Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Carmi, Calinu meu are sapte ani, dar tot il consider cateodata.."bebelusul meu" si mi-l alint si mi-l rasfatz!
Te rog mult daca poti sa-mi trimiti si mie tabelul cu puncte intr-un dfisier Word caci, calculatorul meu nu vrea sa-l citeasca pe cel care mi l-ai trimis!
sar mana mult!

quote:
Originally posted by Carmi

Bravo, Aileene, tot inainte !!!
Eu azi i-am zis sotului ca ma simt de parca-s internata, adica omu´a avut chef de peste fiert cu cartofi fierti. M-am executat, da n-am putut manca, mie imi place pestele doar prajit. Iar cartofii fierti ii urasc. Asa ca m-am multumit cu o felie de paine integrala pe care am aplicat cu parcimonie Nutella. Nu sariti la beregata, ca e voie si asa ceva...moderat, bineinteles. Asa ca mai am o gramada de puncte si pana de inspiratie, ma duc sa bag okiu´pe net.
Of, am facut copilul bine si s-a imbolnavit sotzioru´, sper sa nu urmez si eu.
Giulia, cati ani are Calin (ce nume frumos !) cel rasfatat?
Mai vin. Pupu.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Waw aileenepot sa te intreb in cat timp ai slabit????
Felicitari din partea mea, tine-o tot asa!
Azi cred ca nu voi gati si vom manca ce avem prin frigider (ca-s multe racituri).
Diseara probabil la fel!
Nu stiu acum, sunt kiauna, abia m-am trezit!
Pupici si sa ne tinem de treaba!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

fetelor !
Giulia merci bcp ! . In 1 saptamana ! C'est parfait , nu ?
Cum sa n-ai chef sa continui in cazul de fata ! Simt cum innot in pantalonii mei , odinioara f stramti , care aproape pocneau cand trebuia sa ma aplec sau cand urcam in masina , ma tranteam de-a binelea cat de eram ! Stiu ca nu-s inca asa cum as vrea , dar ma bucur de primul rezultat si ma felicit intr-una si ce m-as mai cateodata ! Sunt fericita de nu-mi incap in piele , ieri venind acasa dupa reuniune , asultam muzicuta la radio si ce credeti c-au dat chiar in momentul ala ??? "I will surveiv" (ma rog , io cu engleza mea de balta , cam lasa de dorit , sper totusi ca se intelege despre ce este vorba)...cantam si io ca o nebuna cu muzica la maxim , eram intr-o stare de "bine" sufleteste , primind acest rezultat !
Va veni si ptr voi ziua aceea si ma voi bucura si eu ptr voi !
Giulia , draga n-are nici un bai daca mananci ce gasesti prin frigider din moment ce numeri punctuletele necesare tie/zi ! Un darg micutului tau Calin vad ca are aceeasi varsta (aproape) ca si al meu ! E cuminte , invata bine ? Al meu , daca ar putea fara ar fi f bine , smecheru de el ...

Iar acum am venit pe fuga acasa , mi-am luat flacaul de la socrella , ca intre mese nu lucrez ! Ea ar fi vrut ca de obicei sa raman sa pap la ea , cu fi'miu , dar io nu si nu ! Ma gandeam la punctuletzele mele , ca daca incepe ea cu bucatareala ei italianaaaaa (nu spun ca e rea , e chiar f buna...de ingrasat) , am pus tot ce-am pierdut inapoi intr-o clipire si nu... si nu... si nu...! M-am schimbat , mi-a zis ! Adica in rau ptr ea , ca nu mai vreau sa-i fac onoare bucatariei ei ! Nah , nu mai vreau si basta , datorita ei am devenit un monstru , ptr ca n-am stiut s-o refuz , din politete si respect ! Gata acuma , noroc cu sotul meu , el ma intelege si ma insoteste cu menu-urile facute , incearca si el sa pape , cu toate ca n-ar avea nevoie ! Doar ca are si un pic de colesterol si zice ca nu-i strica un pic de verdeatza ! Inainte cand il intrebam daca vrea un pic de salata verde , imi raspundea ca nu-i capra , numai caprele manca iarba !
Am mancat cartofi prajiti la cuptor o carnica de vita si legume variate (pe aburi) + o salata de morcovi cu 1 portie de branza(30gMG) , apa si veni sa termin compotzelu' de mar-capsuni (fara zahar) in fata ecranului
Na hai gata cu vorbitul ! Cred ca va fac capul cat o banita de-atata vorbarie ! Sa-mi spuneti daca va plicti , nu ma supar deloc , ba chiar ma mai trimite la locul meu , ca tare-s guraliva recunosc !!! Asta-s io , mama alta nu mai face !
Pa si -ici dragi la toate si o zi excelenta

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hai ca-l transform si ti-l trimit.
Fetele din Franta, uitati-va pe site-ul vostru de ww, banuiesc ca e www.weightwatchers.fr si intrati pe forum, gasiti retete fara de sfarsit, idei, povesti de succes, cel putin pe site-ul german asa este. Si inca ceva, eu tot de pe site-ul ww de aici am gasit (tragand cu okiu´pe forum) un minunat site, o baza de date cu toate produsele alimentare din Germania, scrii ce ai mancat si cantitatea si iti calculeaza singur puncte, kcal, indice glicemic, etc. Daca vreti sa bagati un ochi, intreti pe www.fettrechner.de si scrieti in rubrica ´suche´(cauta),de ex. ´corn flakes´, ca e general valabil. Cand se afiseaza tipurile de produs scrieti in dreptul unui tip o cant., sa zicem 100, si apoi apasati ´berechnen´(calculeaza) si o sa vedeti ce fain e. M-am gandit sa va spun asta, ca poate o exista ceva similar si la voi si e f. simplu cu calculatul, orice produs pe care-l cauti ti-l insumeaza, asa ca e....mura-n gura, nu?
Eu azi sunt cuminte, pap dietetic rau.
Mai vin, puuuup.

Mergi la inceput

Aileene, soacra ta e italianca, sa inteleg? Si a mea !!!

Mergi la inceput

Te Carmi ptr info MERCI ! Eu sunt inscrisa deja pe WW francez , cunosc , am si trimis o reteta , acu' cateva paginutze de pe site ! E bine ! Am sa trag o fugutzaa pe site-ul nemtzesc , sa fac si eu o comparatie , oricum e f bine chestia cu calculatul alimentelor din farfurie ! Ma duc numaidecat
Bravo ptr atitudinea de astazi , continua tot asa !
Pe 2 trebuie sa dam rezultatele

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Da e italianca , testa dura (inseamna cap tare sau incapatanat) , asta e ! Am tras cu okiu' la site-ul acela dar nici cu germana nu stau prea bine ! Iar daca le spun lucrurilor pe franceza , sigur n-o sa-mi dea nici un rezultat !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aileene

Da e italianca , testa dura (inseamna cap tare sau incapatanat) , asta e ! Am tras cu okiu' la site-ul acela dar nici cu germana nu stau prea bine ! Iar daca le spun lucrurilor pe franceza , sigur n-o sa-mi dea nici un rezultat !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Oops, atunci si la voi e ca la noi, copil trilingv? Daca-i asa, o sa-ti cer niste sfaturi, ca-s cam speriata...
Asa ma mananca de un cantarit....da ma tin batoasa, am zis ca luni o voi comite, da voua va spun pe 2
Giulia, am transformat tabelul si ti l-am trimis, sa-mi spui daca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Wow aileene ! Felicitari pentru rezultat!
Asa da! La cata energie ai, nici nu ma mir ca ai slabit, nu ca mine lenioasa care stat numa in casa...
Trebuie sa ma mobilizez si eu mai mult. La mine e vorba mai mult de miscare, nu de mancat mult sau gras sau dulciuri, dar vine acusica primavara, vara...
Si intr-adevar melodia " I am a survivor" e buna sa ma mobilizeze si pe mine. Imi place f. mult, e melodia de la serialul "Reba" care se difuzeaza aici la tv.

Ani

Mergi la inceput

Da Carmi scumpa , asa si este Alexandre intelege franceza , italiana , romaneste si....maghiara (sdara nu le vorbeste pe toate) ! Radacinile mele-s dintr-o familie magiara-germana(dar germana ioc din pacate) iar dupa tata bulgar , dar am fost la scoala 100% Ro si mi-a placut literatura , de-aia sunt asa de vorbareata , uneori sotu 'imi spune , mai da vorbesti ca o invatatoare ...! Deci limbile la noi nu e o problema , merge ! Care ar fi intrebarea ta ? La ce sa te ajut ? Cu mare placdere daca-mis ta-n putinta !
Melody draguta mea , las' ca vine ea primavara , la noi de parca a si sosit , atat de placut pe afara , un soare extraordinar de frumos ! Deci mai e un pic si va veni soarele si prin CA. ! Mercic frumos ptr felicitari , vreau sa te(va) trag si pe voi dupa mine , vreau sa va dau si voua din energia mea ! Am impresia ca ma deschid ca o floare spre viata , atat de bucuroasa sunt , si nu numai ptr ca am reusit sa pierd 2,300KG , dar ptr tot ce ma inconjoara , ptr tot ce-am realizat si ptr tot ce viata-mi ofera de zi cu zi , surprize si caldura sufleteasca , cea omeneasca care nu se poate inlocui ! Ma bucur ca va am pe voi , prietenele mele dragi virtuale ! Va ofer din inima presarati de -ici !
O seara minunata va doresc !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput