Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mie mi-e rusine de faptele mele de azi, asa ca nu ma bagati in seama
Mai zic doar ca in 6 luni de WW nu mi s-a intamplat niciodata sa nu-mi mananc punctele, ce maincati voi, fetelor, de va raman puncte?

Carmi si Fabiano-mic-si-scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna curajoaselor !
Scuze ptr absenta , este motivata ! Fi'miu este in perioada de vacanta si eu cand lucrez , cand nu ! FFF ocupata deci , cu iesiri , cumparaturi (la faza asta am devenit ffff critica , orice aliment il privesc de sus pana jos , cu alti ochi ) MUSAI !
Destul de usor ptr mine , in prima zi n-am reusit sa consum toate punctele , dar le rezervez ptr duminica cand suntem invitati , si am sa le consum eu , nici o grija ! Nu mi-a fost deloc foame , chiar daca matele "isi spuneau" cuvantul" eu nu simteam nici un fenomen dezagreabil , ca si atucni cand ti-e tare foame ! Cu atat mai bine !
Fetelor , nu stiu cum de faceti sa va ramana atatea puncte ??? Nu ar trebui . Dupa cum va spuneam si mie mi se intampla la inceput , dar acuma fac in asa fel , incat sa nu-mi ramana nimic , calculand punctele / zi si facnad imparteala in 4 (adica-n 4 mese neaparat : mic dejun (08h00), gustare mica (yaourt , mar , 10h00) , masa de pranz (12h00) , gustarica de la 16h00 6 linguri corn flakes cu 1 yaourt natur , si cina lejera cu o supica , 1 buc de branza topita si un fruct ! Deci aveti grija sa nu lasati puncte , doar daca aveti nevoie pe week-end ... !
Cum stati la faza KG ?? Eu vad ca cantarul meu se indreapta spre "-" , suntem pe drumul cel bun ! Cu rabdare si fara tutun ajungem departe ! Dar inca nu vreau sa ma ambalez prea tare , astept .
Giulia e vorba de supa de usturoi , trimisa de mine ? Nu-i asa ca e ? Apropo's , dupa mine eu cred ca nu mananci cum trebuie (adica nu e suficient) ! Iar crema de oua WW (2P) cred ca e o ideee buna ptr seara , in loc de morcovi uneori ca sa mai alternezi (variezi) cateodata !
Melody scumpa , bineinteles ca eu n-am lasat pieptul de pui 4:00 in cuptor , mai gasesti niste chestii stupide uneori pe acele retete de-ti vine s-o iei la fuga ! Pieptul de pui fierbe f repede , deci eu l-am lasat 20min si a fost super bun !
Hai spuneti-mi si mie ce mancati astazi , ce-ati prevazut ptr week-end ! Eu am o reteta extra buna cu vinete si dovlecei si gogosar rosu la cuptor , am s-o fac deseara !
Carmi nu trebuie sa te simti vinovata de faptele tale , tot ce ramane de facut , e sa recuperezi ceea ce n-ai facut , deci sa scazi din puncte asa ca , nici o problema ! Se poate intampla oricui sa "intrece" masura cateodata si e omenesc asa ceva , de aceea cand se intampla nu trebuie sa ne simtim frustrate ! Iar tu cu cele 6 luni de WW cunosti f bine ce inseamna "greseala" de care vorbesti , nu ?
Anca depinde ce contin covrigii tai !
Savarina !
Va dulce pe toate si va doresc o zi extraordinara si un week-end pe aceeasi masura !
Cate-o la fiecare dintre cele mai curajoase fete !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la piscina , am fost rupta la cina , nu mi-a trebuit nimic , dar trebuia sa inghit , noroc ca n-am lasat multe puncte ptr cina ! Am innotat de m-am rupt , da si ce bine ma simt astazi ! Dupa amiaza , program familial , plecam la plimbare cu , sa vezi atunci musculatura , sau ma trezesc la urgente ! Hai ca chiar am pus tot tacamul !
Bye

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Azi am fost cuminte. Pana acum
Aileene, apropo de piscina. Eu am facut de doua ori WW. Prima data in ian.2005, cand m-am dus si la intalnirile WW. Mergeam la piscina de 3-4 ori pe saptamana si intr-o luna am slabit 7 kg. Apoi m-am oprit ca eram deja insarcinata in 5 sapt. si habar n-aveam. Anul trecut, am inceput tot in ian., dar nu am mai facut sport, ca era bb mic si nu aveam cum, asa ca am slabit mai incetisor. Asa ca daca bagi piscina, ai toate sansele sa slabesti mai repede, si mult mai frumos. Bravo tie !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Neata si va pupa fata de fete cuminti!
Cantaru a nceput sa arate ceva...dupa doua zile, ceea ce e incurajator.
Meniul de azi fu: dim o cafea cu lapte degresat 1.5p(eu pun lapte praf)
la pranz ciorbita de usturoi (gata s-a terminat) si cred ca vreo 150g de pui la rotisor cu castraveciori-cu totul cam 6 puncte.
Diseara suntem invitati la niste vecini si va zic maine, sper ca u sar calu!
Va pupic si ne auzim!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Morcovii au 0 puncte din cate stiu eu,deci nu se pun
anca
...
Chiar de aia ca n-au puncte , manca si tu ceva care are puncte , ca sa nu ramai cu punctele ! Asta doar daca vrei sa faci economie ptr week-end ! Uite eu am economizat toata saptamana 10P , iar maine o sa-mi permit un ecler de ciocolata ...de-abea o astept in gura mea !
Ce-ati mancat astazi seara ? Eu n-am avut timp prea mult , am fost cu bicicletele la plimbare si dupa la cumparaturi , sunt franta de oboseala , dar merita ! Si din cauza asta n-am avut nici un chef sa mai pregatesc si ptr mine special WW in seara asta ! Le-am facut doar barbateilor mei de papa "carbonara" (dar cu smantanica lejera si ptr ei (15%MG) ca doara merita si ei sa le port de grija , nu ?
Iar eu , am cumparat o supica WW , n-a fost grozava , dar m-a scutit de treaba ! Ear cu 5 legume si cu 1/2 piept de pui in el ! O felie de paine completa si 30g. branzuca topita "sveltesse" fff lejera Iar acuma fug sa pap , compotul (tot lejer , ca altfel nu mai cumpar deloc) mar-banana !
O seara placuta va doresc si sa ne auzim cu bine pe toate

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Neata de dimineata ,
si la mine cantarul incepe sa arate mai putin si ma bucur , cu vointa am de luptat dar lupt la greu .
Eu am papat ieri ficatei de pasare pe gratar si cartofi natur cu salata de rosii si ardei. Am mai papat ton cu paine integrala , iaurt cu 0 % grasime si multeeee portocaleeee si o banana. E tare nasol ca trebuie sa imi fac mancare separat si nu prea am timp dar nu ma las.Si poate ca ma urc si pe bicicleta ca vad Aileene ca mergi la piscina si poate ma ambitionez si eu, dar mie dupa sport mi se face o foameeee dar macar sa incerc .
Dar cine va arata cel mai bine la vara?
Noi ambitioasele !!
Cu vointa inainte mars !!!! (asta e pentru mine)

Mergi la inceput

Buna fetelor , curajoaselor !
Am avut o seara minunata , m-a scos cheri-ul meu drag la cinema , am vazut www.youtube.com/watch?v=btiriZMOOMQ" target="_blank">La Môme , un film despre Edith Piaf , Fantastic ! Mi-a placut enorm . Asta ca sa ma felicite sotu' ptr inceputul WW si sa ma incurajeze , fara sa ma impinga din spate ! El mi-a spus ca o fac ptr mine , nu ptr el ! Si normal , nu ?
Iar astazi suntem invitati la masa , deci ma scutesc de facut papa , dar cu cele 8P economisite peste saptamana , cred ca pot sa-mi dau drumul un pic , ce credeti ? Oricum cantarul e de acord cu mine , am unda verde .
Savarina draga mea , avem voie sa mancam fructe , dar nu exagerat , cate ai mancat... ! O banana ar fi fost de-ajuns ! Incearca si tu sa iei altceva in locul celei de-a -2-a portocala , (de ex : 1 yaourt %MG) daca chiar ti-e inca foame ! Ai grija cum imparti treburile !
Iar in legatura cu sportul , imediat cum simti ca ti-e foame (dupa) bea apa si odihneste-te putin , dupa care (and ajungi acasa) ia un biscuite si un mar sau 1 cana de lapte cu cereale si nu mai ai senzatia de foame ! Ia incearca ! In orice caz , stiai ca daca faci sport , poti castiga puncte in + nu ?
De ex:
30 min de piscina = 3P
bicicleta=2P
mersul pe jos=2P...
Iar cu partea bucatarelii , stiu ca nu e prea grozav , sa faci de mancare ptr ceilalti si ptr tine in acelasi timp ! Dar eu am ales os trategie : fac ptr mine cu 1 ora inaintea lor si n-am treaba . Mai ale sca trebuie sa consult si "bibliutza" cartea WW in care sunt scrise toate punctele , si eu ma uit in ele ca sa stiu cat sa pun din toate , in asa fel incat sa nu trec peste punctele necesare fiecarei mese . Acum inteleg din ce in ce mai bine demersul , incep ziua cu 8-10P ca sa nu-mi ramana mult pe restul zilei , iar seara sa-mi ramana doar ptr o supica si un yaourt si gata .
La noi a iesit un soare atat de frumos ca nici nu ma gandesc sa stau in casa o clipa astazi , asa ca o roiesc repede ! Mergem la gradina zoo sa vizitam animalutele , speram sa fie cativa "noi nascuti" pe-acolo
Va dulce si spor la treaba ! Duminica placuta !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Asta da , zi frumoasa ! Sper ca si a voastra a fost superba !
Sunt moarta de oboseala , dar a meritat plimbarea in parcul Zoo , o plimbare de 2 ore , care m-a ajutat sa economizez 8 puncte ! Ma bucur , cel putin eclerul ce l-am mancat era super delicios si acuma-mi curg... cand ma gandesc ce bun a fost !
Dar acuma , gata cu glumele , atacam treaba cu seriozitate ! Ma asteapta supica , salata verde cu bucatica de branza "lejera" si yaourt-ul ca desert !
Maine saptamana va incepe din nou , grea (fizic) ca de obicei , dar voi face fata , fara probleme !
Va doresc mult bine si mult curaj curajoaselor , si va astept la povesti , sunt curioasa sa stiu cum merge treaba pe la voi ?
-ici la toate , pe curand

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

aileene a fost cu adevarat ziua excelenta si caaald!
am facut si noi o mica plimbare, iar cand era mai frumos Calin (fii-mio) a cazut cu bicicleta si s-a zgariat si ne-a cam taiat chefu!
Orium era spre seara si se facuse cam frig!
Azi m-am tinut de WW dar ieri cum am fost invitati la vecini (pentru primadata) am mai luat niste chipsuri, niste alune , une cupa de sampanie si am cam sarit calu'!
Recunosc si sper sa recuperez!
De maine sunt hotarata sa ma tin de punctaj!
Hai va pup si ne auzim maine la raport!
o saptamana usoara cu WW!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput