*Aspirante optimiste > 20 ani (55)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

multa bafta IRLANDEZA si sper sa fi bine!
eu de maine incep sa falosesc testele de ovulatie si sper sa reusim sa avem anul asta.
sa scrii ce ai facut la dr.
eu it fac galerie si iti tin pumnii!

alina regret enorm pierderea ta.
dar stiu prin ce treci, pt. ca am trecut si eu.
acum trebuie sa iti revii si sa privesti cu optimism spre viitor,ok?
si nu uita ca nu esti singura! iti trimit multi de incurajare!

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Baby bine ai venit la noi si hai fuguta la Odisee.
In ce zi esti?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

sa te auda D-zeu ca de venit vin asa .
momentan eu si sotul le facem la sa ajunga unde trebuie.

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

ALINA imi pare rau dar trebuie sa fi tare si sa mergi mai departe .Stiu ca e greu dar Doamne Doamne are grija de noi! IRLANDEZA Doamne ajuta sa fie bine! BABY sa auzim vesti bune de la tine! ANCA Eu nu am noutati ,nici semne de urati dar nici de sarcina.Sunt in asteptare.Va si nu va pierdeti speranta!

http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Irlandeza am vb si eu cu prietena mea,ce crezi ca miercuri a avut la betaHCG 45,ieri ia iesit 46,luni iar sa doneze singe.Daca nu sa saturat saraca ca ea tot singereaza si ia facut miinile ciur tot facind analize.Si acelasi lucru nu i se spune nimic concludent decit sa astepte.Multa bafta la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare fetelor

Mult a mai trecut de la ultima mea vizita pe aici. Din pacate e o perioada foarte plina pentru mine si plus de asta nici nu am nimic de raportat.
Sunt Z3, ceea ce ma si asteptam..Cand vrea totul merge struna...exact cand nu prea am nevoie..In fine, sunt zilele astea foarte foarte ocupata. Pe langa servici, m-am inscris la scoala de soferi, la care stau vreo 2 ore dupa servici, plus de asta m-am inscris si la un curs de fitness, care incepe de miercuri, si ala de vreo 2 ore seara... Asa ca mi-am ocupat pana la refuz serile si weekendurile, sa nu ma mai gandesc la nimic...Poate asa obsesia lui bebe mai paleste..
Deci v-am zis cu ce imi ocup timpul, ca sa vedeti ca nu am stat degeaba si nu va evit.
O sa ma uit din urma sa mai citesc, sa ma aduc la zi.
Sper totusi ca mai avem ceva , ca listutza aspirantelor devine din ce in ce mai mare...

Va pup pe toate fetele mele dragi: Ale, Biby (sper ca esti , dar ma uit acusi sa vad daca am avut dreptate sau nu), Ancadragoman , Printesica, Olim , Clauclau, numeioana, winter, bb_yasmi , Aylla, irina_stef(sper ca revii pe forum cat mai curand). Sper ca nu am uitat pe nimeni, desi eu cam asa fac...
Va pup pe toate la fel si sa nu uit sa le urez noilor venite bine ati venit! si sa speram sa ne intalnim toate la odisee cat mai curand...
Hai ca dupa ditamai mesajul ma duc si eu sa citesc

viitoare de

Felicia

http://tt.lilypie.com/oN9Ap1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

mai, eu sunt asa de nebuna!!! am avut ovulatia (cred) pe 2 februarie, si nu m-am putut abtine sa fac azi un pre-test. clar ca a fost negativ, clar ca am stiu de la inceput, dar eu am inebunit, ce sa fac?

noapte buna si Irlandeza, sa ne dai de veste ce a zis dr.!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

. Sānger#259;rile intermediare fiziologice. Uneori o ovula#355;ie poate fi mai brutal#259;, provocānd rupturi importante ale vaselor foliculare. Se produce o sāngerare mai abundent#259;, care se scurge de-a lungul trompei, prin uter, spre vagin. Aceasta poate colora mucusul cervical ro#351;iatic sau ro#351;u-brun. Uneori īns#259; se pot ivi sānger#259;ri vaginale care s#259; dureze 2-4 zile #351;i care s#259; mimeze o fals#259; menstrua#355;ie, inducānd femeia īn eroare. Perioada sānger#259;rilor intermediare fiziologice este una de maxim#259; fertilitate.....

Chiar daca nu vroiam sa mai postez la acest subiect,fiind totusi cel care ma intereseaza cel mai mult,m-am gandit ca totusi randurile de mai sus pot ajuta pe vreuna dintre voi in caz ca vi se intampla asa si sa nu va speriati si sa....profitati de moment!

IOANA,ANCUTZ,FECIAN,OLIM, si va multumesc ca nu a-ti uitat de mine!si ptr toate aspirantele optimiste!

Va doresc sa ramaneti insarcinate cat mai repede!

IRINA......

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

quote:
Originally posted by fecian

Salutare fetelor

Mult a mai trecut de la ultima mea vizita pe aici. Din pacate e o perioada foarte plina pentru mine si plus de asta nici nu am nimic de raportat.
Sunt Z3, ceea ce ma si asteptam..Cand vrea totul merge struna...exact cand nu prea am nevoie..In fine, sunt zilele astea foarte foarte ocupata. Pe langa servici, m-am inscris la scoala de soferi, la care stau vreo 2 ore dupa servici, plus de asta m-am inscris si la un curs de fitness, care incepe de miercuri, si ala de vreo 2 ore seara... Asa ca mi-am ocupat pana la refuz serile si weekendurile, sa nu ma mai gandesc la nimic...Poate asa obsesia lui bebe mai paleste..
Deci v-am zis cu ce imi ocup timpul, ca sa vedeti ca nu am stat degeaba si nu va evit.
O sa ma uit din urma sa mai citesc, sa ma aduc la zi.
Sper totusi ca mai avem ceva , ca listutza aspirantelor devine din ce in ce mai mare...

Va pup pe toate fetele mele dragi: Ale, Biby (sper ca esti , dar ma uit acusi sa vad daca am avut dreptate sau nu), Ancadragoman , Printesica, Olim , Clauclau, numeioana, winter, bb_yasmi , Aylla, irina_stef(sper ca revii pe forum cat mai curand). Sper ca nu am uitat pe nimeni, desi eu cam asa fac...
Va pup pe toate la fel si sa nu uit sa le urez noilor venite bine ati venit! si sa speram sa ne intalnim toate la odisee cat mai curand...
Hai ca dupa ditamai mesajul ma duc si eu sa citesc

viitoare de

Felicia

http://tt.lilypie.com/oN9Ap1.png

te pup felicia, si pe voi toate fetele. si eu am fost fffff ocupata zilele astea insa o sa am o sapt de concediu si promit sa intru sa vorbim.

am o problema care ma framanta tare si as vrea sa ma ajutati sa o descalcesc. da?? scriu maine si stam de vorba.

va pup pe toateeeee

http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anca, multumesc mult pentru raspuns. Stii ce voiam sa te intreb? Cand ai pierdut sarcina anul trecut ai fost nevoita sa faci chiuretaj? Ma tot gandesc ca poate atunci ti s-a infundat trompa asa de rau. Cumnata mea tot asa a patit. Oricum, ti-am zis, sunt sigura ca o sa ramai gravida foarte repede!
Irina, ce ma bucur ca ai aparut! Ne era dor de tine!!!
Fecian, dupa parerea mea e foarte bine ca-ti vezi de alte treburi...
Ale, baga problema, poate putem sa te ajutam!
Alina, fii tare! Suntem langa tine. Luptam impreuna!
Adinag, ia-o usurel...ai rabdare!
Baby, sper sa vina baby cat mai repede!

Eu v-am zis ca nu mai fac nimic ca la carte... o sa ne iubim cand avem chef si o sa vina bebe cand are el chef
Pupici!

Fetelor, daca nu ma insel, saptamana asta a fost ziua Ayllei. Cu intarziere LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede!

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput