Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
myral spune:
Sim credeam ca eco morfologica se face la 20 22 sapt si la 12 14 se masoara pliul nucal. Sau poate asa masoara unii doctori, scuze eu sunt inca in faza de informare si ma debusolez de tot cand aud alte lucruri.Myral
10+
sim_stoian spune:
Mie asa mi-a zis dr, sa ma duc la eco morfologica la 14 sapt. Cine stie, fiecare dr cu parerile sale. Nu am de ce sa ma plang de dr meu, asa ca ii urmez toate indrumarile. Oare la 14 sapt jumatate se vede si ce e?
Sim 11+
Asa creste bebe
Poze bebe
cecilia L spune:
Buna,
Sim sa sti ca si pe mine m-a durut capul, vreo 2-3 zile.Am ajuns la medicul de familie si mi-a luat tensiunea , o aveam mica 90 cu 60, asta zicea ca este cauza. Mi-a zis ca pot sa beau o cescuta de cafea dimineata. azi chiar am baut un ness mai chior, cafeaua nu ne place, mi-a trecut durerea de cap. Poate te ajuta.
In legatura cu subiectul triplu test, si eu tb sa-l fac dar in sapt 17 parca. Nici eu nu prea am incredere in el, dar o sa-l fac. Am 33 ani in aprilie 34, asa ca....... Desi cumnata mea avea 28 de ani, a facut dublu test care a iesit prost, a facut triplu test sau a repetat dublu test nu mai stiu exact, a iesit si acesta prost, a facut amniocenteza a iesit bine, iar baietelul are acum 2 ani si 6 luni si este perfect sanatos. Concluzia este..... eu nu stiu ce sa cred.
Eu am acum 11 sapt si nici pe mine nu ma mai incap hainele, ma rog ma strang peste burtica, iar aceasta a inceput sa se vada putin.
cecilia
Sabina spune:
Nici eu n-am chef de triplu test, am doar 27 de ani dar dr ma pune sa-l fac obligatoriu.
Si mai si costa o gramada :(
sincer, chiar conteaza....da mi-e nustiucum sa-i zic ![]()
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ramonarosca spune:
buna, mamici!
sunt si eu o burtica noua!
sunt mamica de septembrie-octombrie, mai exact data presupusa a nasterii este 30 septembrie.
am incercat sa ma inscriu pe listutza voastra, dar nu am reusit, daca ma poate ajuta cineva, sunt recunoscatoare.
sunt la prima sarcina, asa ca am ceva emotii.
am fost deja la eco, si am auzit si inimioara micutului... e o senzatie... sincer nu pot s-o descriu chiar nu am cuvinte... dar cred ca stiti. o sa am nevoie de multe sfaturi si ajutor, si nasica mea mi-a spus sa vin aici la voi ca gasesc multe prietene.
Roxana_G spune:
Mirella, eu ma simt mai bine in picioare decat pe scaun. Presiunea pe burta imi da dureri.
Raluka, 37.2 nu e temepratura mare, nu cred ca ar trebui sa iei nimic daca te stii posibil graviduta. Eu am avut viroza in toata regula si am rezistat cu stoicism, numai cu picaturile de nas am trisat.
Iulia, la prima sarcina am avut dureri ca de ciclu si testul a iesit pozitiv clar din prima zi in care trebuia sa vina. Dar nu pierde speranta, daca nu esti graviduta acum vei fi curand.
Sim, si eu am varsaturi cand am migrene. De ce nu iei paracetamol daca e f tare durerea?
Danielle, eu nu port blugi, ca sunt durdulica bine. Am pus ieri niste raiati, recunosc. Insa in general am pantaloni de stofa de birou si pana si aia ma deranejaza. Azi am pus unii largi, arat cam urat, dar m-am simtit mai bine. Cat despre burtica, si cu Alex lumea zicea ca e baiat ca aveam burtica tuguiata si adunata in fata si poftim, e o minune de fetita. Aveam o vecina, nu a crezut eco pana nu am venit cu fetita de la maternitate. Ea avea 4 copii si se jura ca deosebeste sexul dupa burtica.
Piciulika, bun venit. Ai grja cu vizita in zona subtropicala. Nu ai voie sa iei chinina aia pe sarcina si nici sa faci vaccinul de febra galbena. Eu la prima sarcina organizasem un concediu exotic in Mauritius, abandonasem cauza dupa 8 luni de incercari si ziceam ca avem nevoie de ceva super sa ne linistim. Si cand sa confirm rezervarea, poc 2 liniute. Medicul nu mi-a dat voie sa fac asemenea calatorie din pricina vaccinului si tratamentului profilactic pentru malarie.
Ramona, bun venit.
Sabina, nici eu nu vreau testul ca sa ma stresez, insa nu am de ales.
Cecilia, 9 cu 6 si 10 cu 6 mai am si eu, adica asta e starea naturala. Cica e de bine, tensiunea mare e cu probleme.
Myral, cred ca si eu sunt balonata. Azi m-a pipait dr fam si a zis ca burtica e moale, nu are cum sa fie asa umflata. Cat despre dureri, am fixatia ca mie mi se trage de la un stranut de acu 2 zile si parca am ramas cu intepatura.
Rox
11+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
myreflor spune:
Va pup maimici, sunt pentru prima data pe forum si am vrut sa fiu eu pe lista fericitelor care vor naste in septembrie- octombrie..asa ca lista noastra a mai crescut cu o burticica
Vreau sa stiti ca am urmarit mereu dicutiile voastre atunci cand aveam nevoie de info despre BB si a fost SUPERRRRR!!!Mi-ati dat curaj...
BB meu merge maine sa faca prima poza..eu zic ca sunt in 6-7 saptamani..dar vedem maine
UM=02/01/2007
DPN=14/10/2007
Pupici
si sa aveti o sarcina usoara si plina de tanderetea celor din jur
danielle02 spune:
ramona,piciulika bun venit burticilor! sa avetzi sarcini usoare si bebei sanatosi 
rox,nici eu nu mai pot purta blugi,numai pantaloni de trening si pijamale.ce bine ca porti numai pantaloni de stofa,esti mai relax la burtik.
mirela,ce comic... pe mine incepe sa ma doara burtik daca stau prea mult asezata.trebe sa fac macar o plimbarica de juma de ora in fiecare zi sa nu inceapa sa ma doara.ce mai treaba si cu burticile astea...![]()
danielle
7+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
danielle02 spune:
myreflor bine ai venit burtico 
sa ai sarcina usoara!!!
danielle
7+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by raluk_
FELICITARI TUTUROR GRAVIDUTZELOR!
as avea o mare rugaminte la voi daca se poate..am o micutza pb...sunt in z20 din 26 si am facut temp 37,2, ma doare capul si mi-e sete tare...as vrea daca se poate sa imi spuneti daca a mai avut cineva aceste simptome cand a ramas gravidutza, pt ca nu as vrea sa iau vreu medicament aiurea si e prea devreme sa fac un test de sarcina...va pup pe toate si va multumesc anticipat pt raspuns!
ramonik, mie mi-a fost si imi este sete de vreo 2 luni. Beam apa ca o camila, minim 2L/zi.
Dar daca zici ca ai facut febra, poate setea e din cauza febrei. E important sa bei multa apa in perioada asta ca sa nu te dezhidratezi si sa tii febra sub control. Oricum, orice medicament ai lua acum, nu are cum sa il influenteze pe bebe, caci pana zigotul nu e prins in uter, traieste in exclusivitate din sacul gestational, deci e ok sa tratezi raceala. Si apoi faci si un test de
. Dar cel mai bine e sa mergi la medic si sa ii expui toate ingrijorarile tale si sa iti dea el tratament pe masura."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici