Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Salutare,
ce fac fetele curajoasele?
Eu ieri nu am fost cuminte dar azi m-am cumintit rau de tot pentru ca nu se mai poate. Am fost la shopping si am probat haine si m-am speriat, vreau sa slabeeeeesc.
Azi am papat o supermancarica de dovlecei , branza de vaci , iaurt cu 0%, o portocala si o banana si mi-au ramas pentru seara 2 puncte. Am un iaurt cu fructe cu 0% grasime da nu stiu cate calorii, lipide are ca nu scrie si nu pot calcula cate puncte are, voi nu stiti feteleeeee?
Spor la slabit
Apropo nu vreti sa raportam pe 1 martie cat a slabit fiecare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

ba da, mi se pare o idee buna sa raportam cat am slabit!
Am mancat la pranz cate un pic din omleta, branza (care era cam grasa) si o felie de pateu din jambon.
Diseara raman pe morcovi:(, caci cred ca punctele mele s-au dus!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Azi cumintica si eu, supa de zarzavat, o banana, o chifla cu branza degresata, un biscuite si un iaurt. Ieri am mers pe jos vreo doua ore, cat mi-a luat sa inconjur un lac, a fost vreme minunata si am profitat. Azi e din nou urat afara si ploua.
Eu propun 2 martie zi de bilant, ca pe 1 e ziua mea si nu vreau sa ma intristez...ca vad ca de data asta merge mai greutz.
Beti 2 l de apa pe zi? Eu nu pot si pace.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

fetelor ! Mama le pe ele de fete cumintele , care mai de care , serioase taaaaare !
Am avut o zi grea , n-am apucat decat 3/4 din puncte sa mananc , de atata fugareala in stanga si-n dreapta si zau c-acuma , nu mi-ars de mancat , dar trebuia !
Dimineata...hehehe , a fost frumoasa ! Dar intre mese , n-am avut timp , si am luat doar un yaourt 0% cu fructe si 4 feliute subtiri de (cracottes) nu stiu daca aveti idee ce este , un fel de biscuite f lejer , care seamana un pic la gust cu pufuletele Ro. , dar asta e intins asa ca un biscuite ! Atat !
La 16h00 , am mancat fasole verde , morcovi , 1 cartof pe aburi (n-am putut la 12h00 ora mesei) si am facut o omleta din 2 oua , intr-o tigaie speciala , fara grasime ! A fost ! Iar cand sa m-apuc de branzuca , suna la usa mai sa ma-nnec , nu alta Uitasem de reparatorul meu , care venise sa-mi repare incalzitorul de apa , la baie , ca-ncepusem sa ma nene cu 1/2 calda si 1/2 receeeeeee , cand nu ma asteptam in timpul brrrrrr ! Dush suedez !
Si asa am terminat eu repede cu papa pe ziua de astazi !
Iar cina a fost si ea tare lejera , peste f slab , un fel de giveci de legume (ratatouille se numeste) cu 4 linguri de orez , 30g camembert si 30g painuca . Mai tarliu un fruct si basta
Savarina draga yaourt-ul 0% are 1P iar cu fructe tot 0% are tot asa 1P ! Vad ca incepi si tu cu dovleceiiii , hmmmmm , tare buni ! Asa ca dai tare , ca sati vina bine hainutele din boutique-uri !
Giulia ce rau imi pare de Calin dragu de el ! Uite un special pe bubitza din partea mea , ca sa treaca mai repede ! Iar in ce priveste "saritul calului" cu alune...masline si cu prietenii , in week-end , nu este interzis , asa ca sa nu te mustre constiinta ! Recuperezi tu saptamana asta sunt siguraaaaaa ! Ai incredere-n tine . Vad ca ai trecut serios pe treaba , doar morcovi ptr cina ??? Nu crezi ca e cam putin ? Treaba ta , nu ma bag , dar trebuie un pic mai mult de-atat ! Sau nu mai ai puncte pe ziua de azi ?
Carmi tu esti primavara noastra , martishorul nostru frumos , da cum sa nu se poata , sigur ca da ! Nici eu nu pot sa 2 L / zi . Apropo's , cu plimbatul ai castigat 2P Bravooooo .
Si eu sunt de acord sa raportam cate kg s-au pierdut in urma noastra ! Dar pe 2 VOTEZ si astept sa vad ce ne asteapta sau scoatem steguletzul si ne predam ! Nu...nu...si iar nu ! Nici vorba sa ne predam , noi suntem fete curajoase si mergem mai departe cu punctuletele noastre vom reusi cu toate !
Fetelor vroiam sa va intreb , sunteti sustinute de sotii vostrii ? Va inteleg ? Eu una , sunt mandra de el ! Ma ajuta , la curatat legume , la cantarit , mai scoate cate-o oala . Asta nu ca sa ma impinga sa fac regimul ci ca sa-mi arate ca-i pasa de faza in care trec si sa-mi fie aproape . Am emotii pe miercuri seara , cand ma voi intoarce din nou (a2-a oara) , la reuniunea cu grupul WW iar de cantar , ce sa mai spun ??? Dar sigur am slabit , simt pe mine , si ma simt tare zvelta deja ! Om trai s'om vedea .
Va doresc o seara minunata si o saptamana , pe masura asteptarilor voastre ! S-auzim numai de bine ! Va fac galerie si va trimit la fiecare cate-un cu drag ! Spor la PUNCTE...

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Aileene ce cantitate de iaurt are 1 punct, 200 grame?
Azi cred ca ma inspir de la Carmi si imi fac si eu supa de zarzavat.
Sunt de acord cu raportul pe 2 martie!
Spor la slabit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele ,mai dar parca ati mai slabit putin...
Eu de azi incep serios cu WW si se pare ca azi o fac lata:
-6 felii paine graham -6pct
-1/2 cutie Almette -7,5pct
-o gutuie
-2 mere
-o rosie
-diseara nu stiu sigur ce o sa fie
Am calculat bine?
Mie mi se pare 2 martie prea aproape

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankgratiela spune:

buna ziua fetelor ,
am dat de acest subiect, e super sa mananci si sa si slabesti.
Gata acum voi studia cu grija ce ati scris voi si incerc chiar de azi.
Deja am facut calculul punctelor si am de mancat de 20 de puncte.
Sper sa gasesc pe undeva o lista mai completa cu punctele si mai ales ceva retete sa poata manca si sotul si mai ales baiatul.
Plec cu mari sperante am de slabit 20 kg, sper ca in 7- 8 luni sa reusec .Ce ziceti, sunt prea optimista?

Pe curand
Anca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman
Mie mi se pare 2 martie prea aproape
anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Nu e bine ! E f bine pe 2 martie ! Dupa mine , zic si eu sa nu tac ! Acuma faceti cum vreti ! Oricum pe data de 2 vom putea vedea daca merge treaba si daca are rost sa continuam ! Si sigur ca veti fi mai mult decat surprinse de rezultat , hm ce spuneti ? Astept opiniile voastre !
Apropo's dragutza mea , nu cred ca e bine cum mananci , unde-s feculentii din farfurioara ta de la ora mesei (1200-19h00)... !
Savarina scumpa un yaourt de 125g=1P !
S-aveti pofta la puncteeeeee , c io fug sa le prepar , nu stiu ce , dar sigur voi fi din nou sefa bucatariei ! Vin mai tarliu sa va pove ce si cum , hm ? -ici la toate si mult curaj , hai la treaba ca-i ora mesei si aveti grija ca viu cu daca nu sunteti cumintele , bagati punctele in farfurioara ca sa nu va ramana mare lucru ptr ora 16h00 si respectiv 19h00 ptr cina ! Care trebuie sa fie taaaaare saraca , saracutza ! Dar maine zi , cine-s fericite ? Aud ???? NOI bineinteles !
Hai , galerieeeeeeeeee

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Ancgraziela bunvenit si-ti doresc sa fii tot atat de optimista precum ti-ai facut aparitia ! Doar asa va functiona , te asigur ! Esti pe drumul cel bun cu rabdarea trecem marea ! Pa cand despre sot si copil , nu cred ca au aceleasi puncte de papa ca si tine , ia vezi in urma cu cateva pagini , unde chiar eu am explicat lui Melody cum se calculeaza punctele ! Deci mare grija , nu le fa de mancare dupa punctajul tau , mai ales copilului ! Barbatii au mai multe puncte decat femeile ptr ca au o masa musculara mai importanta decat femeile si ard mai repede grasimile decat noi , iar copii , nu se pun la regim decat cu avizul medicului si cu un regim bine adaptat varstei ! Si eu am un baiat de 7 1/2 ani , a cam inceput sa ia proportii , dar le venim de hac , altfel , nu prin regim ! Il scot afara la plimbare , piscina si alte chestii ca sa uite de ca altfel , e normal sunt copii si au pofte , mai ales acum pe perioada de iarna (daca-i putem spune astfel) ! Vei reusi , vei vedea
Vreti sa stiti ce-am papat noi ?
Ei bine , lui fi'miu i-am facut pipota de pui , cu piure de cartofi si morcovi mici (eu am inlocuit pipota cu un piept de pui , pregatit fara pic de grasime) , 1 buc. de branza (camembert) si un yaourt natur' 0%MG ! Am terminat cu o clementina ! Atat ! Acuma plecam la plimbarica , e frumos afara , nu cu mult soare dar chiar placut si merita osteneala , asa ca !
V adoresc o dupa amiaza extraordinara , si incercati sa nu va plictisiti e f important bafta si -ici la toate !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Raportez: lapte batut cu corn flakes si fructe ...pana acum. La pranz, care la mine e la 16,30, cand vine sotzul acasa, supa de pui, apoi seara om mai vedea ce ramane.
Fabiano al meu a racit, e mucos si ´stranutos´, mai mult pt. el am facut supa de pui, ca-i buna la raceala.
Aileene, intrebai de sustinere din partea sotului? Nu se omoara, da macar se conformeaza cand ii interzic sa mai umple casa de dulciuri, si stiu ca sufera, ca si el e consumator.
Anca, bine ai venit ! O sa reusesti, ai sa vezi!
V-am pupat.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump

Mergi la inceput