*Aspirante optimiste > 20 ani (55)*
Raspunsuri - Pagina 10
winter spune:
Neata fetele dragutzele! FECIANai sa vezi ca va veni si ! IRINA bine ai revenit ! Ne-a fost dor de tine! Interesante inf. despre ov. ALE ADINAe clar ca testul a fost facut prea devreme! Asa e ,timpul trece greu dar trebuie sa avem rabdare!Tin pumnii sa iasa II liniute!!! IRLANDEZA ai incredere ca totul va fi bine!!! Fetelor va pe toate si sa aveti o duminica placuta!!! IOANA
http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"
iulia25 spune:
buna dimineata!dulci tuturor!
fetelor,eu iar am o probl la care va cer ajutorul si sfatul:va scriam eu acum cateva zile ca mi-a dr sa iau zanocin si altele.vineri dupa amiaza mi-a venit CM si am inceput sa iau zanocin.ieri,sambata,dupa amiaza mi s-a oprit(dar astea 24 ore a curs f putin).acum,de dimineata pe la 8 a inceput iar.de fapt sunt niste pete maronii.am facut si un test de sarcina care a iesit negativ.dar oare ce se intampla?o fi de la zanocin?
luna asta CM mi-a venit cu 2 zile mai devreme,dar am si ovulat mai devreme.
poate cineva dintre voi a patit ca mine...
va rog mult 'luminati-ma' si pe mine un pic...
sunt asa de toanta..
AleDutulescu spune:
neata fetele..
am mare nevoie de ajutorul vostru
problema sta asa. in ianuarie am avut CM pe 4 si in feb ar fi ttrebuit sa vina pe 4 sau pe 5 cel tarziu. a veit pe 3 insa a fost destul de ciudat pe 3 am sangerat. pe 4 nu, decat putin seara si asta pt ca am bagat eu degetul sa vad daca sangerez, altfel nu curgea sangele, iar pe 5 am mai avut niste pete maronii pe OB, nu pe tampon sau pe chilot.
de atunci ma doare mijlocul si burta, asa... surd ca si cum ar fi trebuit sa vina CM< desi tocmai a trecut.
si un lucru care ma sperie si mai tare este ca daca ma apas pe sfarcul drept imi ies doua picaturi, una alba, ca laptele si alta incolora, ca si colostrul.
prietena mea zice ca ea a avut asa cand a ramas gravida cu puiu ei insa la mine testul de sarcina de pe 5 a iesit negativ.
mi-e frica sa nu fir prolactina marita.
am fost la analize, insa nu am facut si dozajele pt ca dr nu le-a cerut. am facut doar toxo. listeria si restul care se fac. sunt toate OK.
si am programare la dr abia vineri.
CE SA FAC ???????
va rog, cine a patit asa, sau cine se pricepe, un sfat cat de mic e binevenit.
eu plec cu mama la piata acum. cred ca in 2 ore ma intorc, si poate mai stam la taclale sa ma ajutati si pe mine.
http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png
Alexandra
ancadragoman spune:
Neata fetele.
Ioana dupa ce am pierdut sarcina nu am facut chiuretaj ptr ca s-a eliminat singura si se poate sa fie asta cauza.
La mine Z10 si o temp de 36.8,ieri 36.9 si mie mi se par cam mari inainte de ovulatie.
Ce parere aveti?
Se poate sa fioe de la HSG?
Pup fetele
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
kory spune:
Buna dimineata fetelor!
Am lipsit un pic, m-am intors acasa si abia asteptam sa intru sa vad ce vesti aveti.
Am facut joi o monitorizare dupa clostylbegit , si aveam un folicul de 11mm.Ma duc din nou maine sa vedem daca au mai aparut.
Acum ma duc sa citesc din urma si o sa ma intorc.
Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]
juliada spune:
Pentru AleDutulescu, sunt si eu in situatia ta,si o am cam demult,in sensul ca am ciclu putin si scurgeri din san,dupa ce am nascut la o luna am facut mastita si m-a taiat la sanul drept,si am alaptat numai cu stangu pana la 4 jumate si pana 5 luni numai noaptea,dupa ce am intarcat am ramas cu mici scurgeri,si asta acum 6 ani,prin 2005 incerc sa raman, am facut dozari de prolactina si este in limitele normale,prima data era aproape de maxim,dr.ginecolog nu mia dat nimic si ma trimis la endocronologie,facut iar analiza, a iesit bine,mi-a dar dostinex pt ablactare,o jumatate de pastiluta la 6 ore,un timp nu a mai fost,acum iar am,dar de atunci nu ma mai doare capu.
si pe mine ma doare burtica dupa ce trece sangerarea,dar de 2-3 luni parca nu mai e asa rau
si eu sunt curioasa daca am ceva sau asa sunt eu pus si simplu,:)
in martie ma duc la bucuresti si abia astept sa vad ce am,
cu sangerarea care ma tine 1 zi jumatate, 2 ,ma gandesc sa nu am ceva la uter
, offfff ma gandesc la Sinechii uterine,nu am facut nici un avort, doar o mica anexita si o vaginita
iti doresc numai bine si mai vorbim
cand te-am citit parca eram eu,....:)
te pup,
bb_yasmi spune:
buna, dragutzelor
eu tot asa "nasol" am simt....cu falca umflata si sub tratament cu antibiotice!!! dar am "imbarbateaza" gandul ac wk viitor voi fi al munte.... un pic de RELAX!!
feli, pup fata dragutza!!! multumesc ca ti-ai adus aminte si de mine!!
ale, dragutza, din pacate nu stiu sa iti raspund, eu nu am facut ink nici un tratament (si sper sa nu ajung sa fac, si sa vina bb )
eu luna asta sunt total in pom, fara TB, fara teste de ov, fara stres...doar multa iubire si o data la 2 zile!!! si daca nu se prinde nici luna asta.....sigur se va prinde luna viitoare...., nu suntem foarte suparati, ca ne place "procesul" reproducerii
va pup pe toate!!
semnat : BB_YASMI, o aspiranta optimista la titlul de MAMICA!!!
irlandeza spune:
Buna dimineata.
Am fost si la cel de-al treilea spital, nu am reusit sa vorbesc cu dr., doar cu o asistenta, si mi-a spus ca in urgenta nu au eco transvaginal, decat abdominal si sarcina e prea mica si nu se poate vedea nimic, si a zis ca-mi face o programare pe joi. Nici sange nu mi-a luat, asa ca a trebuit sa raman cu programarea de miercuri de la celalat spital.
Am mai vorbit cu cineva si luni se intereseaza de un cabinet privat care sa aiba eco transvaginal. Poate fac totusi luni sau marti inainte de programarea mea. Sa vad si parerea altui medic.
Inca mai am pete maro destul de maricele, ma mai supara putin burta, si temp. de dimineata era 37.2 , fara simptome in continuare, doar ma simt putintel obosita si somnoroasa.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
fecian spune:
Buna dimineata fetelor
Irlandeza imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Din pacate, in tarile astea "avansate" se bazeaza prea mult pe legile "selectiei naturale" si nu se gandesc deloc la durerea ta. As fi vrut sa iti dau un sfat dar din pacate nu am cum: si aici in Olanda e la fel de rau,cica lasa ca selectia naturala sa aiba loc in primel 3 luni...
In fine vreau numai sa stii ca suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie totul bine. Ca nu se mai poate. Prea multe gravidutze s-au reintors la statutul de aspirante.
Ce vroiam sa te intrbe, in Irlanda exista clinici particulare?
In Olanda stiu ca nu sunt si deci nu ai nici o sansa sa primesti serviciu medical adecvat si de calitate.
BB_yasmi de ce crezi ca te-am uitat iubita?
Ale din pacate nu stiu sa iti raspund la intrebare. . Sunt mai nestiutoare decat tine...
Danielaradu[pu] iubita activeaza-ti te rog PM-ul. Am observat ca zilele trecute ai postat un mesaj interesant, insa din pacate nu stiu sa iti raspund la problema. Ce as putea sa iti spun e sa incerci sa vezi poate la femina intim sau la cabinetul de gineco, tot de pe forum , poate ei te pot ajuta.. Sa ai grija de tine si de bebica
Ancadragoman nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Cred ca e o temperatura normala.
Irina_stef multumim de informatii...Sa nu uiti sa mai treci mai des pe la noi si sa ne spui cum mai evolueaza lucrurile pe la tine
Hai fetelor ca v-am lasat.
Sa aveti grija de voi si sa aveti un weekend placut
viitoare de
Felicia
http://tt.lilypie.com/oN9Ap1.png
irlandeza spune:
Felicia, sunt putine clinici particulare, care sunt f.f. scumpe si nu lucreaza in week-end sau dupa ora 16.00. Doar prima vizita , can ai spui medicului problemele costa intre 150-200 euro. Eu am vrut sa merg la un eco transvaginal,dar nu am gasit inca, iar in Ro. gasesti la fiecare parter de bloc. Si nu e chiar asa scump.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png