Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
IULIABRAILA spune:
salut fetele, harnice ca de obicei !
scrieti mama, ca nu am nici timp sa termin de citit si hop alt capitol ! bravo !
mi-am facut o cafelutza maricica si stau si eu pe aici sa va savurez....doamne, ce trece timpul ! parca ieri eram sapt 6-7 si...
iar acum, ma uit ca deja multe va apropiati tare de sapt 30...deci, mai este putin.
despre hainutze si patut si carucior...aaa...io mai stau...daca nu va suparati.
va pup,
IULIA
23+
FLORIN MARIO
poohy spune:
Neata burticute!
Am venit si noi (ca doar suntem 2) de la ecografie.
Gagalicea e bine, sanatoasa, IR-urile chiar au scazut, si totul pare ok :) Asa a zis doamna Chitescu.
La doctor ma duc tocmai pe 26 februarie, sa interpreteze rezultatele.
E o grasuna de 768g +/- 112g. Deci orice intre grasuna si slabuta :)) Si are exact 25 de saptamani si dupa ecografie :)
Stie cineva ce e IRCO? Asta se poate sa nu fie chiar bun - mi-a zis 0.73 - a se vedea grafic
Si bebe are - RD si RS cu "discreta distensie bazinetala". Ce inseamna asta?
pupici,
Anca
25+ 
poze
bebelusa
andradap spune:
Brambushca, multumim de mail!!!
poate trimiti si tu numarul de tel. pe adresa comuna, ca sa te trec pe listutza....
Mica, eu una sunt 100% convinsa ca nu prind luna mai cu Antonio in burtik!!!
Feeling-ul meu este ca nasc in aprilie...
sa fie intr-un ceas bun la toate... cand o fi!!!
Lauracatu, felicitari
pentru cele doua mogaldetze!!! Si bine ca ai intrat in CM si vei da mai des pe la noi!!! ![]()
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada
27+ cu
Antonio
poohy spune:
Tot eu, nu am terminat mesajul :)
E o scumpica dar nu ne-a lasat sa ii vedem fata - ca avea cordonul prin fata. Si ura! Nu mai are circulara de cordon, doar se ascunde dupa el ;)
Mie mi se pare ca incepe sa semene cu tati :D
Si din nou Chitescu a fost foarte draguta - chiar nu inteleg parerile de pe net. Data viitoare cand ma duc cred ca ii iau o cutie de bomboane sau ceva de genul - m-am simtit un pic prost azi ca nu i-am dat nimic.
Am vazut si eu documentarul de pe NG - ca si sotulica. Am fost amandoi impresionati, si numai la Msemcu m-am gandit :) - ca majoritatea fetelor din cate am vazut. Sotulica a fost destul de incercat de scenele cu nasterea, dar a rezistat cu stoicism :)
Nu am stiut de documentarul de pe Discovery - ca am uitam si acolo :)
Sunt si eu curioasa de povestea cu grupe de sange diferita... Cineva intreba cu AB mama, si O tata - am inteles ca e ok, O e donator universal. Daca nu am inteles prostii - e ok in toate cazurile in care mama poate primi sange de la tata (dar verificati si intrebati un doctor ca eu cine stie ce am auzit).
La mine nu e cazul - am O1 si tati A2 - trebuie sa fac dozare de anticorpi - intre 28 si 32 de saptamani (am facut si prin saptamana 10-11). Chiar nu am intrebat ce se intampla daca dezvolt anticorpi - dar introduc in chestionarul de la prima consultatie.
PS: a nascut/naste in curand (cezariana) si a doua mamica de martie-aprilie
Anca
25+ 
poze
bebelusa
andradap spune:
Poohy, IRCO, ar putea fi IR pe cordon ombilical...adik tot un fel de rezistenta, dar nu pe artere uterine, ci pe artera ombilicala... Eu asa stiu!
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Poohy, uite AICI niste valori...
Este al patrulea POST... 
Andrada
27+ cu
Antonio
poohy spune:
Andrada, merci, si eu ma gandeam la ceva de genul cordon ombilical / col uterin (desi asta din urma nu are nici un sens)
E rau 0.73? Mie mi-a zis ca e totul ok cu sarcina - nici un motiv de ingrijorare, bebe e bine si sanatos. Am vorbit si cu doctorul la telefon, si nu i-am zis de asta - m-a intrebat numai ce a zis doamna Chitescu, si cum ea a zis ca e ok - i-am zis si eu - si el a zis atunci - ok, atunci ne vedem direct la consultatie (peste 2 saptamani)
Abia acum mi-am bagat mai mult nasul in rezultate - am devenit aiurita rau
Eh, o sa stau linistita pana la consultatie. Mi-a zis mai mult repaus pentru durerile pe care le-am avut - asa ca pas gimnastica prenatala (si asa nu m-am dus nici saptamana trecuta - din cauza durerilor).
Anca
25+ 
poze
bebelusa
poohy spune:
Andrada, din nou merci mult 
Inseamna ca valoarea e ok, numai traseul o avea ceva.. Ce o fi nu stiu
Dar nu vreau sa ma stresez!
Anca
25+ 
poze
bebelusa
mica0307 spune:
Da fetelor a doua mamica de martie-aprilie a facut cezariana azi dimineata la ora 10. Asteptam vestile, mai ales ca merge la acelasi dr ca si mine. Are gemeni da asteptam sa vedem daca intradevar sunt fetita si baietel.

Mica
26+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Valoarea, conform tabelului, pare OK... Asa ca daca si medicul ti-a zis ca e ok, nu te ingrijora!!! Si BAFTA la interpretarea rezultatelor!!! 
Andrada
27+ cu
Antonio