Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
irinabobe spune:
si cum pot eu afla daca e o problema de oxigenare? pana acum nu am avut problema asta. si este enervanta senzatia am impresia ca alunec si imi simt capul ciudat . nu stiu cum sa spun nu ma doare capul dar parca atarna.
9+
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine.
Aseara m-a luat iar starea mea de greatza, lesin, sfarseala, asa incat toata noaptea nu am dormit de rau ce mi-a fost. Azi stau acasa ptr ca nu ma simteam in stare dimineata sa merg la servici.
Cum cred ca ma lasa si pe mine starile astea, cum mi se mai da cate o palma si revin de unde am plecat.
Nu stiu ce sa mai zic.
Referitor la zburatul cu avionul in primul trimestru, eu cand am venit de acasa habar nu aveam ca sunt gravidutza, deci am zburat.
Planuri pentru anul asta avem o groaza.
Am venit in ian de acasa si eram gravidutza, vinerea trecuta am fost la ambasada SUA ptr viza, am obtinut viza pe 10 ani, drept urmare, de Pasti vom merge la cumnata mea in Los Angeles, voi avea 16 saptamani, dupa care ne intoarcem si o sa am 18 deci alt zbor, in iunie mergem in Ro una la mana ptr ca vreau ca mama sa ma vada cu burtica si 2 la mana ptr ca avem de taiat una bucata de motz de finutza dulcica, o sa am atunci 23-24 de saptamani. In septembrie o sa nasc, daca DD ne va ajuta sa fie totul bine iar in dec vom merge iar in Ro ptr ca vrem sa botezam
si sa fim alaturi de cei dragi de sarbatori.
Mai ramane sa iau ok-ul de la dr vineri, cand mergem la primul control.
Cu Dumnezeu inainte!
P.S. Din cate m-am documentat eu, se poate calatori daca sarcina nu prezinta nici un risc, dar din sapt 30 trebuie neaparat aviz de la medic din care sa reiasa ca sarcina este ok, fara pericol. Asta ptr ca sunt anumite companii aeriene care nu iau la bord femei insarcinate in luna avansata, de teama ca vor naste la bord, iar daca apare acest lucru, ei sunt obligati sa aterizeze pe cel mai apropiat aeroport.
Nana,
9+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mirella76 spune:
Ce sa mai spun eu ca dupa sarcina pierduta de anul trecut am devenit o "nesimtita" si acum cred ca am plecat de undeva de la 80,
nu m-am cantarit inca dar cred ca am noroc caci am avut o perioada de 1 luna si 1/2 in care nu puteam sa mananc nimic. Acum pot spune ca am diverse pofte, nu exagerez prea tare. Inca nu am inceput sa ma trezesc noaptea, dar nu se stie niciodata...
Sper totusi sa nu ajung la 100 ca de 90 nu scap. Ma ingrozeste chestia cu kg. dar voi vedea eu pe urma bebe sa fie bine...
mirella
11+
Morgano spune:
Triplul test l-am facut si eu, desi aveam fix 30 de ani, fara antecedente in familie, etc. Si am sa-l fac si acum, si nu pt ca azi-maine fac 32 de ani ci pt. ca il consider foarte important.
Pliul nucal se vede si la eco 2D, dra mea din ala are, si a masurat tot ce trebuie cu el. Desigur, eu am fost la 4D ca se facea automat dupa recoltarea de sange pt. triplul test, si apoi pe la 20 de saptamani sa vad sexul .... care nici atunci nu s-a vazut, ca mandra mea era tot cu spatele, si desi am fost la o cunostinta si s-a benoclat vreo 40 de minute, am plecat tot in necunostinta de cauza.
Toxoplasmoza, Listeria si Chlamydia le-am facut nu numai pentru ca am pisica si caine (desi ele fiind vaccinate nu e risc din partea lor) ci pentru ca acestea se pot lua si de pe legume insuficient spalate, oua, carne nepregatita etc. Asa ca tot obligatorii le consider.
Fiecare face cum doreste, eu prefer sa fac toate analizele normale posibile pentru a elimina orice stres.
Cu mancatul: si mie mi-e foame fte des, insa nu stiu ce as manca, pana ma decid nu-mi mai trebuie.... asa ca sper sa fie tot ca in prima sarcina, in care am pus 6.5 kg.... eu care sunt dependenta de carne, nu puteam manca decat ciorbe si salate. Dulciurile nu-mi plac.... Insa eu sunt destul de plinuta dinainte de prima sarcina, asa ca oricum dupa am de dat jos gramada. Ripley
5+ si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
adimercedes spune:
Referitor la pliul nucal, mai adaug ca un rezultat de aprox 2mm la 11 saptamani e ceva normal, pana la 2.8mm la 13 saptamani si 6 zile.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Carmenita spune:
Iulia25 dupa cum spui tu inseamna ca ciclul tau a intarziat o saptamana deja. E posibil ca la inceput sa iasa negativ sau slab pozitiv datorita nivelului scazut de hormoni de sarcina. Prietena mea la prima sarcina asa a patit. A avut cateva zile de sangerare, dar nu foarte abundenta si a fost sigura ca e ciclu si dupa o saptamana pentru ca se simtea mai ciudat si-a facut un test si a iesit pozitiv.
Cine stie...
Oricum noi te asteptam!
Sa auzim de bine!
6+
danielle02 spune:
buna ziua si de la mine burtici 
imi pare tare rau de fetele care au gretzuri si nu se simt bine 
eu nu am gretzuri,doar niste tentative care dureaza cateva min.
ma dor sanii si sunt foarte mariii si tari 
mai simt ca am ceva acolo in burtik fiindca nu prea suport chilotul strans sau pantalonii.
de mancat,mananc numai ce am pofta,altceva nu pot baga in gura.
imi plac foarte mult fructele,legumele si salatele,de carne nici sa nu pomenesc...
mie mi-a zis doctoritza ca am voie sa zbor cu avionul decat pana in luna a saptea.
va doresc o zi plina de iubire,fericire si fara gretzuri 

danielle
7+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
cristina85ss spune:
Ciao fetelor..eu ma simt parca prea bine si iar incep sa ma ingrijorez.![]()
Stiu ca sunt unele gravidute fara simptome,dar pe mine m-a tinut greata ameteala si sanii durerosi o saptamana jumate,apoi nimic!!Asa ca ..fetelor cu greturi,nu va mai plangeti ca va simtiti rau,ptr ca daca v-ati simti bine,a-ti fi ingrijorate ptr ca nu va este greata si tot asa..Eu incerc sa rezist fara sa merg la medic inca,ptr ca am fost pe 3 febroarie si bebele era bine.O sa mai am rabdare pana in martie,sper.Voi ce spune-ti e normal sa ma simt bine?
Cristina
9+
danielle02 spune:
cristina,iubita,nu te mai ingrijora atat.bebe e bine mai ales ca ai fost la doctor si l-ai vazut.eu nu am gretzuri,pot sa spun ca deloc dupa cum descriu fetele despre ele...inca nu am vazut al meu sufletel,dar stiu ca e bine si Doamne Doamne are grija de noi!
burtik
danielle
7+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
Sabina spune:
azi am implinit 11 sapt.
fetelor, nici eu la Sofia n-am avut greturi, stati linistite, va rog.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.