Weight Watcher (2)
Raspunsuri - Pagina 8
giulia71 spune:
Pupici si eu la fete
!
Pai azi, am inceput dimineata cu o cafea , apoi fuguta la atac sa fac piata si am prestat la o cirbita de vitzel usoara si chiftelute bestiale!
Am prestat si o tarta , da mai bine stateam in banca mea:(
Am mancat ciorbita cu o bucata minuscula de carne -sa zic 2 puncte si doua chiftele, nu trei ca am mai gustat una inainte -le pus si pe astea 6 puncte si atat!
Plus cafeaua de dimineata 1,5puncte, sa fie 10 puncte, mai am 11 diseara.
Dar mi-am propus tot ceva usor, usurel!
hai va pupic si asteptam marea cobnfruntare pe 2 martie
mami de Calin rasfatzat:)
ankgratiela spune:
Multumesc Aileene, dar m-am gandit ca daca fac o mancarica sau supica, eu sa mananc de nr de puncte{ sa respect gramajul} iar pentru iei sa mai adaug cate ceva : mai multa carnita , paine, dulciuri, oua, lactate etc.
Asta ca sa nu mi sa para greu si sa impac si capra si varza, plus ca timpul e putin.
Oricum incep de azi
Anca
ankgratiela spune:
revin pentru o lamurire
Varog sa imi spuneti si mie
1 daca fac o salata mare din legume care sunt trecute toate la 0 pct pt 100gr, dar ea are 500 gr cu cate pct o consider?{ ca lingurita de ulei e 1 pct}
2 stiti si punctajul pentru peste? De exemplu pentru cod si merluciu? Pentru ca eu fac la cuptor peste cu zeama de la o lamie si putina sare si e super.
3 Dar musli cu fructe uscate si fara zahar?
4 Dar daca mananc 400 gr portocale?
multumesc anticipat de ajutor
Anca
giulia71 spune:
Te-as ajuta cu drag, dar imi e frica sa nu gresesc:(
Salata nu e mare problema, eu as considera-o un punct!
la pestic-am facut aseara o salata din peste (era conserva ton) si i-am atribuit vreo 3 puncte (pentru ca avea maioneza si porumb din conserva), mai cautam in tabele si ne uitam dupa punctaj.
musli, chiar nu stiu-astept raspunsul de le fete
iar portocalele -fiindca sunt 400 dgr acorda-le 1.5 puncte.
Oare gresesc?![]()
quote:
Originally posted by ankgratiela
revin pentru o lamurire
Varog sa imi spuneti si mie
1 daca fac o salata mare din legume care sunt trecute toate la 0 pct pt 100gr, dar ea are 500 gr cu cate pct o consider?{ ca lingurita de ulei e 1 pct}
2 stiti si punctajul pentru peste? De exemplu pentru cod si merluciu? Pentru ca eu fac la cuptor peste cu zeama de la o lamie si putina sare si e super.
3 Dar musli cu fructe uscate si fara zahar?
4 Dar daca mananc 400 gr portocale?
multumesc anticipat de ajutor
Anca
mami de Calin rasfatzat:)
aileene spune:
Carmi multa sanatate micutului , imi pare rau ca e racit ! Asa da , o supica calda face bine la raceala !
Da ia zi-mi tu mie...! Nu ti se pare ca tu faci FOAMEA ????? Da cum sa stai nemancata pana la ora aia
pana vine sotu'
! Da al mic manca singurel ? Hai nu fiiiiii . Trebuie neaparat sa papi la pranz ca altfel , chiar ca calci calu' ! Eu zic ca nu-i de-ajuns ! Ia modifica tu retetele din farfurioara ta , ca nu-mi miroase-a bine ! Vezi ca te-am luat la colimatoriu, nu te scap din privire
pana nu vad ca papi corect !!! DA ? 
Giulia scumpa , cafelutza n-are puncte , doar daca e cu lapte si ala trebuie sa fie degresat (100ml) , deci ai scapat cu basmaua curata de data asta
! Oricum BRAVO ptr meniu , ai fost cumintica si constiincioasa
!
Ankgraziela asa da ! Acuma inteleg si eu
! Daca lor le faci cu mai multe bunataturi (ma refer si la cantitate
) atunci e ok ! M-am speriat ca trece toata familia la
punctuletze....
! Iar in legatura cu cele 4 intrebari , iti raspund :
*1 salata de legume n-are nici un punct , dupa cate precizezi chiar tu , uleiul care il folosesti e cel "vinovat" de puncte ! Da io ma-ntreb cum poti manca 500g de legume , chiar daca le faci in salata
! Eu in locul tau , as manca atceva pe langa , un feculent si o carnita !
*2 pestele de oricare-ar fi , pregatit in cuptor intr-o folie de aluminiu , stropit cu lamaie si mancat fara piele , e ok ! Acuma nu pot sa-ti spun cate puncte au ptr ca nu-mi dau seama ce fel de pesti sunt , si daca au carnea grasa , sau normala ! Oricum buna idee ! Cu ce acompaniezi pestele ? Cu salata de legume de mai sus ? Apropo's ce fel de legume sunt ?
*3 muesli fara zahar : 2 linguri de supa=30g...2P
*4 O portiune de fructe=un fruct mic (normal)=exemplu : portocala...0P ! Dar atentie mare , sunt fructe care au puncte
! Ex : 3 prune(20g)=0,5P
12-15 boabe de struguri(100g)=1P
50G nuca de cocos (prospat)=......5P
......SI AS MAI AVEA MUUUUULTE EXEMPLE ! Deci ATENTIE mare , sa nu cadeti in capcana !
Daca aveti vreo nelamurire , astept intrebarile si voi incerca sa va raspund cu drag ! Am toata documentatia necesara in fata ochilor si-mi face placere s-o impart cu voi
!
Cina mea , a fost compusa din :
Fasole verde (dupa ochi , ptr ca n-are puncte , dar nu cred c-a fost mai mult de 100g)
Cartofi prajiti la cuptor , fara pic de grasime (100g)
Cotlet de vita 120g=3,5P
Salata verde si rosii mici de toooot (ca le-am cautat prin farfurie...printre....puncte 

Iar acum , fug sa ma uit la
cu cheri-ul meu drag si rabdator si am sa infulec un compot (fara zahar biensur'
) !
Va doresc o noapte buna si ne vedem maine ! Am niste emotii de zile mari , maine ma intalnesc cu grupul la 17h00 si atunci sa vezi dom'le , cand m-oi suiiii pe cantaaaaaar
ce mumoasa voi fiiiiii 
Promit sa va spun tot , detaliat
!
Hai fetele , tineti un
drag si lipicios de la miniiiii 

si fruntea sus , curajoaselor !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
Melody spune:
Aileene, ai o energie demna de invidiat!
Te felicit din toata inima!
Eu is mai lenioasa din fire, mai ales acum iarna ca e si frig. Oricum vreau sa spun eu incerc sa mananc mai multe alimente cu 0 pct sau cat mai putine cu putinta. Nu mai scriu ce mananc, ce apuc si eu, dar familia nu o neglijez,of course, sotului ii gatesc tot ce isi doreste, aseara i-am facut ciorba de burta (excelenta dupa spusele lui, ca mie nu imi place, dar ii fac lui) si fetitei mancare gatita romaneasca, chiar si cu sosuri, dar eu nu mananc.
O sa ma risc si eu sa ma cantaresc pe 2 Martie...![]()
AB
Carmi spune:
a pus Aileene okiu´pe mine. Pai, sa-ti explic. Copilul cu pricina e suficient de mic (azi a facut un an si exact 4 luni) incat sa nu pot lua pranzul cu el, asa ca-l astept pe ´copilul mare´. Da ma incadrez in puncte. E drept ca eu imi mananc punctele mai mult seara si la chestia asta ar trebui sa lucrez un pic.
Eh, cu punctele e discutabil, de la tara la tara sunt diferente. Numai ca atunci cand o sa va obisnuiti cu punctele, o sa apreciati ochiometric. Eu in atatea luni de WW le-am cam invatat, insa daca mananc ceva mai combinat, nu stau sa calculez chiar precis, la gramaj. WW e o dieta hipocalorica (20 de puncte de ex.= 1000-1200 kcal.) , deci un punct in plus sau in minus nu inseamna absolut nimic.
Noapte buna, slabutelor !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump
aileene spune:
frumoaselor
!
Carmi...pai atunci
respectele mele ! Oricum le aveai
ptr ca esti o veterana a WW si spun si eu ca frantzujii "CHAPEAU" (adica jos palaria)
! In cazul asta , daca bb tau drag si scump n-are decat 1 an si 4 luni sa-ti traiasca si sa aibe mult noroc in viata
! Deci , il astepti cumintica pe copilu' al mare , hm ? Doar ptr papa ?
Glumesc si eu ! Asa ca sa mai dezmortim un pic peisajul ! 
Unde sunteti fetelor , ia bagati si voi un raport p-acilea la mamica
!
Ca-s curioasa rau da tooot ! Cantarul meu a inceput sa "zambeasca"
si eu la fel
!
Astazi , micul dejun e cam acelasi ca si ieri , doar ca am inlocuit corn-flakes cu paine de cereale si (cu stafide-n el) prajite ! A fost , bun , principalul e sa nu-mi fie foame
!
Melody acuma , da ! Asa este , am o energie de-mi vine sa ridic muntii , ca nu se mai puteaaaaaaa
! De asta vreau sa fim mai multe , "ca unde-i unu' , nu-i putere , unde-s multi...puterea creste"
si de asta , vreau f mult sa ne sustinem una pe alta , sa ne stimulam cu fel si fel de pareri , retete de invidiat
la care niciodata nu ne-am gandit ca pot fi atat de bune , ptr ca in capul nostru nu ne gandeam decat la regim , iar asta trebuie sa schimbam neaparat , nu facem regim , ci invatam sa ne alimentam CORECT !!!
Si-ti multumesc din suflet ptr felicitari te
, permite-mi sa ti le intorc inmiiit , tie si tuturor fetelor curajoase , care meritati din plin ptr eforturile de zi cu zi pe care le faceti 

! Venind doar pe aceasta discutie este o dovada vie ca sunteti sensibile la ingrijirea personalitatii voastre de femeie , sa aratati bine , sa va putei imbraca intr-o privire de ceea ce va place , sa va mandriti de voi , sa nu gafaiti cand urcati scarile , sa puteti merge la plimbare cu copilul vostru fara sa va ganditi ca lumea se uita la voi cu ochi ciudati si sa va iubeasca barbatul si mai focos ! In alte cuvinte sa fiti Naomi Cambell cea din visele voastre
! Cuvintele astea-mi vin din inima spre inimile voastre , ptr ca simt ceea ce simtiti si voi inlauntrul ei
! Asa-s io mai guraliva , daca deranjeaza pe cineva , trageti-ma de manecuta , voi stii sa ma retin
!
Gata cu palavrag(j)eala
, trecem la trebuei serioase ! Fetelor va tin pumnii stransi sa reusiti , si pe bune , tare mi-ar place sa mergem mereu in acelasi pas impreuna , pana la obtinerea rezultatelor si de ce nu si dupa
cand noi vom fi cele care vom da lectii altor fete
!
HIP HIP HIP.....HOURRRRRAAAAAAA......HIP HIP HIP......HOURRRRRAAAAAA 

sa nu care cumva sa credeti ca m-am zapacit
, inca nu e cazul
!
O zi excelenta va doresc 

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
amintiri
savarina spune:
Aileene bafta la cantar azi dupa amiaza si
aferenti!
Am prestat ieri supa de legume cu fidea de 3 puncte din care voi papa si azi. Si azi voi papa si ceva carnita pe gratar ca nu se mai poate numai cu peste . De branza de vaci m-am cam saturat , tre sa arunc un ochi la retetele lui Ancadragoman sa ma mai inspir un pic.Am impresia ca vara trecuta mi-a fost mai usor cu variat mancarea ca erau multe fructe si legume proaspete dar nu ma las cand vad cat de optimista e Aileene. Mi se pare corect sa ne sustine reciproc , chiar si atunci cand mai mancam ce nu trebuie , macar o greseala mica din cand in cand decat cate una mare in fiecare zi , nu?
pentru toate curajoasele si ambitioasele ! Asa vom fi la vara 
Hai Carmi , hai Carmi si toate fetele cu vointa inainte 
aileene spune:
quote:...Ca bine mai graiesti
Originally posted by savarina
Mi se pare corect sa ne sustinem reciproc , chiar si atunci cand mai mancam ce nu trebuie , macar o greseala mica din cand in cand decat cate una mare in fiecare zi , nu?pentru toate curajoasele si ambitioasele ! Asa vom fi la vara
Hai Carmi , hai Carmi si toate fetele cu vointa inainte
asa si este "Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
amintiri