Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Myral, eu stiu ca se poate face si cu ecograf mai putin performant (2D)
Adimercedes, asa e fiecare sistem cu particularitatile lui.
Marunzika, chiar nu stiu despre ce poate fi vorba. Am mai auzit de fete care faceau ceva dozari de anticorpi cand cei doi soti aveau grupe de sange diferite, dar eu nu le-am facut.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Fetelor, voi v-ati facut toate analiza pentru toxoplasmoza? Mie nu mi-a cerut-o medicul de familie si nu prea stiu daca sa o fac sau nu.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Multumesc mult fetelor, acum mai ramane sa ma hotarasc ce teste si unde sa le fac desi in Constanta nu sunt prea mule posibilitati. Pacat ca nu am un medic cu care sa comunic mai bine ca mai multe aflu de aici.Myral10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maruntzika, nu prea am inteles despre ce anticorpi vorbesti. Toate testele mentionate de tine sunt pentru anticorpi. Ce scrie pe analize respectiva? Si eu am RH pozitiv si nu am facut nici un test legat de asta, nici acum si nici la sarcina precedenta.

Ana, vezi ca totul e ok? Daca vrei sa stai linistita, fa si separat un test pentru tip II si macar nu mai stai cu grija urmaririi eruptiei.

Legat de tripulul test, dr Badiul obliga toate pacientele sa il faca indiferent daca sunt sub sau peste 30 de ani. Cumnata mea avea 28 de ani si i s-a spus ca este politica lui pe baza experientei. Asa ca...il voi face. Nu stiu exact cand il voi face, si mie imi zisese ceva de 16 saptamani, insa mi-a zis ca se va folosi ecografia de acum de la 12 saptamani (mi-a indicat el pe trimitere exact cand vrea sa fac aceasta eco). Am auzit de erori la acest test, am auzit ca poate fi influentat de unii factori, imi este si frica sa il fac, insa nu voi avea de ales. Dar ce si cum se masoara, asta nu stiu.

Rox 11+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diwana

Fetelor, voi v-ati facut toate analiza pentru toxoplasmoza? Mie nu mi-a cerut-o medicul de familie si nu prea stiu daca sa o fac sau nu.

10+

Am facut-o, a solicitat-o medicul ginecolog.

Rox 11+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Diwana nici eu nu mi-am facut toxoplasmoza dar doamne fereste nu am de unde sa am si cred ca analiza asta se fece mai degraba inainte de sarcina cand o poti trata acum doar te ingrijorezi ca am inteles ca e periculoasa in sarcina.Myral10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor,

Ieri am fost si mi-am procurat carnetul de mama-copil,asta ca sa il traduc :).Adik carnetul de gravida de la noi,banuiesc,ca nu stiu cum arata vreunul.
Tot ieri,dupa niste greturi de dimineata care au tinut pana dupa pranz,pe seara m-a luat o durere de cap...ocazie cu care m-am bagat in pat mult mai devreme.
Adimercedes uitasem sa-ti multumesc pentru informatia cu uleiul de peste.Merci frumos,am sa il i-au pana il termin.

Altfel,caut remedii impotriva somnolentei si oboselii.Cum termin munca,parca ar avea magnet patul si am atata treaba,o curatenie,o cuparatura.Incerc obligat sa nu adorm,stau doar intinsa putin,si apoi trag de mine sa mai fac una alta.Daca aveam un bebel acum,adio somnul meu.
Vad ca vorbiti de analize,eu inca in afara de cea de sange si urina,n-am afcut altceva.Am inteles ca aici in Japonia,de la trei luni incep.

Sabina Y.9+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Tot voiam sa va intreb, mai ales pe cele care va simtiti mai bine, cum stati cu mancatul? Ca eu mananc, mananc, mananc. Ma trezesc si noaptea si e un obicei tare nesanatos. Asa am facut si cu fie-mea si greu am scapat de obiceiul asta chiar si dupa sarcina.

Rox 11+

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

din pacate si eu am inceput sa mananc si sa depun. imi vine sa plang cand vad cum se ridica acul cantarului si vrea sa fuga la 54. eu in rest ma simt bine cu exceptia unei senzatii nasoale in cap nu stiu cum sa explic. imi tiuie urechile, sunt ametita si zici ca am capul greu. nu stiu de ce si mi se intampla asta zilnic. tensinea e 11 cu 7.

9+

Mergi la inceput

Pai tensiunea e buna, sa nu fie o problema de oxigenare.

Si nu te vaicari la 54 de kile, ca eu am 63 kg la 1.63 cm.

Rox 11+

]

Mergi la inceput