Weight Watcher (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ankgratiela spune:
Buna ziua revin la subiect si va spun ca am trecut de prima zi, dar marturisesc ca am mai calcat pe alaturi. Eu sunt tare pofticioasa si fara sa imi dau seama am mai luat cate ceva si pe alaturi.
Savarina am vazut ca tu ai mancat peste. Te rog stii cumva punctele pentru cod si merluciu sau pentru salau. Eu am cautat ieri toata ziua macar caloriile si lipidele acestora ca sa imi calculez singura , dar nu am gasit.
Oare daca la muesli care contin pe langa cereale si tot felul de seminte si fructe uscate, dar care nu au zahar calculez punctajul in functie de calorii si lipide e ok? Nu as vrea sa renunt la ei ca sunt tare gustosi si ii combin cu lapte cu 0,1 grasimi si gata micul dejun.
Va multumesc ptr incurajari si chiar e tare cool sa fii intr-un grup cu accleasi preocupari si de la care poti afla multe. Am mai incercat eu de multe ori sa slabesc, dar daca nu ai cu cine sa discuti , sa te icurajezi nu prea merge. Si de fiecare data nu am reusit mai mult de o saptamana
Multumesc pentru raspunsurile voastre
Anca
savarina spune:
http://quiddity.cc/rachel/diet/wwfoods.htm
Aici sper sa gasesti punctele la majoritatea alimentelor.
1 oz=28 grame
Succes
aileene spune:
Fetelor la treaba cu voi :
www.idieta.ro/articol/3219_pranz_cu_weight_watchers.html" target="_blank">menu pranz WW
www.idieta.ro/articol/3314_cina_weigt_watchers_-_un_numar_ideal_de_puncte.html" target="_blank">menu de cina
www.idieta.ro/articol/2883_deserturi_de_la_weight_watchers.html" target="_blank">desrturi WW
Si inca ceva din peste , dar de pe site-ul WW francez :
www.weightwatchers.fr/WWI_Controller.aspx?Page=1094822" target="_blank">colin au brocolis daca aveti nevoie de traducere , sunt aici ! Dar nu prea mult , ptr ca e frumos afara si o tulesc din nou , astazi e zi de balaceala
Anca , n-are importanta daca ai mai calcat pe de laturi , principalul e sa reusesti sa recuperezi , taind din puncte 
Eu in locul tau , as mai varia un pic cu muesli ! Cu cereale simple (6-12-linguri de supa)
...dar e bine oricum !
Iar cu pestele , stiu ca sunt care au grasime multa , eu le privilegiez pe cele slabute , si daca am nevoie sa adaug un pic de ulei de masline , o fac fara remuscare (nu multa , bineinteles) doar ca sa dea un gust aparte !
Hai , ne mai auzim , ca plec dupa masa pe la 14h00
!
Ma duc sa fac gimnastica 
cotidiana ![]()

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
aileene spune:
quote:
Originally posted by savarina
Aileene bafta la cantar azi dupa amiaza siaferenti!
Am prestat ieri supa de legume cu fidea de 3 puncte din care voi papa si azi. Si azi voi papa si ceva carnita pe gratar ca nu se mai poate numai cu peste . De branza de vaci m-am cam saturat
MERCI
! vad ca esti taaaaare cumintica , e bine asa , menu-ul tau e bun , dar as lasa supa ptr cina , acuma tu faci cum vrei ! eu imi spun doar parerea
!"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
amintiri
Carmi spune:
eu tocmai am terminat ´gimnastica cotidiana´, ca s-o citez pe Aileene, da nu pun niciun punct in plus la necesarul zilnic, ma voi destrabala in weekend, asa am facut mereu.
Aileene, ma impulsioneaza mesajele tale pline de optimism, asa ca mai spune, ca spui bine
. La voi la grupa de WW se dau brelocuri, stelute, etc, pt reusite? Aici asa era cand mergeam eu.
EU am mancat dimineata lapte batut cu corn flakes (imi place de mor combinatia), la pranz (pt ca m-a certat Aileene ca nu mananc) am bagat piept de pui fiert cu o rosie si la pranz nr.2 cu sotul, voi manca peste in folie cu cartofi natur. Mai ramane de-un iaurt si o banana necajita
. De cantarit, ma tin batoasa sa nu ma cantaresc (mai ales ca-s in perioada ´aceea´ cand cantarul e neprietenos) pana lunea viitoare. Apoi, pe 2, voi raporta rezultatul.
Mi-a venit ieri pe scufitza sa ma apu de tae-bo si mi-am descarcat filmulete, mai ramane sa ma apuc![]()
![]()
![]()
Pup fetele.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump
[/quote]
giulia71 spune:
salutare la toate fetele si multi pupicei
!
aileene-esti de o vitalitate debordanta, am prins drag de tine
, evident in sensu bun!
am fost si io cumintica pana acum:
dimineata cafeaua cu lapticu degresat indulcita cu fructoza (am declarat razboi zaharului
si n-are ce cauta la mine in casa!
la pranz -supica de vitzel fara carne (cu cat s-o punctez frate p'asta 2 puncte nah)
si gratar de porc cu salata de varza cruda -bestiala-sa zicem 4 puncte.
Mai am de prestat diseara pana la restu de 21.
ma uit acuma pe site dat de voi ca sunt in pana rau de idei.
hai va pupicesc pe toate si sa avem spor!
mami de Calin rasfatzat:)
aileene spune:
Dragele mele , revin cu o veste minunata 

! Am dat jos 2,300kg YOUPIIIIIIII
sa mor de fericita nu alta !!! Cand m-am urcat pe cantar mi-am inchis ochii , dar d-ra care m-a cantarit (cea care noteaza) mi-a spus ca nu e nevoie ! Puteti sa fiti mandra de lucrul d-vstra din saptamana asta ptr WW
! Asa ca da-i bataie
stiu ca n-am castigat doar o batalie , dar nici victoria nu e departe
!
Fetelor e tot ce va doresc si voua din toata inima , sa atingeti tzelul dorit ! Voi reveni mai tarziu , sa vad ce-ati papat astazi ?
Acuma fug repede sa pregatesc punctele tzucale-ar mama de puncte
!
Pofta Buna , 

la toate !!!
Aileene...Alexandre...
amintiri
Carmi spune:
Bravo, Aileene, tot inainte !!!
Eu azi i-am zis sotului ca ma simt de parca-s internata, adica omu´a avut chef de peste fiert cu cartofi fierti. M-am executat, da n-am putut manca, mie imi place pestele doar prajit. Iar cartofii fierti ii urasc. Asa ca m-am multumit cu o felie de paine integrala pe care am aplicat cu parcimonie Nutella. Nu sariti la beregata
, ca e voie si asa ceva...moderat, bineinteles. Asa ca mai am o gramada de puncte si pana de inspiratie, ma duc sa bag okiu´pe net.
Of, am facut copilul bine si s-a imbolnavit sotzioru´, sper sa nu urmez si eu.
Giulia, cati ani are Calin (ce nume frumos !) cel rasfatat?
Mai vin. Pupu.
aileene spune:
Va
cu drag , revin mai tarliu , plec la scarbici ! Trebe si aia
!
si mult curaj ptr puntuletze 
Aileene...Alexandre...
amintiri