Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
Motannel spune:
Am o mare problema; nu am reusit sa intru pe e-mail-ul comun! Oare de ce? S-a schimbat ceva? Acum cateva zile am citit mesajele postate de voi!
Motannel,
25+,
Teodora
andradap spune:
Bun... acum sa va zic si eu concluziile mele ![]()
Piticasigogosica, desi ne vine mai usor sa-i rasfatam pe puiutii nostri, eu sunt adepta (dar bineinteles vb. in necunostinta de cauza, ca inca nu am un copil si nu stiu cat de tare il voi rasfata
... deci mai degraba iti zic cum as vrea sa fiu
) NERASFATATULUI...sau in caz de nevoie aplicam DEZRASFATUL
(nu exista termenii astia dar intelegeti voi). Mai ales ca zici ca e inteligenta... Mai bine ii antrenezi inteligenta decat sa-i tii isonul la rasfat!!! (Ooof...ce buna sunt la dat sfaturi... Oare eu oi putea sa NU-mi rasfat copilul???
) Oricum, sunt convinsa ca pe masura ce va creste... se va intelepti ea si va deveni mai cumintica!!!
Plus ca acum va avea responsabilitatea SURORII mai mari
...
Kay, in mod normal in sarcina tensiunea scade... Nu inteleg de ce ti-a zis doctorul ca ai risc de preeclampsie... dar daca ti-a zis el asa, faptul ca ai tensiune mica NU trebuie decat sa te bucure! Si mai ales, daca nu ai ameteli, dureri de cap, sau alte simptome, nu are sens sa incerci sa ti-o ridici!!! ![]()
Sobi, pai daca te uiti la mamicile de martie-aprilie, o sa vezi ca cea care a nascut nu era printre primele...
Deci DPN-ul este mai mult orientativ... NU se stie niciodata!!! Uite, eu am sentimentul ca nu ma voi incadra la MAI-IUNIE... Si de-aia mai demult am intrebat daca tot aici in club voi fi primita, chiar daca as naste in aprilie... si mi s-a zis ca DA deci sunt fericita!!!
Alina25 si Amely, ma bucur ca mai dati din cand in cand cate-un semn!!! 
Cristinamaria, mie Dr. Pop la eco de 20 de sapt. si 5 zile, mi-a zis ca am IR usor crescute 0,61-0,65(sau 0,69 ? ), placenta gradul 2, dar ca BEBE este cu 2 zile in avans!!!
Si intr-adevar, eu avand un ciclu de 24 de zile, cu siguranta am avut ovulatia mai devreme
. Dar ideea este ca daca acum imi zice ca e in urma cu dezvoltarea
... e clar ca nu e vorba decat de intr-adevar un retard de crestere... DAR ma ROG sa nu imi zica nimik in neregula.. .dar stii cum suntem noi "mamicile"... foarte panicoase si grijulii!!! ![]()
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Motannel, hai ca incerc si eu sa vad daca merge sa intru!!!
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Motannel, merge... dar arata altfel decat cutia de mail obinuita... parca e mai nou!!!
Mai incearca si tu!!!
Andrada
27+ cu
Antonio
Motannel spune:
Ei ... se pare ca sunt singurica pe forum?
Acum ies si eu! Merg cu mama sa-si faca o injectie, saracuta!
Poate mai intru mai tarziu sa vad ce mai faceti! Daca nu ...
Va urez o saptamana cat mai usoara si plina de impliniri!
Motannel,
25+,
Teodora
andradap spune:
N-ai pt. ce!!! Sper sa reusesti data viitoare!! 
Andrada
27+ cu
Antonio
piticasigogosica spune:
Andradap ,ai dreptate si eu incer sa dezvad rasfatata,dar nu imi iese mereu
.Sper ca daca va merge la gradi se va schimba,in plus mizes pe "maturitatea" ei
.Si tocmai inteligenta ei ma da gata,ca deja ma intoarce din cuvinte ![]()
Kay s-ar putea sa ai de lucru cu bebita in cazul asta,dar totul e relativ...cand Iris avea pana intr-un 1 si jumatate nimic nu prevestea ceea ce va veni ![]()
Qhiqui sa fi tare!
Florentina aporpos' de anticorpi si eu am 0 si sotul A si cu Iris m-au tot "analizat"pana la nastere cand au aflat ca are grupa mea
,asa ca am scapat.Poate si acum va fi la fel.Doctora mea mi-a zis ca si daca dezvolt naticorpi tot nu au cu ce sa ibtervina,e adevarat?Poate doar la nastre sa faca ceva,cum spui tu!
FETELOR SA NU RATATI NATIONAL GEOGRAFIC LA 22.00 ,cu nastrea gemelara.
Va pup,ma duc la baita,bineinteles fara Iris nu se poate ![]()

poze
Iri +25 si Iris
dianalaura spune:
salutare! ce harnice ati fost azi....
Am venit si noi mai devreme de la tara...normal ca am mai tras cateva reprize de plans..dar am si povestit...am o verisoara care va naste prin martie, si va avea fetita, o alta verisoara care va naste prin aprilie, tot baietel ca si mine. Amandoua mai au cate un copilas acasa, si amandoua vor avea pereche...prima vara are un baiat de 5 ani si cealalata are o fetita care va implini 3 ani in 5 mai. Asa ca am avut cu cine schimba impresii despre sarcina..si unde mai pui ca amandoua au trecut printr-o cezariana, si urmeaza a doua...
Acum ma retrag, ma pun in pat sa ma mai odihnesc si sa imi petrec si eu cateva ore cu sotiorul meu, zilele astea am avut mare sprijin in el, m-a incurajat si m-a consolat tot timpul.
Ne vedem maine! NOAPTE BUNA TUTUROR
dia 25+
Stefan
bebe
poze
sadicutza spune:
AJUTORRRRRRRRRRRRRR
Am facut zona zoster, sunt in a 5-a zi a bolii, abia maine pot vorbi cu ginecoloaga mea, dar pana maine inebunesc de tot...poate cineva sa-mi ofere informatzii despre aceasta boala in sarcina?????
Va multumesc!!!
Sadicutza
26+ cu Teodora