Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata burtici
Va salut si eu inainte sa ma apuc de treaba si mi-e un somnnnnnnn
Eu am vazut tot filmul aseara si de dimineta era reluare!F interesnat.Si eu ma gandeam la Msemcu ca are 2 univitelini si unul separat super tare>or fi fost din acceasi conceptie?
Mica eu tot intreb pe aici vis a vis de anticopii de grupa O contra A cu Rh pozitiv(si pe Florentina)??A mea doctora mi-a zis ca nu se poate face nimic chiar daca dezvolt anticorpi,decat o atenta monitorizare,adica nu pot sa intervina cu nici un tratament in sracina.Voi ce stiti????

poze
Iri +25 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna dimineata, burtici!

Am urmarit aseara si eu emisiunea de pe National Geographic si m-am infiorat putin, dar a fost draguta! Ma bucur in orice clipa de noile descoperiri ale tehnologiei! Chiar daca in Romania si mai ales in Suceava nu voi beneficia de ele! Paralel cu "Sarcina multipla" pe Discovery era o emisiune similara, dar cu nasteri naturale! Le-am vazut pe ambele in tandem, dar as vrea s-o revad pe cea de pe Discovery!

Andrada, am reusit sa vad e-mailul! Multumesc! Eu am in calculator cateva zeci de povesti mp3. Voi incerca sa postez cateva, dar mai spre seara! Va anunt daca reusesc! Despre trusoul Teodorei, voi proceda la fel cu tine ... le vizionez inainte cu sotul si cu mama, dar le cumpara ei. Eu voi merge la spital cu strictul necesar!

Ralucami, ma bucur sa te avem din nou printre noi! Draguta tare povestea ta1

Sadicutza, dragut ca si tu iti numesti fetita Teodora!Eu am DPN pe 22 mai, si e posibil (intr-o mica masura) sa-i zic si Elena! Dar Teodora ramane sigur!

O zi buna si o saptamana minunta tuturor!

Motannel, 25+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Fug si eu la scris, dar nu inainte de a ma opri sa citesc ce ati mai scris...am vazut si eu aseara documentarul de pe National geographic..mi-a placut mult...dar ati vazut ca era cam in acelasi timp si pe discovery, tot un documentar legat de nasteri? eu ma uitam alternativ la ele, mai ales cand era publicitate pe una, comutam pe cealalta...ma uitam unde mi se parea mie mai interesant....Am vazut si eu cezarienele...si ma gandesc ca asa o sa imi faca si mie..insa nu cred ca taietura va fi asa mare, mai ales ca eu am un singur bebe, nu tre sa se apuce doctorul de cautat bebei prin burtica...Si mi-e un pic teama de anestezie, ca dupa aia...poa' sa faca doctorul ce o vrea cu burtica, ca eu nu o sa mai simt...decat a doua zi...cand o sa treaca efectul anesteziei....si si atunci daca ai dureri mari iti mai da cate un calmant...
Mi-am amintit ca mai ziceati voi ca vreti ca sotii vostrii sa fie prezenti in sala de nasteri...eu nu l-am putut convinge pe al meu sa se uite la documentarul de aseara..d'apoi sa mai intre si sala...
E atat de sensibil saracutul...e o matahala de om, la 1.80 si 115 kg, insa e atat de sensibil...si cand se taie porcul, eu stau acolo, tin de porc cand il injunghie, nu am treaba..in schimb el nu stie pe unde sa fuga sa nu vada....sau cand ne uitam la tv, mie imi place sa ma uit la emisiuni de astea, cu operatii, nasteri etc....in schimb el se face alb ca varul daca vede asa ceva...Bine, am avut o discutie mai serioasa si zicea ca el nu intra in sala de nasteri, dar daca ar fi in mod exceptional nevoie, adica sa depinda viata mea sau a copilului de chestia asta, ca el sa fie in sala, normal ca ar intra...
Si eu l-am linistit, spunandu-i ca si daca ar veni cu mine, ar sta pe perioada travaliului, ca si sotul unei prietene, care ii mai facea masaj, o incuraja...iar daca ar fi sa fie prezent si in momentul nasterii, ar sta langa capul meu, sa ma stranga de mana, oricum nu are el ce cauta in partea de jos, acolo e treaba doctorului....
Dar o sa il las se stea in fata usii....ca cine stie, poate daca intra in sala lesina pe acolo si o sa se ocupe asistentele de el, nu de mine..
Am mai patit asa o data, insa cu mama...eram in clasa a treia si m-am dus cu mama la dentist...mama a intrat si ea cu mine in cabinet..si in timp ce doctorul lucra la maseaua mea...mama, vazand sange si probabil inchipuindu-si ce rau ma doare pe mine...s-a albit toata la fata si a lesinat...A fost de-a dreptul comic....eu pe scaunul de "tortura", ma uitam cum umbla asistenta si doctorul prin jurul mamei, cu palme, apa etc.... Dupa ce am plecat de la destist, zice mama: "draga mami, eu de aici inainte nu mai vin cu tine..vii cu taica-tu, vii singura....treaba ta...dar eu nu mai sunt in stare sa vin cu tine....". Si de atunci ma duc singura peste tot la medic, sau daca a venit, a venit cu mine, dar nu a mai intrat niciodata in cabinet.... Nu o condamn, acum din postura de mama ma gandesc ce greu trebuie sa fie sa iti vezi copilul suferind...iar tu esti neputincios in a-i alina acea suferinta...
Gata, acum ies si ma apuc de treaba...v-am scris un roman intreg...

dia 25+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Iri asa mi-a spus si mie dr ca nu prea au ce sa faca daca dezvoltam anticorpi, ca nu exista tratament. Dar mi-a mai zis si ca singura problema pe care a vazut-o ea pana acum la un nou nascut in aceasta situatie a fost o usoara anemie.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica , mersi mult pentru informatii!!!

Pauly, ce coincidenta!!! Si eu tot asa zic: MAKR sa am si eu 30 de sapt. de sarcina implinite.. .Deh, la mine nu mai e mult, dar parca pare o eternitate!!!

Mihamora, cred ca am facut eu ceva la mail, oi fi downladat vreo chestie, un update... si poate de-aia face asa... O sa incerc de la calculatorul sotului, daca NU ma apuc de formatat... ca ma scoate din minti calculatorul asta!!! Nu ma mai asculta deloc...

Piticasigosica, daca dezvolti anticorpi, intr-adevar nu exista TRATAMENT, doar ca trebuie mai multa atentie la nastere!!! Dar ne si sunt convinsa ca NU se va intampla nimik de speriat!!!

Dianalaura, eu m-am uitat impreuna cu sotul la emisiune aseara, dar am apucat de la sapt. 26 si bineinteles ca am prins si nasterea... Si l-a impresionat foarte mult cum trageau doctorii de pielea femeii, de muschi,etc... Dar cand a vazut nasterea naturala a fost de-a dreptul oripilat... Ba chiar a zis: "Ia uite, baga mana inauntru" Ca si cum... vai ce mare este, daca intra mana!!!

PS: Cred ca sotul meu cu siguranta ar lesina in timpul nasterii, daca ar fi prezent, tocmai de-aceea am decis sa-l scutesc pe el de un lesin si pe mine de grija lui!!!

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ce-mi plac povestile despre soti. Al meu se juca la calculator, iar io tot il strigam. se uita putin dupa aia isi vedea de joc, dar cand a nascut femeia si a arat zona de jos a ramas saracu, a uitat de joc de tot " vai de mine , dar ce mare se face!!!" . Ce figuri sunt.
Dar cu toate astea zicea ca ar sta cu mine la nastere, dar din pacate la noi de abia iti vezi copilul tu ca mamica ce sa mai vorbim de tati la nastere.
Totusi faptul ca inaintea noastra se mai afla numai o genearatie de mamici ma face sa fiu mai optimista si sa sper ca va trece repede.
Ralucami, ai aparut? Chiar ma intrebam pe unde esti?

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Vas, nu ai calculat bine...sau esti mai optimista decat mine... mai avem o generatie de mamici si un sfert ca mai e 1/2 din luna februarie... Si totusi... o generatie inseamna 2 luni... plus 1/2 de luna din februarie... E multa rau!!!

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Neata burtici!
Hop si noi pe-aici sa va mai citim ca ati fost tare harnicute in weekend. Ma duc sa va citesc ca in weekend nu mi-a mers net-ul
Am trimis un document pe mailul comun cu psihologia copilului, poate va intereseaza.

Oana 23+
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada da in aprilie o sa incepem si noi. Ca sunt burtici cu DPN 1-5 mai care banuiesc ca o sa nasca in aprilie. Deci peste 2 luni o sa incepem si noi .

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

Salutare fetele dragi
Cate vesti pe aici....de cand nu am mai scris....adevaru e ca m-am lenevit, dar de azi am intrat si io in CM si poate o sa mai accesez si io tastatura, nu imi place, da de citit tare imi place.....
Noi suntem bine, nenea doctoru mi-a zis sa stau ca closca de acum incolo, ma plictisesc, da deh, se invata si asta....
io am doar 2 filme de la echo, de la 19+ si de la 23+, insa sunt mari de vro 350 mb fiecare, habar nu am unde sa la postez si daca sunt asa de mari or sa le incarce....de nu, am sa ma tzin de domnu meu sa faca macar niste poze de pe ele de se poate, ca vreau si io sa arat lumii pandureii, care pe 5 feb erau de 500 gr si de 550 gr.
in rest, joaca fotbal nevoie mare in burtica....
Am vazut aseara emisiunea de pe National Geographic, chiar daca aproape adormeam spre sfarsit, super educativa pentru mine cel putin care habar nu am multe despre sarcina...si parca si pandureii mei o priveau ca tot dadeau din picioruse....sotul meu s-a uitat putintel la inceput, dar s-a plictisit repede si a sters-o la calculator...deh
Si io am problema cu Rh - cu A2, iar sotul Rh+ cu A2, insa fiind la prima sarcina, cica sa stau linistita....
va pup si va citesc
Laura 24+

Mergi la inceput