Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Azi am fost cuminte si parca, parca incepe sa se vada cate ceva...in talie. Fetele, m-am chinuit toata ziua sa ajung la 2l de apa, umblam cu sticluta dupa mine peste tot prin casa, nu-i chip. Mai mult de un litru...nu intra. Ca sa nu mai zic...ca am facut carare la toaleta, nu-mi place.
Aileene draga, vroiam sa te intreb nu ce intelege baiatul tau, ci cate din cele limbi le vorbeste. La noi e asa: au vorbesc cu sotul numai italiana, cu copilul numai romana, sotul cu copilul italiana si in afara casei vorbim germana. Teama mea e ca Fabiano nu o sa poata gestiona 3 limbi simultan si m-ar interesa sa stiu cam de cand incep copii sa priceapa asta, sa faca diferentele intre limbi. Si apropo, ti-am vazut pozele, ai un baiat foarte frumusel si un pisoi dragalas foc.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Neata,
eu am fost ieri foarte obraznica si merit si . Dar voi sa nu faceti ca mine. Aileene trage-ma si pe mine dupa tine ca vad ca ma scufund. Am mancat ieri tot ce nu trebuie si cat nu trebuie. La mine e vreme inchisa si trebuie sa stau in casa si mai ciugulesc niste dulciuri uricioase .
Bine ca aveti voi vointa sa ma molipsesc si eu de la voi.
Carmi nici ceai de fructe neindulcit nu merge ?

Irina cea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

quote:
Originally posted by Carmi
[Aileene draga, vroiam sa te intreb nu ce intelege baiatul tau, ci cate din cele limbi le vorbeste. La noi e asa: au vorbesc cu sotul numai italiana, cu copilul numai romana, sotul cu copilul italiana si in afara casei vorbim germana. Teama mea e ca Fabiano nu o sa poata gestiona 3 limbi simultan si m-ar interesa sa stiu cam de cand incep copii sa priceapa asta, sa faca diferentele intre limbi. Si apropo, ti-am vazut pozele, ai un baiat foarte frumusel si un pisoi dragalas foc.

Draga mea , Alexandre nu intelege chiar f bine Ro , o vorbeste doar cand ii spun eu ce sa-i raspunda bunicutei din Ro (mama mea) , intre noi , vorbim doar Franceza , cu toate ca socrella vorbeste si italiana , mai ales cand vine cate-o prietena in vizita la o cafeluta , ea tot pe italiana o da , iar al mic mai intelege si italiana cu toate ca e dialect calabrez nici macar italiana pura din pacate ! Da e f greu copiilor cu atatea limbi straine de auzit , dar in acelasi timp le ajuta pe mai tarziu ! Iti multumesc ptr complimente ! Sigur si copilul tau e frumos ca ori si ce copil nu-i asa ?
Bravo c-ai fost cumintica , tot asa nu te lasa , tin pumnii stransi de tooooooot !
Savarina mama da ce-ai facut ce mancasi fato de te vaieti atata ...na lasa ca nu-i paguba-n ciuperci ! Vedeti fetelor din cauza ca uneori ne lasam duse de dulciuri si fel si fel de papa ademenitoare , lasam balta regimul , dar nu trebuie sa va pierdeti din curaj , nu-i nimic daca ati calcat pe bec (scuzati daca generalizez , dar nu vreau sa se simta Savarina c-am okiu' pe ea ) ! Chiar daca am "intrecut masura" , taiem din punctuletze si continuam cu ce-a mai ramas , iar daca coshu-i gol asteptam cumintele seara si bem un ceiuc , sau o supica taaaare lejera (apa de ploaie) si maine zi o luam de la capat cu grija ! Iar daca ne-a mai venit mintea la cap si nu putem papa toate punctuletzele , le economizam ptr week-end...voila , ce atat mare branza !
Eu ieri am avut comanda de o pizza , fiu'miu a comandat , iar eu m-am executat ! Mi-a mai ramas 9P de papa , din care 6OP erau in partea mea de pizza si 3 ptr un yaourt si o clementina ! Si iaca , cantaru' imi surade din ce in ce mai mult ! Cred ca va ramane cu gura cascata mereu de-atata !
Va cu drag si va tin pumniiii stransi ! Veniti la raport ! Eu ma intorc la scarbici ptr inca 2 ceasuri !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Am gresit , in mesajul precedent reiese ca din pizza (partea mea=60P) deci a se intelege 6P nu 60 !
Doamne fereste-ma

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

quote:
Originally posted by aileene

Am gresit , in mesajul precedent reiese ca din pizza (partea mea=60P) deci a se intelege 6P nu 60 !
Doamne fereste-ma

Aileene...Alexandre...
amintiri

Ai fost mortala cu faza de 60 pct. Chiar ma gandeam si eu tu cate pct ai voie pe zi?

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Buna, Aileene am uitat sa te felicit pentru reusita, la cat mai multe kg date jos!
Merci de sustinere si sa stiti ca azi am fost cuminte si cu minte! la fetele serioasele !
Intrebare daca pastele fainoase au 4 puncte orice cantitate , de cate ori pe saptamana e permis acest festin?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by savarina

Buna, Aileene am uitat sa te felicit pentru reusita, la cat mai multe kg date jos!
Merci de sustinere si sa stiti ca azi am fost cuminte si cu minte! la fetele serioasele !
Intrebare daca pastele fainoase au 4 puncte orice cantitate , de cate ori pe saptamana e permis acest festin?

Scumpico , eu as spune ca se poate manca de cate ori vrei , daca chiar este platul tau favorit...doar ca ! Doar ca (din pacate) , cum spuneam atentie cu ce acompaniem pasta fainoasa si din cate oua sunt facute ! Toate astea conteaza enorm de mult ! Deci daca tot preferi pasta , nu e nici o problema , este un feculent care nu trebuie sa lipseasca din farfuria noastra de zi cu zi , ptr ca el este "carburantul" necesar de care avem nevoie sa nu simtim foamea pana la masa urmatoare ! Pricipishi ????? Simplu ca buna ziua !
Melody , nici chiar asa n-am ajuns , la 60P Maica Sfanta si fereste-ma de rele dintr-astea 60P ar fi prea de tot , nu cred ca WW ar fi in stare sa faca vreo minune ptr mine ! Dar tot vorbind de puncte , am multe sa stiiiiii ca-s o de nu ma recunosc ! Dar le vin eu de hac , nici o grija ! Am prins "shpilu" , is mai smechera decat cred ele...kggggggg !
Fetelor , wek-end-ul urmator promiteeeeeee.....am musafiri ! Le-am promis unor prieteni , ca le fac sarmalutze , ei nu au ideee cum sunt , si da-i nene pe treaba ! Cu varza dulce biensur' ! Dar sa ma vedeti pe mine la puncte , am sa premeditez cu muuuuuult inainte si am sa cantaresc milimetric foaia de varza si tot continutul inainte ca ei s-apara ca altfel pa-pa-pa silueta mea de vis ! O sa va pove din fir a par toooooot ! Parol'

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Tot cu capu-n nori , mercic Savarina ptr felicitari ! Scuze , da asa-s io mereu pe si uit mereu cate ceva ! De ce oare nu s-a inventat 3 zile-ntr-una ca s-apuc sa le fac pe toate ?!

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare !
Eu mi-am terminat deja punctele, c-am avut draci. Acum mi-am facut o ´caldare´de ceai si trag tare, m-am pricopsit cu raceala de la sotz, deci cam asa ma ´distrez´eu azi.
Savarina, las´ca ni se intampla tuturor sa sarim din schema, nu te lasa, ca o data nu se pune
Daca vreti sa-mi vedeti piticul, rasfoiti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=235a69838e0527147a8108&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ce liniste frate!
Fetelooor , pe unde sunteti?
M-am tzinut pana acum cu dintii de WW si sper eu ca am reusit si azi (in wee cam fac prostii)!
As vrea sa ma lamuriti si pe mine cu unele chestii:
-scoicile (moule) am vazut ca u 5 puncte -500gr, astea s-or calcula intregi sau desfacute?!
-cush-cush, imi place si il folosesc ca garnitura la friptura de vita innabusita, asta cate puncte are?
-si fructoza, daca ma poate ajuta cineva!
Merci si pupici la toate fetele!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput