grup de suport pt.renuntare la fumat (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Yeee!!! Felicitari dienucapentru o luna fara tigari!Tine-o tot asa!

M.27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Dienuca Felicitari!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Felicitari! La cit mai multe!!!

Vedeti ca se mareste lista nefumatoarelor?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

merci, merci mult de tot.

Dupa cum va spuneam, ma simt extrem de bine. Ceea ce e mai interesant este ca m-am ingrasat un pic. iar al meu sot este absolut vrajit. Ceea ce ma bucura. El imi ureaza iar eu mai am un pic si-l . Am pastrat in continuare bunul obicei de a bea multa apa. Asta e solutia daca vezi ca incepi sa iei proportii: 3 litrii de apa de zi. Eu nu breau decat vreo 2, dar e ok.

Si bineinteles ca am fost iar la coafor . E asa de bine fara. Ma bucur de asa de multe treburi de nu-mi vine sa cred.

Va pup fetelor si va tin pumnii in continuare.

Diana

Mergi la inceput

Unde sunteti? Care va mai sunt performantele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Buna fetelor.

Eu sunt pe aici. Am fost la mare in we asta si m-am testat. Nu, nu am fumat. Gata, pot spune ca am terminat-o definitiv cu tigarile. Dar nu o spun, pentru ca de fiecare data cand spun ceva ferm, se intampla ceva care sa-mi intoarca vorbele. Deci, nu am mai fumat de atunci deloc si nici nu intentionez sa o mai fac. E mult mai bine asa. Imi permit mult mai multe chestii acum.
Dupa cum va spuneam, m-am ingrasat. Iar acum am pus frana si la acest aspect. Trebuie sa ma duc la sala - musai. Ce e mai bine: aerobic sau fitness.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Sa stii ca si eu am luat citeva kg in primele 1-2 luni, dar vad ca procesul de ingrasare s-a stopat. Acum am deja 4 luni si vad ca nu am mai pus nici un gram in plus... am stagnat.
Nu reusesc sa slabesc, pentru ca nu se lipeste nici o cura de slabire de mine... dar nici nu m-am mai ingrasat.

S-o tinem tot asa!!!

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

unde a-ti disparut, sper ca tot nefumatoare...
peste o sapt. se fac 4 luni de cand m-am lasat , inteleapta decizie
acuma sunt in tratative cu sotul ,fumator inrait rau de tot, sa se lase si el, si-a comandat din america ceva pastle care te ajuta, nu sunt plasturi cu nicotina,nu stiu prea multe detalii dar o sa va spun daca au avut succes
in schimb eu m-am cam ingrasat ... trebuie sa ma apuc de sport

anca

Mergi la inceput

Bravo fetelor!
O tinem numai intr-o sarbatoare pe aici! Eu am facut un an de cand nu mai fumez pe 1 mai!!!
Dar... mai dati si voi o tura prin zona sa mai aflam noutati. Poate vazandu-ne subiectul mai vin si alte persoane care isi doresc sa fie sprijinite ca sa renunte definitiv la acest viciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Bine v-am gasit!Am mai fost o data pe aici,cu ceva vreme in urma,va multumesc tare mult ca ati fost alaturi de mine si m-ati primit printre voi.Problema a fost ca nu m-am putut hotari la o zi anume si de aceea nu am mai intrat.Haideti sa va spun ce am facut saptamina aceasta.Fac o paranteza mentionind ca sint fumatoare de 15 ani,un fumator dezordonat in sensul-azi un pachet,miine-2 tigari,poimiine un pachet jumatate si tot asa.De vineri sapt.trecuta le-am rarit.Marti am fumat 5 tigari -3 la cafea dim.,celelalte la interval mare de timp-peste 10 ore de la primele.Miercuri la fel. Joi la fel.Abia acum imi dau seama cit sint de dependenta si cit imi este de greu sa renunt complet.Nesansa mea,printre altele,a fost ca nu a mers netul.Este clar ca am nevoie de ajutor.Am incercat sa intru aici miercuri seara cind am simtit ca nu mai pot si nu a fost cu chip.La fel si joi.Bineinteles ca mi s-a accentuat depresia-sint o persoana depresiva oricum.Numai prin faptul ca mi-am impus sa nu depasesc 5 tigari si asa am facut-azi noapte spre exemplu am dormit extrem de prost-acum ma dor toate alea si imi vine sa pling de nu se poate.Abia ma misc si am un cap mare de tot-ma doare.Ultima tigara aseara a fost la ora 18.M-am tinut tare pina la ora 11,cind am fumat doua.Vreau sa incetez.Acestea de la 11 sa fie ultimele.Mi-e teama ca nu voi reusi.Dar vreau sa reusesc!Cita vreme doar ma gindeam ca intr-o zi voi renunta mi se parea simplu-Hai,domnule ca e doar o chestiune de vointa!.Acum cind am demarat lucrurile concret in sensul acesta imi dau seama ca e mai mult decit o chestiune de vointa.Nu cunosc prea multe despre ce simti cind incetezi brusc,eu nu am incetat complet si uite ca nu mi-e foarte bine.Probabil se vor mai accentua starile acestea.A mai patit cineva la fel?Cum sa fac sa rezist?Ce sa citesc sa ma inteleg mai bine?Nu trebuie sa ma dau batuta!Voi cum ati reusit?

Mergi la inceput