Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
pitic-03 spune:
Buna la burtici, si mamici cu burtici!
RIPLEY:

"de mult" nu ne-am mai intilnit(nici n-am sa uit de cind!)iata-ne la distanta de 7 zile!!
Eu ma bucur tare!
Din intimplare am vazut mesajul tau de la mamici iar gravide(nu stiu exact acu cum ii zice) , si m-am gindit 3 zile la tine!De ce te-ar interesa vaccinul priorix si rubeola?
Cind , tu...tineai secret!Cind ai aflat(scuze daca ai mai zis)?Cind te duci la control?
Triplutest nu l-am facut la prima sarcina pt ca ginec n-a considerat necesar, insa din trei am facut 1=AFP=alfa feto proteina in sapt 15-16
Celelalte analize(toxo,list..) nu le-am facut pt ca nu mi lea recomandat med
Dozare de anticorpi stiu ca o fac numai cele cu Rh negativ si cu incompatibilitate de Rh cu sotul(adica al meu are +)Am facut din 2 in 2 luni, si de fiecare data 0.
BINE ATI VENIT NOI
!
Doamne , dar ce de sarcini pierdute!!
la prima sarcina, n-am auzit atitea cazuri!![]()
PITIC
+5
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
Roxana_G spune:
Irina, mi-am dat si eu parerea cu oxigenarea, ca eu anul trecut am umblat pe nu stiu cati medici cu niste migrene, de ajunsesem si la neurolog si psihiatru. Pana la urma aveam o problema de respiratie, nu stiu ce capacele de la sinusuri nu functionau ca lumea, nu respiram bine si nu se oxigena creierul. De aici mi-a venit ideea, ca tot asa aveam dureri de cap si ameteli. La tine poate nici nu e cazul de griji, o fi vremea,presiunea atmosferica, etc
Nana, hai ca pe la 10 saptamani va fi mai bine si apoi mai bine. Si eu ma simteam mai bine si apoi am avut reveniri la rau, dar uite ca acum sunt ok. Nu de tot, ca acum nu am avut timp sa mananc si m-a luat o arsura combinata cu greata, insa oricum este rai.
Mirella, lasa grijile de kg, ca le slabim noi dupa sarcina. Facem grup de suport.
Ripley, multumim mult de info, m-ai luminat si pe mine cu unele chestiuni.
Cristina, e ok sa iti fie bine. De cand a te simti bine inseamna neaparat probleme in sarcina? Esti doar norocoasa.
Danielle, si pe mine ma strang lucrurile la burtica, desi nu e chiar asa vizibila. Acolo sub buric a aparut un tugui.
Pe mine ma doare burtica in continuare, a inceput sa ma doara si cand stau jos. Adica mai ales cand stau jos. Ma apasa acolo jos. La fel ma doare cand urc scari. In rest in picioare imi e ok. Daca ma vedeti cum conduc cu scaunul lasat spre spate, pentru ca pozitia sezand a devenit neplacuta. Ca sa nu mai spun ca fac drumuri dese la toaleta, parca se mai plangea cineva. Dar se ridica burtica in curand si gata, mai revenim la senzatiile astea spre sfarsit.
Rox
11+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
mirella76 spune:
Si pe mine ma doare un pic burtica cand sunt obosita si mai ales dupa ce stau mai mult in picioare; cum a fost azi cand am fost la itm si am stat 2 ore la coada si in inghesuiala...
Normal ca lu bebe nu ia placut...

mirella
11+
raluk_ spune:
FELICITARI TUTUROR GRAVIDUTZELOR!

as avea o mare rugaminte la voi daca se poate..am o micutza pb...sunt in z20 din 26 si am facut temp 37,2, ma doare capul si mi-e sete tare...as vrea daca se poate sa imi spuneti daca a mai avut cineva aceste simptome cand a ramas gravidutza, pt ca nu as vrea sa iau vreu medicament aiurea si e prea devreme sa fac un test de sarcina...va pup pe toate si va multumesc anticipat pt raspuns!
iulia25 spune:
carmenita,nu e chiar o sapt de cand treb sa imi vina normal.prima zi ar fi trebuit sa fie 11 feb(in ultimele luni mi-a venit fix la27 de zile).mai astept putin pentru un alt test.nu vreau sa mai vad atat de des doar o liniuta.acum nici nu stiu ce sa mai cred;simt un oarecare disconfort in burta care s-ar putea sa fie de la menstruatie.
dulci la toate fetele si de abia astept sa fiu si eu pe dret la odisee.multa sanatate si voua si bebicilor si taticilor(bineinteles!)
poate ingros randurie si eu cat de curand
sim_stoian spune:
Salutari tuturor burticilor!
Eu am facut noapte alba. Am avut o durere cumplita de cap si, colac peste pupaza, am mai si
in toiul noptii. Abia pe la 5 dimineata mi-a mai trecut putin durerea si am reusit sa atipesc. Noroc de faptul ca azi aveam zi libera pentru ca ii asteptam pe mesteri sa ne monteze usile.
Poate mi-a scazut tensiunea de ma doare capul asa tare. Voi ce ziceti?
Sim 11+
Asa creste bebe
Poze bebe
danielle02 spune:
rox,am auzit ca nu e bine de purtat blugi,din cauza asta ne strange la burtik.dar eu nici chilotul nu il suport.cand dorm,imi pun mana pe burtik si mai indepartez chilotul dar ziua nu pot sa stau cu mana la burtik,offfff
am citit ca la sarcina de 7 saptamani cat am eu,uterul e de marimea unei mingi de tenis,deci tu ai 11 sapt,e normal sa se vada mai bine burtik.poate ai baietzel de e tuguiata.
danielle
7+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
Piciulika spune:
Dragi mamici,
imi iau curaj - azi am fost la un control! - si intru si eu langa voi!
Sa fie intr-un ceas bun si sa ne dea Doamne-Doamne copii sanatosi!
Asadar:
UM 27.12.06
DPN 02.10.07
07.06.1975
Pana acum am stat tupilata, doar va citeam pe toate si nici nu indrazneam sa ma bucur/sa intru, pana nu-i vad inimutza (eco era planificat/20 feb). Dar de dureri de burtica (seara) si speriata de mamica/bunica, am sunat azi dimineatza la dr si m-a primit!
M-a linistit, toate-s bune: avem 1 cm, 7 sapt fix, bine cuibarit - doar sa nu mai stau atata jos, ci sa ma plimb cat de des, ca de aia ma doare (?) si sa iau magneziu (pe langa elevit+acid folic)...
Voi va plangeti de greturi/pofte: cu rusine, nu stiu ce-s alea, doar seara ma mai supara burtica si sanii sunt mai sensibili si mai sexy.
Dr zice ca e normal sa nu ai simptome, absolut nici o grija.
(asta ca va tot citesc pe toate ingrijorate de atata bine!)
Unica spaima la orizont(era sa devin paranoica): un zbor lung de tot, pt. job, de neevitat, si in zona de sub-tropicala/malarie etc...!!! Plus radiatiile cosmice cica...
Din nou: in avion sa ma plimb cand apuc, evtl. ciorapi de compresie si... sanatate! (Sotia dr-ului e stewardesa si au 3 copii "zburataciti" si reusiti - deci e chiar linistitor ;o)
Rezumat: daca nu zburam ca profesie si sarcina evolueaza bine - nici o problema. Zboruri placute tuturor!
Asa ca: INCREDERE! Cum zicea bunicul meu, "sarcina e o stare de gratie divina" si avem un ingerash si suntem ocrotite.
Sa ne bucuram si sa avem incredere, ca totul va fi bine.
Va pup
7
Piciulika
sim_stoian spune:
Am uitat sa va spun: mi-am facut programarea pentru eco morfologica de 14 sapt pe 13 martie. O sa fiu aproape de 15 sapt, dar mai bine asa decat sa ma duc si sa apara la eco ca am mai putin de 14 sapt si sa ma duc degeaba...
Vad ca 13 se tine scai de mine: sunt nascuta pe 13, bebe a fost conceput intr-o zi de 13, tot pe 13 am fost prima data la doctorul meu. ![]()
Sim 11+
Asa creste bebe
Poze bebe
myral spune:
Sim imi pare rau ca te-ai simtit asa rau si eu am avut de vreo 2 ori dureri de cap si de la ele ma lua si greata dar mi-am facut masaj m-am dat si cu putin carmol si am reusit sa adorm. Daca nu cred ca luam si o jumatate de paracetamol ca cred ca nici stresul si oboseala nu fac bine.Si eu m-am speriat cand am simtit niste crampe la ridicarea brusca de pe scaun dar au trecut repede si nu le-am luat in seama. Nici eu nu prea mai incap in blugi desi sunt sigura ca am burta asta de la balonare mai mult decat de la sarcina.Myral
10+