Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Florentina Roman spune:
Buna,burtici!
Noi iar am avut chef de treaba azi, chiar am fost cu tati la supermarket sa mai luam una- alta, ca ne-a apucat acum redecorarea bucatariei. De fapt, o mutam pe balcon, iar in locul ei vom face o camera de zi. Azi ne pune gresie si faianta si maine e gata!
Nu-mi trece tusea, dimpotriva... Azi am hotarat sa trec peste sfatul med de fam si m-am dus la farmacie sa-mi iau un antibiotic, dar farmacista m-a ghicit si n-a vrut sa-mi dea...
Kay, cred ca am citit undeva ca ar fi probleme daca tu ai avea o si sotul alta grupa, dar nu mai sunt asa sigura... Eu am O si tati are A, mi-am facut o dozare de hormoni in primul trimestru si am sa mai fac una in spt 28.
Poohy, in legatura cu monitorizarea bbului, cand l-an nascut pe Tudor, in prima faza, pana sa inceapa contractiile serioase, adica pana am ajuns la dilatatie 3, venea o moasa din juma in juma de ora si asculta inimioara lui bb. era un ditamai aparatul, cam cat un aragaz de mare si-mi punea niste curele pe burtica...
Dupa ce mi-au montat epidurala, o moasa\asistenta a stat tot timpul langa mine. Mai venea si anestezista, dr., infirmierele ptr ca-mi venea mereu sa ma duc la baie..., deci n-am stat singura.
25+ si Tudor(5.07.2002)
pauly spune:
florentina ai spus ca la prima sarcina nu ai facut dozare de anticorpi si ca Tudorel o avut un icter mai prelungit.eu sunt la prima sarcina si ma intreb ca inseamna "icter mai perlungit"?cu cate zile mai lung decat un icter de bebe normal fara incompatibilitate de grupa?
sper sa te faci bine repede...daca vezi ca nu-ti trece gatutul ar fi indicat sa iei tratamentul prescris de doctor, ca sa nu faci alte complicatii.
22+
Riana Alessya
Sobi spune:
chiqui sa fie totul bine in spital si sa te intorci cat mai repede printe noi.
pauly, kay si andrada
ce vrednicute ati fost la scris in weekend! noi am fost plecati din bucuresti, acum am venit si imediat am intrat sa va citesc.
fetelor m-ati omorat cu inglesina! nu am auzit pana azi de asa ceva... pe ce site ma uit sa vad modelele de carucioare?
of, kay, se pare ca noi vom fi ultimele mamici de mai-iunie. dupa mine mai sunt doar trei fete, dar nu le-am vazut foarte active.
fetelor va multumesc pentru aprecierile la burtica, poza era de acum o saptamana, intre timp a luat avant.
va pup!
Andreea 20+ 
http://new.photos.yahoo.com/sobi_baby/album/576460762387435706
Florentina Roman spune:
Pauly, am facut dozarea de anticorpi si a iesit negativ. Problema apare in timpul nasterii, cand sangele bebelusului vine in contact cu sangele tau. Nu stiu cum s-a intamplat aceasta, cert e ca Tudor a facut acel icter mai pronuntat(era cel mai galben copil de la terapie intensiva), care a durat cam 4-5 saptamani. Dr. neonatolog de atunci l-a pus pe seama dublei incompatibilitati(dintr-o gresala de laborator, stiam ca am Rh-ul negativ), mai tarziu am citit ca icterul prelungit poate apare si din cauza unui travaliu prelungit, mi s-a rupt apa seara la 11 si am nascut a doua zi la 16...
25+ si Tudor(5.07.2002)
mihamora spune:
iulia felicitari pentru baietel
, sa fie sanatos.
ciqui fii linistita ca totul o sa fie bine, o sa fii sub supraveghere si asta e f bine. Numai sa te tina prea mult. O sa iti tinem pumnii sa fiti bine tu si bebe
A ascultat cineva povestioarele de pe email?
25+ 
mihamora spune:
iulia felicitari pentru baietel
, sa fie sanatos.
ciqui fii linistita ca totul o sa fie bine, o sa fii sub supraveghere si asta e f bine. Numai sa nu te tina prea mult. O sa iti tinem pumnii sa fiti bine tu si bebe
Nu mai stiu sa scriu, sorry.
25+ 
andradap spune:
Fetelor!!! Iar m-ati lasat in urma ca pe-o lenesa!!! Azi am avut ziua mea de relaxare... dormit la greu
. Nu stiu ce s-a intamplat cu mine ca de-obicei eram mult mai "saltareatza"
. Si ca sa nu va mai zic:
Desi am stat mai mult la orizonatala... am avut vreo 5 contractii, dintre care una si cu dureri, dar au trecut
. Ce a fost mai amuzant... la un moment dat s-a intarit burtik si l-a prins pe bietul meu copil stand ghemuit in partea dreapta... Sotul cand a vazut s-a inverzit la fata si nu stia saracu' ce sa mai faca!!! Nu de alta dar era ca din filmele de groaza!!! In partea stanga burta era normala (adik parca nici nu ziceai ca sunt gravida
), iar in partea dreapta ... era ditamai GUGULOIUL... Sincera sa fiu o cam bagasem si eu pe maneca... ma gandeam sa nu-i faca rau puiutului meu aceasta "stransoare". In fine... a trecut!!!
Hai ca ma uit si eu ce-ati mia scris... si revin cu raspunsuri (daca e cazu'
)
PS: Mamik de martie-aprilie, a nascut prematur (de-abia de la sarcina de 37 de saptamani NU se mai numeste PREMATUR)... dar ma intreb de ce oare i s-a facut cezariana (Oare asa a ales? Sau s-o fi impus de urgentza???)
www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY
Andrada
27+ cu
Antonio
pauly spune:
florentina multumesc din suflet ptr info.
ii prea tarziu sa fac si eu dozarea de anticorpi?ce ar trebui sa fac?multumesc din nou
22+
Riana Alessya
Motannel spune:
Andrada, acum cateva zile m-am plans si eu de lene (chiar imi era rusine) dar acum, cand vad ca mai multe fete o experimenteaza, am inteles ca e ceva normal (probabil) pentru aceasta perioada! Tensiunea o aveam miercuri 11 cu 6 (dr de fam a zis ca e ok).
Chiqui, multa sanatate!
Oana, multumesc pentru lamuriri! Chiar m-ai determinat sa ma apuc si eu de cercetari si sa invat chestiile astea, caci pana acum cred ca nu mi-am dat seama ce repede trece timpul, si ca indata-indata imi trebuie carut! E drept ca Teodora mea are pana in prezent 3 nase care au zis ca nu ma intereseaza de carut ca il cumpara ele, dar cred ca e bine sa ma implic sa mi-l cumpere pe cel mai potrivit! De exemplu eu sunt inalta si mi-ar placea sa nu stau gheboasa sa ajung la carut, deci imi trebuie un model inalt! Si chiar mi-ar placea unul cu roti mai mari si ... ce mai .... m-ati pus pe gaduri!

Cristina, scuze daca ti-am facut pofta cu placintele mamei "poale in brau", dar ma bucur ca ai avut imediat cu ce sa-ti prinzi pofta! Sunt sigura ca au fost la fel de bune ca cele pe care le-am mancat eu, poate chiar mai bune! ![]()
Motannel,
25+,
Teodora