grup de suport pt.renuntare la fumat (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Buna ziua

Cate un zambet pentru fiecare luna de ... NEFUMATOR.
Feteloooooorr, am uitat sa mai fumez!!!! Nu cum e sa fumezi ci sa fumezi efectiv. Mi-a iesit cu totul din cap. SI stau de vorba cateodata cu fumatori. Nu ma deranjeaza, ma derajeaza cateodata, dar nu le comentez nimic. Ar fi chiar culmea sa le zic ceva. Fiecare face ce vrea cu viata lui, asa cum eu am facut ce am vrut cu ea. Si oricum, sentimentul de vinovatie este suficient de mare, nu e cazul sa rasucim cutitul in rana, nu?

Baaaaiii, nu-mi vine sa creeeedd. Stii ce ma intristeaza cel mai mult in toata lectura acestui subiect? Ca spunem: unica mea bucurie este tigara de dimi, sau de dupa, etc. Si eu spuneam la fel, pentru ca o simteam la fel. Si ... inca ii simt lipsa acelei tigari de seara cand baietii mei dorm, si stau eu cu mine ... eehhh. Ce-a fost a fost. Cert este ca mi-am gasit alte bucurii printre care coaforul, cosmetica, manichiura si pedichiura de la care nu lipsesc o data la 2 saptamani, cel mult. Iar banii vin din tigarile nefumate. Rochite, fuste, bluze, camasi, etc. in limita bugetului. Si baietilor le iau, nu numai mie. Desi a mea jumatate nu catadicseste sa renunte. Il las in pace. Cand va fi pregatit o va face.

Va pup fetelor si sunt alaturi de voi. Importanta este prima saptamana, dupa care este mai usor. O sa vedeti. Tarie

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

buna fetelor...

da..nici vorba sa ma reapuc...cu toata depresia ce inca ma apasa...nici nu mai simt nevoia...decat f rar...sa zic..1-2 ori pe luna...si cand simt miros de tigara imi vine rau...iar cand sunt in masina..unde fumam mereu..numai idea de a-mi aprinde o tigara imi aduce o senzatie de greata...

pe 23 iulie implinesc 6 luni de cand n-am mai fumat absolut nici o tigara....ma bucur ca am reusit...
imi pare rau ca m-am apucat de mult...in adolescenta...si ca am fumat mult...
si reinoiesc faptul ca lasatul de fumat mi-a dat o stare de lipsa de kef de orice...de depresie...etc...si ca m-am ingrasat...si asta amandoi..si eu si sotul meu...(ne-am lasat deodata)

dar nu-mi pare rau....si ma bucur c-am facut acest lucru...
pacat ca "rasplata" nu vine mai repede....adica sa ma simt efectiv mai bine..mai in forma..mai plina de energie...mai cu pofta de viata...

o sa revin cu ganduri mai bune!

succes tutoror care au reusit!

si pt cele ce vor sa incerce!...SE POATE!!!!..este asa de usor...cum nici nu va dati seama...totul e din creier...si e greu in primele 2-3 zile...succes!!!!!!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Buna fetelor

Nu trebuie sa ne reapucam. Ar fi pacat de "agoniseala" de zile, saptamani, luni, ani la cre am ajuns cu oarecare dificultate. Eu zic ca tentatia va ramane toata viata noastra, dar vointa este mai mare. Ca si la alcoolici: pe viata. Once a smoker, always a smoker.
Anda ... fa sport. Asta ca o solutie la depresie. In timpul exercitiului fizic, organismul secreta endorfine, care iti vor readuce zambetul pe buze. Asta sau ... ciocolata . Sau impreuna. Cred ca va trebui sa iti faci cateva bucurii, nu neaparat mari, dar cateceva, mici rasfaturi, ca sa nu bagi bugetul familiei in criza. La fel si sotul tau. Amadoi, imrepuna sau separat, ca sa iesiti din starea asta. E foarte important si placut ca v-ati lasat impreuna. Va da ocazia sa treceti impreuna peste momentul critic, sa va apropie.

Va doresc sa aveti o zi frumoasa

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu ma vait ca u reusesc sa dau jos Kg-le acumulate.... am mincat ca disperata in primele luni si acum sint .... cit o ...
Vara asta n-am facut nici o zi de plaja... ca nu ma pot arata asa. Cum sa iesim in grup la plaja? Sa intru in apa si sa creada ca sint inundatii???

Am depasit perioada de criza, cu pofte ... cred insa acum nu stiu ce sa ma fac cu grsimile, desi maninc multe fructe si legume iar piine nu mai maninc deloc ...

Offf... Si mai e si tigarea de dupa ...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

buna!
am tot incercat sa ma las de fumat!insa nu am izbandit de nici o culoare!
va citesc msj si sper sa ma primiti printre voi.
mi-e rusiner, barbata-miu a fumat 15 ani, de vreo 6 pipa(sper sa nu gresesc) si s-a lasat de fumat de vreo 2 luni.
mi-e ruuuuusiiiiine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by abbi

buna!
am tot incercat sa ma las de fumat!insa nu am izbandit de nici o culoare!
va citesc msj si sper sa ma primiti printre voi.
mi-e rusiner, barbata-miu a fumat 15 ani, de vreo 6 pipa(sper sa nu gresesc) si s-a lasat de fumat de vreo 2 luni.
mi-e ruuuuusiiiiine!

Nu trebuie sa-ti fie rusine, ci sa intelegi efectele devastatoare ale fumatului. Iar ca sa poti renunta mai usor trebuie sa ai un "motiv", care poate fi: material, sentimental...
Noi sintem aici daca ai nevoie de sprijin sau de cineva care sa te bata la cap sau care sa-ti aminteasca ca trebuie sa renunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roxana !!!!
Si multumesc mult tie si fetelor ce ne impartasesc experienta lor. Ai dreptate, ma simt foarte prost si vinovata cand imi dau seama de "acuzatiile" chiar si nerostite ale celor din jur si ale unor fete de pe forum. Poate ca sunt slaba. Sigur ca sunt slaba! (la vointa ma refer nu la kilograme) Din pacte fiecare dintre noi avem punctele noastre slabe. Al meu acesta este.
Am reusit sa le reduc. Nu am reusit sa le las de tot
Va citesc in continuare si o sa-mi printez raspunsul tau roxana si-l voi citi dimineata cand am pofta cea mai mare de tigara....

Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

ina 78...iti dai seama ca eu m-am lasat cand aveam deja multe kg in plus...de fapt asta m-a si speriat..si grasa si fumand..ma vedeam cu infarct oricand...asa ca ..m-am lasat...insa am mai pus..am mai pus...vorba ta...in primele luni mancam ca disperata...pe fond nervos...

intra-devar...trebuie sa fac sport...dar of..inca nu-mi arde...
sunt o lenesa...da-mi revin eu!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Am trei zile de cind nu fumez!
Pentru mine inseamna o realizare nemaipomenita!Nu mi-a iesit niciodata atit!Inca rezist bine!
In prima noapte mi-a fost rau-mai citeam la cineva acelasi lucru,-frisoane de nu-mi venea sa cred ca in secunda urmatoare sa ma fac lac de apa din crestet pina in talpi.Dimineata abia m-am ridicat din pat dar am facut-o,trebuia sa ajung la serviciu,nu m-am lasat.
Azi-noapte mi-a fost mai bine.
Nu ma asteptam sa reactionez asa.Sotul meu nu a avut nimic cind a lasat tigarile,a facut-o inaintea mea cu 6 saptamini.
Doamne ajuta sa nu cedez!Nu se poate sa cedez!Imi doresc mult sa reusesc!
Va rog sa-mi tineti pumnii,
Va pup,
Incognito

Mergi la inceput

Incognito bravo... cum ai stat atita fara, mai poti... si uite asa continuam. O sa vezi ca va veni un moment in care ai sa uiti ca ai fumat.

Sintem aici... te sustinem. Astept sa-mi povestesti ce vrei sa faci cu banii economisiti.

Diciu ... buba cea mare e ca se tot aduna... si nu stiu cum si ce sa mai fac. Tin cura, stau aproape nemincata si tot nu slabesc.

Laura_dimitris e un pas bun fptul ca le-ai mai rarit. Tine-o macar asa. Sa fii sanatoasa.

Va pup si la mai multe zile fara tutun!!!

Mergi la inceput