Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Salutare fetelor,

Am aparut si eu in sfarsit!
La Multi Ani! de 8 martie si felicitari anca (goanga) pt bb!

Fusei cam ocupata, dar azi sunt mai libera, fetita doarme, asa ca am intrat si eu sa scriu ce noutati am:
1: am slabit un pic, pe urma dupa cateva zile, parca am luat-o razna. Ma apucase asa sa mananc sa nu ma mai opresc. Nu mult, dar am gustat din mai multe chestii"interzise" (adicatelea cu puncte multe), gen: alune, un pic de tort, paine. Si parca eram o apucata.Rau de tot am ajuns, rusine sa imi fie. Dar dupa aceea, in urmatoarele zile am fost "normala"
2: Si cel mai important: AM GASIT UN JOB !!!! in domeniul meu, aproape de casa, misto, anyway.
3: Nu am primit nimic, nimic, nimic de 8 Martie ( de la sot, ca felicitari de la frate, sora, am primit)si am fost cam deprimata, de aceea nici nu am avut chef sa scriu nimic aici. Si cel mai tare ma mahneste faptul ca el nu considera ca merit, adica, ca cica eu am pretentii tot timpul sa imi cumpere cate ceva, bla, bla ( dar nici de ziua mea, nici de ziua mamei sau alte sarbatori nu mi-a luat nimic, nici o floare, nici macar la multi ani nu mi-a spus...
Poate ca nu merit, ca, de, eu nu lucrez, nu aduc bani, stau degeaba acasa (adica mancare, curatenie, se fac singure). Ma rog, trec din nou cu vederea peste astea, ca degeaba ma consum....
Savarina, ce mai face copilasul, e mai bine?
Acum nu mai stiu cate kg mai am, dar insist sa mai dau jos, chiar daca nu pot sa ies si eu la plimbare, cu vremea asta rece si cu multa zapada.
Cam atat, spor la slabit in continuare la toata lumea!

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Iubitelor vin si eu sa va salut cu putina intarziere dar din tot sufletul va doresc un calduros si sincer www.roportal.ro/discutii/uploads/1141049593/gallery_13600_24_166327.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI 8 MARTIE sa fiti iubite , apreciate si s-aveti mereu mult NOROC !
Eu sunt tare ocupata dar nu v-am uitat , voi reveni cat de curand !
Trebuie sa fac cateva pregateli ptr deseara , suntem invitati , dar Kake-ul style WW eu il fac , ca sa nu ma-nfrupt prea tare-n puncte ! Daca vreti reteta...ridicati manutza ! Un la toate si un Week-end superb ca si voi

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Dragelor , pana mi se coace Kake-ul in cuptor revin sa vad ce si cum pe la voi ! Am vazut c-ati fost si sunteti taaaaare cumintzele ! Bravo , tot asa inainte , da ? Ca altfel nu se poate !
Melody bravo iubita , ptr JOB ma bucur mult ptr tine !
Imi pare rau de tine , ca sotu nu ti-a oferit nimik ! Lasa nu fii tristuca , va veni soarele si pe stradutza ta si va intelege cat de importanta esti in viata lui si totul se va schimba in bine ! Uite eu iti trimit mii si mii de -ici speciali ptr tine ca sa nu mai fi trista , da ? Si multe ca sa-ti ridici fruntea sus , sa-ti stergi ochisorii plini de ! N-are rost sa fii trista , asa-s barbatii uneori ! Al meu de cand am aterizat in viata lui , se resemneaza pe ziua de 8 Martie , stie cat de importanta este ptr mine si ma scoate la restaurant , deci am fost sa mancam chinezesc ! Dar am preferat wok de legume , ca restul e tare gras si dulce in bucataria chinezeasca si in perioada de fata nu prea merge , asa ca...ne-am abtinut si eu , da si el ca sa nu-mi faca pofta (cica) !
Giulia aicia mi-s , ai ghicit tu ca eram tare ocupata , hm ? Asa si este , din pacate ! Mai da sper ca n-ai mancat puiu intreg ! Sau daca chiar ai facut-o , supa , supa si iar supa ca altfel nu mai intri tu in costumashu' cela si tot se va "spinteca" pe la ...balcoane (cum spui tu ) si pe urma iesi si tu pe strada cu un numar de streap-tease ...si ce daca , nu ? hai ca rad de una singura iarasi !
Savarino cum sta treaba ? Ai dat jos caloriile papate ? Tot scrie pe tine ? Hai mai , un pic de seriozitate ca viu cu la gol !!!
Nu va faceti griji ptr Carmi , e o veterana a WW si stie ce-i de facut in momentele "grele" de foame ! Am "citit-o" io demult ca-i atotstiutoare intr-ale dietei ! Hm , nu-i asa ?
Jubica bine ai venit si spor la treaba , la slabit !
Ia uite aici retete trimise de Ancadragoman care nu mai are nevoie de dieta , asteapta un eveniment fericit ! Daca ai intrebari , nu ezita sa ni le pui , vom incerca sa-ti raspundem ! Scuze ptr intarziere , sunt cu capu-n nori !!!
Ma duc fetelor , ca miroase kake-ul din cuptor , si tare mi-e ca se face scruuuuuum...fuuuuuuuug..... ! Va pe toateeeeeee !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

...pai ???? Unde ati disparut iubitelor ??? Trec si eu si cand colo , tot postarea mea e ultima ! Infine sper ca sunteti bine si ca WW decurge normal fara dificultati prea mari !
Eu astazi m-am "spart" de atata , iar ne-am dus la plimbarica , am tot mers s'am tot mers pana ne-am dat seama ca facusem 15 km ! Dar trebuia sa ne si intoarcem ca doara nu puteam dormi prin paduri ! Oricum is franta de oboseala , ce sa spun de al mic saracutzul de el ! Dar cum e un mare aventurier de-abea asteapta sa ne intoarcem ! Saptamana viitoare ! Daca timpul ne va permite ! Deci m-am ales cu 8P datorita eforturilor ! Tzutz !
Aseara dupa cum v-am spus am fost invitati la prieteni , cina a fost lejera si n-am fost nevoita sa-i "fentez" , ca de obicei ! Vad ca au inteles lectia ! WW e cel mai important ptr mine in momentele de fata si daca vrem sa ne intalnim nu au decat sa se resemneze .
Iar Kake-ul pregatit de mine a iesit minunat , de ne-am putut infrupta de-a binelea in el ! O seara minunata ce mai...?! Ca de obicei cand ne adunam suntem o gasca super !
Fetelor va doresc o saptamana plina de surprize placute si astept cu sufletul la gura rezultatele voastre cele mai bune ! Va cu drag si sper sa ne "revedem" cat de curand

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hop si io!
Am intrat, am citit dar nu am scris: rushinica sa-mi fie!
Ieri, am fost la Metz si ca atare am papat la restaurant scoici cu cartofi prajiti-au fost vreo 14 puncte , iar seara am avut pofta de cartofi copti+bere.
Asta e!
Stiu ca am sarit calul, dar promit ca de azi ma tin cuminte de ww!

Azi voi gati o supa de cucan cu galuste pt fii-mio si un gratar (ceafa de porc) cu salata.
Cam asta o sa fac azi.
Voi?
Hai , o saptamana buna si ...la treaba!
Pupici la toate

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Beeey, a venit primavara pe-aici si mi-o iau gandurile razna si uit sa mai scriu. Da mi-e si rusine. In weekend am comis dulciuri multe, da multe, cred ca am avut o criza bulimica, ma gandeam ce hainute sa-mi iau eu in Romania, ca ce-mi place sta a naiba pe mine, of, of...Da nu ma las. Si m-am pus pe apa, pana acum am baut 1,2 l, nici foame nu-mi e.
Melody, cati ani are fetita ta? Felicitari pentru job !
Giulia, si eu mananc puiul la rotisor tot cu cornichons...mmmmm
Azi imi fac paste cu broccoli si trag tare cu iaurturi.
Aileene, 15 km? Wow ! Asta-i o kestie buuuuna, ajuta, ajuta.
Irina, tu ce mai papi?
Hai, va pup, mai vin, ca mi-am revenit

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Si la noi e soare si "mumos" ! Si io am de facut curat in casa ca arata ca la porci si tre sa ajung si sa iau ceva rufe de la curatat si mi-e o lene de ma doare!
Nu-i asa ca puiu cu cornishoni e bestial, mor dupa el!
Mai, io nu poci sa beau apa si de o saptamana stagnez (de parca as fi dat si mult rau jos)
Ce ma fac?

quote:
Originally posted by Carmi

Beeey, a venit primavara pe-aici si mi-o iau gandurile razna si uit sa mai scriu. Da mi-e si rusine. In weekend am comis dulciuri multe, da multe, cred ca am avut o criza bulimica, ma gandeam ce hainute sa-mi iau eu in Romania, ca ce-mi place sta a naiba pe mine, of, of...Da nu ma las. Si m-am pus pe apa, pana acum am baut 1,2 l, nici foame nu-mi e.
Melody, cati ani are fetita ta? Felicitari pentru job !
Giulia, si eu mananc puiul la rotisor tot cu cornichons...mmmmm
Azi imi fac paste cu broccoli si trag tare cu iaurturi.
Aileene, 15 km? Wow ! Asta-i o kestie buuuuna, ajuta, ajuta.
Irina, tu ce mai papi?
Hai, va pup, mai vin, ca mi-am revenit

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Si eu stagnez. Am papat si eu dulciuri si sigur am depasit punctele dar de maine ma fac fata cuminte . Am in plan gratar din piept de pui si pastai la pranz. Azi am papat sunca de pui si cartofei natur dar am mai scapat si in niste inghetata cu biscuiti.De maine ma apuc si eu de baut apa mai multa ca nu se mai poate. Pana in toamna tre sa slabesc musai ca merg la o nunta si tre sa arat ca o doamna bine nu ca o bine. Poate ca am timp suficient si de aia nu ma mobilizez cum trebuie dar primesc cu placere o de la aileene ca am nevoie de un imbold.
si la ambitioase

Mergi la inceput

Ciao dragelor ! Mai da ia tineti-va la rand sa viu io cu ca vazui nene ca va lasati duse da rau cu plutaaaaaaa ! Da ce-nseamna asta dom'le ??? Da pana cand ? Ia uite dom'le cica-s fete serioase , cu WW peste saptamana si cand colo ele recupereaza in Week-end ! Nu-mi vine sa cred !!! Nici chiar asa !!!
Ori......Ori... ! Ca cu amandoua nu se poate ! Asa ca pe treaba cu voi ca de nu chem ceata de pitzigoi sa va altoiasca ! Da ce io-s singura pe baricade , balaceala si trage tare cu WW 7/7 zile si voi trageti chiulu' ???? Ia sa va vad serioase !!!
Gata m-am descarcat ! Daca nu mai vreti sa m-auziti LA TREABAAAAAA cu voi !
Tineti-va obrajorii inrositi de rushinica sa va dau cate-un ...totusi ! Aveti noroc ca va cunosc !
Na hai ca fug la cumparaturi imi lipsesc leguminoasele !
Mai trec io , sper sa nu va gasesc suparate ca de nu...incep din nou cu !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

PAI ??? V-am speriat prea tare ???? Haideti fetelor ca nu mushc , ma LUASE si pe mine cu gura pe dinainte ! Va tzucalesc tare de tot si va doresc o noapte buna !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput