt  bebelina. Dar (SURPRINZATOR!!) mi-e lene sa ma imbrac si sa merg la cumparaturi. 
Vin mai tarziu sa stau de vb  cu  voi!
POZE BEBE
  Film eco 4D 
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

mica0307 spune:
mica0307 spune:
 Buna dimineatza burticutze,
Ce somnic ne este  si ce bine era in pat dimineata.
 si ce bine era in pat dimineata.
Am vazut si eu documentarul de aseara de pe National si m-au ingrozit foarte tare cezarienele. Cum baga dr mana si cauta bebei pe acolo  . Sper sa nu ajung la asa ceva.
. Sper sa nu ajung la asa ceva.
O saptamana frumoasa.
Mica  26+
 26+ Maya Alexandra
 Maya Alexandra
Poze

andradap spune:
andradap spune:
 Kay, spor la scoala.. .si sa te intorci repede!!! 
Ralucami, ce bine ca mai "zici" si tu cate ceva!!!  Te asteptam si mai tarziu la discutii!!!
 Te asteptam si mai tarziu la discutii!!!
Neatza Mica!!! 
PS: Poate apare si ELTEKA la orizont!!!  macar peste vreo 3-4 ore
 macar peste vreo 3-4 ore 
Andrada  27+ cu
 27+ cu Antonio
 Antonio