*Aspirante optimiste > 20 ani (55)*
Lista aspirantelor optimiste care vor deveni mamici:
Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia),Valentina G(Valentina Georgeta), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), GeorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), elli(Manuela), andra10(Andra), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Natalia26(Raluca Elena),dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), motanik(Andra), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), florentin156(Rodica), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), Bibyrox (Rozalia), bubuleana(Georgiana), Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), LoredanaG, BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela) ,ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, Nadya, Alďż˝, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, luy(Luiza), iliuta, helicom, claui, iazminn, poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), andriushca (Andreea), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Carla28, Oana_2006, Micky2007, Lucia28, nichi,noela_ carmen, Laura Ioana, stancutza (Diana), PamELLA(Gabriela), Diulet12, Gabitzu37 (Gabi), maria08, CristinaSon, aweya, Truth, ariana1005, Iulica81, fify, oana_r(oana), Dasha, Ramonella, Miki-ki, Gabitoni, Ileana2000, mcrissa(Cristina-Daniela), alexia28(Mihaela), AlinucaT, Alysh, zisaCami(Elena-Camelia), cosmina78, olim, iubisimo, alina.z, numeioana, Aylla, Smaddy, fecian, AleDutulescu, madutza_bra, vrmoana, -andreea-, nebunica-zapacica, winter, ysa26, printesa_roz, corivio, ache, bb_yasmi, irina_stef, iumosa, Moira, RGE, Monica11, andreutza23, teomaria, ade 7928, elena_mol(Elena), oana1177, geany25, Jovi, Adifle, Ami_79, BillyBilly, Denii mic, adinag, iulia25, Cocolyso, Adaria, blueeyes2003(Mirela), Evy28, mBuca, doula, marig, ramona_jianu, baby_r7, kalosalina
-dutze foste aspirante:
iriss27(Irina), danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), doxinu, musete(Laura- Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic(Cristina Valentina), Petit Ange, alina.a ( Alina), lorinaoo1, amameda(Meda), AndraZ (Andra), Tzuca74(Ioana), oanabbb, Olguttza(Ioana Alexandra), danutza2, estecri (Sorina), claucia(Claudia-Ioana), Alinutzaa, simo_al_jaafari, Oana T(Oana), Anculici, Luna1, mychydutza, july_g(Iulia), lachione(Mihaela Laura), brabe, oanaonyx(Oana), Betty78, Aniast72(Andreea),valicutza(Valentina), selina-d , thea_m(Teodora), laviniaN(Lavinia), mirella76, Sim_Stoian, NanaMotoc, toma_lly(Alina), Marunzika(Ana Maria), Irinabobe, cristina85ss, Lulu77(Alina Mariana), danielaradu, Danielle02, emma76, moldoveanca, Laurici_27, adimercedes(Adriana), Sheherezada(Florentina), catty(catalina), Liana30 (Mariana), Adhnana (Caterina), oana_oana26, Irlandeza(Marinela)
foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina), anangel_lexi(Alexandra), osna(Svetlana), mamiFlori, Beatrix(Melania), Georox, Amy-@my, Mirona(Mirona), Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, danita, Dacicica(Daciana), gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), Bety(Beatrice), ingeras26a(Andreea), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), marinar(Marina), TERBITZA(Florina), Elise, Cristinna(Cristina), aventura, monica_b
Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum traiesc în întristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, îmi curma bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sunt legatura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El sa ne mângâie cu un copil si sa ni-l tina în viata.
Eu fagaduiesc ca îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fata de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar daca Dumnezeu a hotarât altfel, usureaza-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin.
Tatal nostru, Carele esti in ceruri, sfinteasca-se numele Tau, vie imparatia Ta,faca-se voia Ta precum in cer asa si pe pamant. Painea nostra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi. Si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau. Ca a Ta este imparatia si puterea si slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Bucura-te Maria, cea plina de har,
Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus,
Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii,
Acum si-n ceasul mortii noastre,
Amin.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor,
Amin
Link-uri utile (adunate de la aspirantele, gravidutele si mamicile de pe forum):
Index subiecte = Analize,ecografii,teste,proceduri,medici,spitale etc.
Incompatibilitatea de grupe sanguine intre soti
Planul greutatii pe timpul sarcinii
alimente interzise in sarcina
www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in burtica, in diferite saptamani
filmulet dezvoltare bb
www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html" target="_blank">ecografii diferite varste sarcina
126 zile concediu pre- si postnatal
lista bagaj spital
Arian-despre: TB, ovulatie, endometru, corp galben, foliculi, nastere provocata, sindrom premenstrual, monitorizare, administrare Utrogestan, rubeola, etc
Mav-Despre fertilitatea masculina
Adrese utile:
Calculator de ovulatie
www.fertility.com/Images/BasalChart_celsius_tcm38-1839.pdf" target="_blank">Tabel monitorizare TB
www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ffhandbook.pdf" target="_blank">Urmarirea fertilitatii - carticica PDF
www.pinelandpress.com/faq/hpt.html" target="_blank">Despre testele de sarcinawww.fertilityfriend.com/" target="_blank">
www.fertilityfriend.com
http://lilypie.com/trying_to_conceive.php
www.emedicine.com/med/topic3239.htm" target="_blank">nasterea naturala
www.emedicine.com/med/topic3283.htm" target="_blank">cezariana
www.behindthename.com/" target="_blank">semnificatii nume
www.presspro-gineco.ro/articole/ginecologie-106.php" target="_blank">Consecinte ale tulburarilor menstruale în viata genitala a femeii
www.copilasul.com/viitoarea-mama-nasterea/1/OVULATIA---CICLUL-OVARIAN-BM-COM.php" target="_blank">ovulatia-ciclul ovarian
www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-1-and-2.htm" target="_blank">sarcina- saptamana cu saptamana
www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">BHCG
www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri
calculator sarcina
www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat
normal anatomy
Un capitol cu noroc pentru aspirantele optimiste! Hai gravidute, vreau sa va trec in listuta!
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Mi-am luat inima in dinti si am deschis un capitol nou.Sper sa avem cat mai multe gravidute!!!!!
in asteptarea gemenilor
irlandeza spune:
Mai fetelor, lamuriti-ma daca puteti , ca eu nu mai inteleg nimic.
Tocmai vin de la spital. Fac eco, si dr. imi arat o sarcina ( la mine) de 4-5 sapt. iar eu umblu de 2 sapt. la spital si fac teste peste teste ca de, am pierdut sarcina. Si-mi zice dr. ca sa nu ma bucur ca de-abia acum incep sa pierd sarcina. Ca BHCG-ul, a fost la 4 sapt. 246, apoi la 5 sapt. a scazut la 190, iar peste 3-4 zile a crescut din nou la 1000!!!!!!!! Iar in tot acest timp eu sangeram. Iar dr. mi-a spus tot timpul ca nu vede sarcina. E prea mica, s-au s-a eliminat deja. Pai eu trebuia sa am 7 sapt. acum , iar ultima prestatie a fost pe 4 ianuarie, deci cum naiba sa reziste gigeii aia inauntru 2-3 sapt? Ca ea zice ca e de 4-5 sapt. acum.
Bun. Duminica s-a terminat sangerarea, ,marti am fost la alt test de sange , care aflu ca a fost 500, desi pe rezultat apare un simplu 5. Cica e prescurtare Si atunci pe 246 de ce nu l-a prescurtat? Asa. Si-mi face alt test de sange azi sa vedem ce valoare are. Ma suna mai pe seara, daca nu sa sun eu luni. Si miercuri un nou eco. Si o intreb daca nu-i SEU, ea zice nu, si nu am dureri intradevar, la care ea zice, o sa ai ca doar pierzi sarcina.
Si am intrebat-o de ce am sangerat acu 2 sapt. daca nu am pierdut sarcina atunci ? Si cica , nu stie!!!!! Pai poate daca-mi dadea ceva cand am fost in prima zi la spital si-mi spunea sa stau in pat.......poate acum inca aveam bebe. Dar sunt niste INCOMPETENTI.
Si eu aveam concediu medical pana azi inclusiv, de luni ar trebui sa merg la servici. Pai daca eu incep sa sangerez iar si sa am dureri, cum sa merg , si cum sa-i explic eu managerului meu ( barbat) ca eu de-abia acum pierd sarcina, si precis el o sa ma intrebe ca de ce am stat atunci 2 sapt. acasa, nu pt. asta?
Deci, spuneti-mi voi, daca stiti, ce s-a intamplat ?
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
RAMONELLA spune:
Pai eu nu mai inteleg nimic!!!Si ai pierdut-o sau nu????Doamne fereste!!!Doctorii astia!!!
in asteptarea gemenilor
irlandeza spune:
Pai nu stiu, cica vede o sarcina de 4-5 sapt. dar pt. ca de ieri am inceput din nou cu pete maro, iar azi sunt mai spre rosu, cica o sa pierd. Dar eu nu mai am simptome de gravida de o sapt. si jumate, deci ce sarcina vede ea?
Noi 2 singurei
RAMONELLA spune:
Si nu ti-a dat nimic pentru sustinere???Tu ce sa faci???Sa stai sa te uiti cum o pierzi????
in asteptarea gemenilor
Gabitzu37 spune:
Buna fetele!
Ramo, multumim pentru noul capitol, sa fie cu noroc si sa aduca multe gravidutze!
Irlandeza, nici eu nu mai pricep nimic! Cum ar putea sa fluctueze asa valoarea BHCG, ceva nu e in regula cu medicii si spitalul la care ai fost. Concluzia nu poate fi decat: medici incompetenti, analize facute aiurea! Nu poti sa te duci in alta parte, la alt medic si la alt laborator pentru analize?
Gabi
"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."
http://tt.lilypie.com/8Zg6p2.png
irlandeza spune:
Nu , nu mi-a dat NIMIC. Intrebasem si data trecuta de ceva pt. sustinere, si au zis ca n-au ce sa-mi dea, e SELECTIE NATURALA. Cateodata am impresia ca sunt in lumea a treia aici si nu intr-o tara europeana , care cica-i cu muuuult inaintea noastra.
M-as duce la alt medic, dar aici trebuie sa astept cu lunile pt. o programare, aici am fost la urgenta si ei m-au preluat in clinica spitalului.
Noi 2 singurei
RAMONELLA spune:
Nu poti sa mergi la farmacie sa ceri ceva pe baza de progesteron???Sau iti trebuie reteta?
in asteptarea gemenilor
irlandeza spune:
Da, imi trebuie reteta, chiar si pt. antibiotice.
O sa incerc sa caut pe google, clinici private eventual, macar sa-mi faca o eco, sa ma lamuresc si eu ce e de fapt.
Noi 2 singurei