Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Am reaparut si eu….eram sa zic ca o boare, dar mi-am revenit la realitate repede, ca boare eram acum vreo 2 ani cand aveam mai putin cu vreo 10kg…
Well, o sa incerc sa tin si eu regimul asta (eu care n-am tinut niciodata vreun regim, doamne ajuta), ca ambitie am, o gramada. Si motivatie tot asa.
Sper sa reusesc, ca eu oricum nu mananc mult, nici dulciuri nu prea, deci nu prea imi dau seama de ce mama ei de treaba, cantarul ala se incapataneaza sa arate mai putin…sigur e stricat…de ciuda nu m-am mai cantarit de ceva vreme. Sa mai incerc odata…sa nu mai incerc…hm, nu risc, nu inca.
Deci, eu de dimineata, am mancat 4 biscuiti de la fiica-mea din dotare (ii cumpar special pt ea, Bear paws, asa moi) dar scria ca nu au grasimi si nu stiu ce calorii multe. Cafea, dar cu zahar, ca amara chiar nu pot, dar fara lapte.
Apoi la pranz, un rest de paste, vreo 5 bucati, si vreo 2 mere.Ah, si un ardei rosu maricel.
N-am calculat inca punctele, dar cred ca o fi ok.
Covrigii saraci au multe puncte? Ca astia ii mai mananc de obicei sa imi tina de foame.
Si incerc sa mi fac si gimnastica, chiar daca, tre sa recunosc, mi-e cam lene.
Am aparatele montate in basement, dar nu prea am chef, plus ca e cam frig acolo (ce sa mai zic si eu, motive, numai sa nu fac efort prea mare…)
Sa vad diseara ce mai mananc. Cred ca o sa incerc sa gatesc puiul ala si supa de usturoi. Mersi aileene. Auzi, dar nu e prea mult 4 ore sa stea pieptul de pui la cuptor?

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Alieene farfuriuta mea cred ca a dat ieri lovitura si s-a imbogatit asa ca pana seara am depasit punctele. Dar azi o iau de la capat si pap puncte, asa zice sotul meu ca daca pap numai puncte sigur slabesc.
De savarina nu mai zic nimic pentru ca incerc sa nu ma gandesc la dulciuri.
Azi dimineata am papat paine integrala cu sunca de curcan si masline negre dietetice adica fara sare si aproape jumatate din puncte s-au dus.
Eu trebuie sa mananc zilnic 23 de puncte.
Cu dulceata zilnica deja am epuizat stocul saptamanal de dulciuri.
Azi mai vreau sa pap ceva cu ton asa ca sunt in cautarea unei retete.
Carmi tu ce mai mananci azi?
Melody numara tot, nu ierta nimic pentru ca uite asa se aduna punct dupa punct 5 covrigei au 0.5 puncte si 10 sticksuri tot 0,5 puncte si pentru biscuiti era o formula de calcul au scris-o fetele mai sus.
eu mi-am propus sa slabesc macar vreo 15 kg asa ca spor la slabit si pupici pentru tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele,eu in acelasi stadiu,adica nu reusesc sa mananc 20 de puncte pe zi si nu stau nemancata.
Azi de ex ,pana acum :
-1.5 covrigi ,dar o sa ajung la 2 nu stiu cate puncte sa pun
-o banana mare am pus 1,5 puncte
-o para
-lapte condensat din cafea -0,5 puncte
Va rog sa ma ajutati cu punctele la covrigi si o sa vad ce mai mananc azi sa acopar si eu punctele.
Pup ambitioasele

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Neata si o zi buna!
Eu am de papat 21 de puncte zilnic, ei sa vezi acu!
Dimineata nu mananc nimic, imi e imposibil, am baut o cafea la filtru mare cu lapte degresat (sa zicem 1,5 puncte).
La pranz o sa fac gratar cu garnitura de fasole verde cu mujdei si seara voi incerca sa ma opresc la banane si iaurt,ah si morocvi cruzi la film.
La film tre sa rontai ceva, si acum prefer morcovii, e ok? nu
Pupic

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Giulia si eu mananc la fel ca tine si nu acopar cele 20 de puncte nici in ruptul capului,nu stiu ce sa ma mai fac.Morcovii au 0 puncte din cate stiu eu,deci nu se pun

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Covrigii (60Grame) au 3 puncte.
Eu punctez bananele indiferent de marime cu 1 punct.
Laptele -o cana are 3 puncte si cel degresat 2 puncte si o cana inseamna cam 200 ml.
Ce bine de voi ca nu puteti papa toate punctele, fericitelor

Mergi la inceput

Eu la laptele degresat am in lista 3 lingurite la 0,5 puncte.
Pana acum am papat 8,5 puncte ,deci nici azi nu acopar punctele ca deja ma simt plina.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Sa va zic ce am gatit!
Am facut si supa de usturoi (care nu era in plan) si a iesit foarte buna ca i-a placut si sotzului.
Si m-am tinu de cuvant si am facut gratar din muschi de vitzel cu garnitura de fasole cu mujdei, yam- o bunatate!
Dupa masa am baut o cana mare de capucino, cu lapte semi-degresat, asta cu cat sa-l punctez?
Diseara, habar n-am ce sa fac pentru gashca mea, ca io rontzai la morcovi.
Am gasit aici in supermarket si crema de oua de la WW o cutie mica e punctata de 2 pcte, sa vedem poate ma infrupt diseara!
Cam atat!
Pupici si sa ne tinem de treaba!
Carmi! si pe celelalte fete bineinteles!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Oua si branzeturi
Ou tare, fiert 2
Omleta natur (fara ulei), 100 g 4.5
Branza capra (proaspata) 30 g 1.5
Branza capra (uscata) 30 g 4
Branza de vaci, 40 g 1
Branza rasa, o lingura,=15 g 1.5
Branza topita, 25 g 2
Gouda, 30 g 2.5
Iaurt degresat, 150 g 1
Iaurt normal 2.5
Lapte degresat, o cana 3
Mozzarella, 30 g 2.5
Parmezan ras, o lingura 2
Telemea, 30 g 2.5

asta e ceea ce am eu , deci lapte degresat - o cana 3 puncte, dar cred ca laptele condensat , ala in cutiute mici pt cafea are 0,5 puncte 3 lingurite.
va pupacesc

Mergi la inceput

Savarina binenteles ca lapte condensat ,sunt sub orice critica

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput