grup de suport pt.renuntare la fumat (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Si bineinteles ca am fumat!Asta e!O voi lua de la capat,mai hotarit oricum,nu de azi.Deja sint obosita nervos la maxim.Poate de luni.Tot e un pas inainte pe undeva.Macar am reusit sa fumez mult mai putin si am vazut ca se poate si 10 ore fara tigari.
Felicitarile mele celor care au reusit!Sper sa pot spune acelasi lucru curind!O zi buna!
Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

E un subiect util. Felicitari celei care l-a gandit!
Eu sunt dintre cele care au renuntat la acest viciu de vreo 3 luni si vreau sa va spun ca ma declar foarte multumita. Asta deoarece banii care in mod obisnuit se duceau pe tigari acum pot sa ii folosesc in directii mai folositoare, pentru mine si sotul meu.
Si spun doar ca trebuie multa vointa pentru un asemenea act! Nu exista nu se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

am facut azi o saptamana.
fumatoare inraita pachet de kent lung pe zi,nu mi-am propus sa ma las de fumat dar am facut o bronsita urata si nu puteam sa fumez,dupa ce mi-am revenit am zis hai sa vad cat rezist si daca ma ingras,ptr ca asta imi doresc cel mai mult.
greu va fi maine cand merg la servici si in blocajul din bucuresti era deja un obicei o tigara la razoare si una in zona unirii(..tu-i cursa lui cui o fi)
v-ati ingrasat dupa ce v-ati lasat de fumat,in cat timp si cu cat
eu vreau vreo 5 kg.

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Bine ati venit fetelor! Sau revenit!
Sper sa ramineti pentru mult timp aici sa sustinem si alte noi apirante ...
Eu am luat cam 5 Kg in cca 1-2 luni, hai sa spun maxim 3, timp in care nu mi-am refuzt nimic (doar sa ma las de fumat), iar acum usor-usor vad ca renunt la ele... (de 1 luna jumatate tin o cura lejera).

Spor si tarie...
Hai ca va sustin....

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am implinit 2 ani si 3 luni de cind m-am lasat pentru a doua oara de fumat. Prima oara m-a tinut 4 ani si 10 luni. Cind oi depasi 5 ani, o sa ma consider scapata.
Sotul meu a implinit si el un an si jumatate de cind s-a lasat. El s-a folosit si de ajutor: remedii homeopate special pentru asa ceva. Eu nu am folosit nimic. Doar propria-mi vointa.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Bine v-am regasit fetelor.
Acum cateva zile am facut 2 luni fara tigari.
Da, am luat in greutate. Am 54kg. Sunt ok. Imi place cum vin etra kg. in plus. Si sotului meu, de altfel.
De fumat te lasi intr-o zi oarecare. Nu luni, nu 1 ale lunii. Acum. Si daca ai reusit sa acumulezi cateva ore fara fumat, ar fi pacat sa le strici cu o tigara. Si la zile e la fel. Daca ai apucat sa faci 1-2 zile fara fumat, e pacat sa bagi o tigara si pe urma sa te chinui sa o iei de la capat.
Acum vreo saptamana m-a apucat un cheeeeeff nebuuuunn de o tigara. Mai ales ca aveam in casa. Curatenie facuta, mancare facuta, copilul imbaiat si culcat. Eu imbaiata ... Liniste totala. Eu cu mine. Pfffuiii ce bine mergea o tigara. ... am mancat 2 mere in schimb. Era pacat sa o iau cu numaratoarea de la 0.
Acum am inceput cura de apa. De cateva zile sunt la cura asta. Vreau sa vad daca da rezultate: aspect piele, aspect celulita, dat jos kg ... Vom vedea.

Tarie fetelor. Suntem aici.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Am aproape 2 sapt de cand nu mai fumez,dar nu am pus un gram pe mine,pofta de mancare nu mi-a crescut,sunt cam dezamagita ca ma asteptam sa ma ingras.

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cum e cura de apa?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna, eu nu fumez, dar as dori sa va povestesc despre mama mea.A fumat mereu , la inceput cite o tigara, dupa aceea mai mult, tot dorea sa se lase dar nu prea reusea, lumea din jurul ei fuma.Acum doi ani a primit viza si s-a hotarit sa vina sa ne vada, ptr. o perioada de 6 luni, cu gindul ca o sa-si ia tigari ptr. toata perioada., dar in ultima zi , ziua dinaintea plecarii, a renuntat la ideea de as lua tigari si si-a propus sa se lase, a vrut sa vada daca v-a reusi:asa ca a ajuns la noi, si-a schimbat putin si regimul alimentar, deoarece la noi nimeni nu fumeaza nu a avut aceasta tentatie, , nu stiu cum dar de atunci nu a mai fumat nici o tigara, cu toate ca s-a intors in tara, si au trecut mai mult de 2 ani, nici macar nu o mai deranjeaza ca cineva fumeazalinga ia.M a bucur ca ce si-a propus atunci a realizat, dar nu numai imi spune ca doarme mai bine si nu mai are probleme cu gitul, cred ca o cam deranja.Ce am inteles eu , ca daca vrei cu adevarat un lucru, poti, mai ales cind e vorba de sanatate, asa ca va doresc la toate mult succes, si o s areusiti
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Cand te lasi de fumat ti se recomanda sa bei muuuuuult apa. Nu stiu daca asta numeati "cura de apa"

Adica bei peste 2 l de apa pe zi(plata) + ceai, etc, etc,(fara zahar, chimicale, indulcitori si asa mai departe)

Mergi la inceput