Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by giulia71

Fetelor, ma alatur si eu grupului vostru!
Numa ca trebuie sa ma dumiresc putin cum e cu punctele astea.
Daca aveti tabelul cu punctajul pe alimente mi-l puteti da si mie?
Va pupic
si incep cat de curand!

mami de Calin rasfatzat:)

Bine ai venit !
Daca-mi dai pe pm adresa ta de email iti trimit documentatie completa in franceza si un calculator de puncte.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Gata , m-am inscris !
Marea batalie a inceput cu bine ! A fost pe masura asteptarilor mele . Ma bucur ca am putut beneficia si de cei 17€ ptr cartea de aderent gratuita ! Suntem vreo 40 de persoane , numai femei dar toate cu acelasi tzel , deci nu e problema !
Faza cea mai tare a fost cantaritul evident ! Sa mor nu alta , mai ales seara la 17h00 , imbracata si toata uda (ca ploua nene' de m-a rupt si m-a cocosat atat de grea eram) iar am lasat-o pe un parking...hat departe foc si nici n-am mai luat-o ! Bine ca m-au lasat sa-mi dau jos macar paltonu' ca altfel muream cat de greu era de atata ploaie !
Anca despre ce torturi vorbesti ? Alea-s turte...ma rog , e f bun , dar nu e voie ti le dau mai tarliu cand ne anunti si pe noi o veste bunaaaaa ! Glumesc , daca vrei iti trimit reteta , ca cu bucatareala le am si-mi place , dar acuma sunt in "stand-by" ! Merci de compliment !
Carmi imi pare rau dar nu-ti fa griji le dai jos din nou cele 6 kg , bine ca nu-s mai multe !
Giulia nu te-ai inscris la reunion WW ? Cum vrei sa faci , asa pe net ? Se poate , dar te asigur ca in grup e mult mai bine si vezi si articolele ce se vand pe-acolo !
Miss Parker bine ai venit , asa este ai dreptate , lasa saculetu acolo sub pat ca sta bine , iar hainutele care sunt in el , poate s-au si demodat , asa ca...pe cai ca se filmeaza , hm ? Trebuie sa incapi din nou in hainutele cumparate recent ...Iar de tabel e f bine , mercic ptr el !
O sa va zic mai multe maine ca acuma sunt terminata ! Vreau totusi sa-i raspund lui Melody !
Melody ia fii "antena" ! Calculeaza dupa cele spuse mai jos si obtii cate puncte ai nevoie / zi :
*1 Sunteti:
a)femeie-7
b)barbat-15
*2 ce varsta aveti ?
a)18-20 5
b)21-35 4
c)36-50 3
d)51-65 2
e)trecut de 65 1
*3 cat cantariti ?
a se nota ca si rezultat cifra (numarul) in zecimea care corespunde greutatii dv-s.
Exemplu : daca cantariti intre 70 si 79 kg se noteaza cifra 7
*4 inaltimea dv-s ?
a)mai putin de 1,60m 1
b)1,60si mai mult 2
*5 activitatea dv-s zilnica (profesionala sau nu) il efectuati :
a)aproape in exclusivitate asezata 0
b)cel mai des asezata dar si in picioare cateodata si cu deplasari 2
c)tot timpul in picioare 4
d)foarte fizic 6

Iar acuma adunati punctele ca sa obtineti rezultatul punctelor necesare / zi !
De ex: daca luam o persoana feminina avem 7+(varsta...ex : 21-35)avem 4 puncte+(de ex:79kg)avem inca 7+(1,60) obtinem 1+(un servici jumatate asezata si jumatate in picioare cu deplasari) obtinem 2 !
Acuma adunam 7+4+7+1+2=21 de puncte/zi de consumat
O seara extraordinara va doresc si mult curaj fetelor !
Io ma duc ca m-asteapta cheri-ul meu sa "ciocnim" un sa nu intelegeti gresit , aia va veni mai tarziu ! Iar o cupa de champagne nu strica sa udam WW nu-i asa ?
-ici la toate !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Am uitat sa salut desertul meu favorit Savarina , ma bucur ca nu te-am suparat , ai observat ca-s taaaaare guraliva , latru dar nu musc !
s-auzim de bine !!!

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Multam fain, aileene.
Acuma eu am calculat asa:
femeie= 7pct
varsta= intre 36-50=3pct
greutatea=60kg=6pct
inaltimea=160 si mai mult=2pct
activitatea zilnica=(aici sunt cam in ceata, ca nu stiu ce sa scriu. nu lucrez, stau mai mult acasa,dar mai si merg, fac mancare, duc fata la gradi, dar stau mai mult asezata, ca doar n-o sa ma uit la tv in picioare), deci cred ca pun 0
So, la total iese=18 pct.
E bine asa, am inteles corect, or ba?
Si dupe, ma uit la ce pot sa manc acording cu punctele scrise pt fiecare aliment, corect?
Mersi frumos, cred ca ma apuc, ca nu se mai poate, vreau sa dau jos cat mai repede.

AB

Mergi la inceput

Melody esti superba , chiar asa si este , tu ai nevoie de 18 puncte/zi ! Iar cel mai important lucru este sa le mananci , sa nu care cumva sa te gandesti sa faci economie ca nu e bine ! Ma gandesc ca nu ai mult de pierdut de asta iti va lua un pic mai mult timp , dar te incurajez sa te "agati" de creanga si sa faci regimul ! M-ai omorat cu :" stau mai mult asezata ca doara n-o sa ma uit la tv in picioare".......m-ai nenorocit figura ce esti !
Doar ca eu as pune -2- la activitatea fizica ! /total=20P in cazul tau ! Acuma faci cum crezi tu , dar ATENTIE mare , nu trebuie niciodata sa cobori sub 17 , iti pui viata-n pericol , deci inca o data atentie mare ! Mai bine sa slabesti pe un timp mai indelungat decat f repede si sa le iei inapoi intr-o clipire ! Iar perioada de Stabilizare este fffff importanta dupa obtinerea greutatii fixate !
Eu am inceput ziulica cu un suc de portocale (ca si ieri) o cafeluta cu laptic degresat , 2 biscuiti (completa) unt f lejer si un yaourt pe la 10h00
Inca n-am consultat repertoir-ul primit ieri la reuniune ca sa vad ce voi face la 12h00 ! Dar va tin io la curent !
Va pe si va doresc mult SUCCES

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

buna dimineata curajoaselor ,
ce papati azi?
eu am devorat deja laptele cu paine integrala si dulceata , urmeaza branzica de vaci si mai tarziu inca nu stiu , astept sa vad ce mai papati si voi .
pentru aileene si uite asa am aflat ca sunt in pericol de a fi papata, oare cate puncte are o savarina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Buna fetelor,
As avea si eu o nedumerire legata de mancarea gatita,la asta cum calculam punctele?
Eu azi am pregatit pentru pranz cartofi frantzuzesti (trebuie sa gatesc pentru sotz si ca atare pap si eu), cum calculez punctele?
Cred ca am bagat vreo 40!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Buna dragelor , revin si eu in mare "pompa"...dar cu zambetul pe buze ! Trebuie .
Savarina mea preferata , nu-si prea are locul in alimentatia mea de-acuma , dar eu tot iti raspund ca cu tot efortul depus , n-am putut sa dau de cate puncte are si tare mi-e ciuda pt ca m-as fi lasat si eu dusa cu gandul la ea ! Eu cred ca ar avea vreo 4 , dar nu-s sigura (asta in comparatie cu alte prajituri) ! Sper ca n-ai papat-o ci ai asteptat pitita intr-un coltisor , raspunsul... . Dealtfel cam saracuta farfurioara ta , dar apropo's cate puncte iti trebuie tie / zi ? Ai calculat ?
Giulia fa si tu acel calcul dupa tabelul trimis de mine mai sus lui Melody , in acest fel obtii numarul de puncte care trebuie sa le manci / zi ! Si atunci e suficient sa cunosti cele cateva puncte/diferite nutrimente trimise de fete !
Daca ai ceva in neclar te rog , nu ezita , suntem aici ca sa ne ajutam ! Fiecare avem acelasi tel...sa slabim si sa ne simtim bine in corpul nostru . Fa calculul , nu trebuie sa ne zici kg acest lucru e strict personal deci nu te sfii , Da ?
Eu va pot spune ca am mult de pierdut , nu mi-e rusine deloc s-o spun , ptr ca in acest fel vad intr-adevar cum stau lucrurile si ma motivez s-o duc la bun sfarsit WW
Ia uitati ce-am papat eu astazi : www.idieta.ro/articol/2761/page_2_pui_italian.html" target="_blank">puiitalian a fost f bun si fara multe puncte !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Iar cina va fi : www.idieta.ro/reteta-culinara/3555_supa_de_usturoi_in_ianuarie_ieftina_si_buna.html" target="_blank">supa de usturoi

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Eu mi-am terminat punctele pe ziua de azi....si acum beau apa daca mi-e foame.
Giulia, ti-am trimis email. Daca mananci mancare gatita, calculezi toate ingredientele pe care le pui. Eu nu stiu exact ce contin cartofii tai frantuzesti, asa ca nu stiu ce sa-ti spun de puncte. Dar ca sa te consolez, in ´flex points´ (ultima ´revizie´a punctelor) cartofii au 2p, indiferent de cantitate si pastele 4p. In carticica scrie exact ´pana te saturi´, a nu se confunda cu ´pana vomiti´. Insa este vorba despre cartofi natur, copti, nu prajiti.
Hai, ca-ti mai trimit acum un email cu punctele.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump

Mergi la inceput