Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
mica0307 spune:
Pauly poti sa mergi sa faci dozarea de anticorpi la 28 saptamani. Atunci tre sa o mai fac si eu o data. Prima data a iesit negativ. Eu am o si tati AB. Exista posibilitatea ca bebe sa ia grupa ta de sange si atunci nu mai faci anticorpi. Dr mea a spus ca la prima sarcina nu sunt de regula probleme, dar ca daca sunt singurul lucru care poate sa il aiba bebe e o mica anemie. Ea doar asta a vazut pana acum.
Sadicutza imi pare rau dar nu stiu nimic despre aceasta boala.
Mica
26+
Maya Alexandra
Poze
kay spune:
andrada, riscul de preeclamsie mi-a zis ca-l am in sapt 14 cand aveam ir-uri mari, de 0.71, 0.77. si atat mama cat si bunica au fost indeaproape supravegheate cu risc de eclampsie, daca se poate sa fie ereditar inseamna ca asta e motivul pt care il am si eu ! si eu de obicei am tensiunea cam 14-16 cu 7-8, asa ca o minima de 3 m-a speriat indestul cat sa-mi iau o sticluta de pepsi (mi-e rusine) ! si Sosonica era mai linistita ca de obicei asa ca am devenit paranoica ! acum am ir de 0.6, 0.64. tot mari, da mai mici ! si nu mai fac injectiile cu pregnyl. ma duc sa fac un dus sa ma pregatesc de plecat la otopeni ! 
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Pentru sadicutza
si stai linistita ca nu e GRAV! 
Tu fiind in sapt. 26 nu cred ca sunt asa mari probleme!!! 

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada
27+ cu
Antonio
adita9 spune:
Sadicutza o colega a facut ZZ si m-am temut ca iau varicela. (asta se intampla la inceputul sarcinii 6-7 sapt). Am stat stresata pana mi-au iesit analizele care au dovedit ca am facut boala mai demult si am imunitate. Tot ce pot sa-ti spun este ca medicul meu mi-a zis (inainte sa fie gata analizele) ca nu este o problema atat de grava daca fac varicela - ca daca e o problema de malformatii (apar f f rar in aceste cazuri) vedem la eco de trim 2 si sa stau linistita.
andradap spune:
Kay, pai daca aveai tensiune asa de mare
era si cazul sa se gandeasca doctorul la asa ceva!!! Nu am stiut ![]()
Eu de obicei aveam tensiunea 12 cu 7, dar beam zilnic cafea... la greu ![]()
Acum am 9 cu 4-5, si uneori 10 cu 6... Si mi s-a intamplat doar o data cand eram super nervoasa, emotionata sa o am 12 cu 7...
La mine, pun tensiunea mica pe seama sarcinii, lipsei de cafea sau vin
, la tine cred ca sarcina si-a scpus cuvantul si ti-a cam scazut tensiunea!!!
Dar oricum e bine sa te urmaresti...
NOAPTE BUNA, fetelor 

... ma retrag si eu in barlogul meu de ursoaica 
Andrada
27+ cu
Antonio
sadicutza spune:
Fetelor, va multumesc foarte mult, am citit cam tot ce am gasit pe net, se pare ca nu este asa groaznic...dar io sufar si de paranoia :d...ca toate gravidele...
Andradap, nu pot accesa "informatii"...multumesc de ajutor!!!!
Mai am o intrebare, Andreea (fata cea mare) si sotul meu, pot contacta boala?...ca poate ne sigileaza astia usa apartamentului...
Sadicutza
26+ cu Teodora si mamica de Andreea (8 ani)
vas spune:
buna dimineata! mie imi e atat de somn, sunt enorm de obosita. Si e o vreme atat de urata, ploua cu galeata. Vreau acasa in patut!!!!!!!
Bebelina mea vad ca nu are nici o grija, ba e chiar vesela. E asa de cand m-am trezit. 
Cu grupele de sange nu prea am auzit sa fie probleme. Eu am A si tati O. Cred ca bebita o sa aiba grupa mea, ca din cate stiu A e de obicei predominanta.
Apropo de nasteri, m-am uitat aseara pe Discovery, la o emisiune despre bebe si nasteri. Sincer pentru prima oara, m-am cam speriat.
Parca imi era teama de durerile pe care le aveau fetele alea care nasteau. Stateam in pat cu picioarele desfacute si imi imaginam cum imping, respir.... Eram deja pe masa de nasteri. 
ma gandeam ,"No, de data asta nu mai am cum sa scap de ce vad. (De obicei ma uitam cu un pic de indiferenta la astfel de momente. Era si normal, doar nu eram cu bebe.) Bebe e acolo in burtica si intr-o zi va trebui sa iasa, fie ca doare , fie ca nu.
Dar Dumnezeu o sa fie langa noi si O sa ne ajute pe fiecare.
Vai nu-mi vine sa cred, a ramas atat de putin.
O sa fiu si eu mamica
andradap spune:
Neatza fetelor
Sadicutza, ti-am trimis un mail (ca PM-ul nu il ai activat!) cu adresa respectiva pe care nu ai putut s-o accesezi... 
Andrada
27+ cu
Antonio