Weight Watcher (2)
Raspunsuri - Pagina 20
aileene spune:

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
giulia71 spune:
Nu aileene pe mine nu m-ai speriat ci m-ai stimulat sa merg corect mai departe!
Sunt cam suparata caci am vorbit ieri cu mama si am aflat (ultima) ca nu se simte deloc bine si ca ieri de la o tuse chinuitoare a scuipat sange!
Acum e cu sora mea la doctor si stau ca pe ace pana aflu ce are
, asa ca va imaginati ce stare de doi lei am!
Si ca sa fie totu frumos de ieri am si simptomele unei cistite rebele pe care o am de ani de zile si am inceput cura cu cranberry capsule, dar fiind tratament naturist dureaza pana se vede o mica ameliorare.
Despre WW sunt in parametrii, ieri nu am sarit calul si azi sper s-o tin tot asa!
Mai greu cu adapatu'
!ca s-o dau un pic pe gluma!
Hai va pup pe toate si vorbim, da?
mami de Calin rasfatzat:)
aileene spune:
Giulia , imi pare tare rau de mama ta ! Sper sa ai un raspuns linistitor cat de repede posibil ptr ca inteleg starea din sufletul tau ! Oare n-o fi de la vreo raceala sau o bronsita ? Sufera de ceva in mod special ? Doamne fereste ! Astept sa-mi spui mai multe , sper din tot syfletul sa afli cat mai repede o veste buna ! Iar despre cistita ta , si eu am facut tratament cu "cranberry" de la care nu mi-a trecut deloc , si n-am mai avut rabdare s-astept prea mult , asa ca m-am dus fugutza la dr care m-a pus pe antibiotice si mi-a luat-o ca si cu mana durerea si de atunci n-am treaba , multam lui D-zeu ! Fa si tu asa , nu astepta mai mult , nu faci decat sa-ti amplifici durerea pe mai mult timp
!
Iar de WW ma bucur ca te-am stimulat si as vrea sa stiu ca te-am stimulat si-n privinta mamei tale dragi , adica sa te linistesti si s-astepti rezultatul cu calm ! Te
inca o data si astept vesti bune !
Ciaoooo fetelor , o zi buna la toate 
Aileene...Alexandre...
amintiri
giulia71 spune:
Aileene, merci scumpa de incurajari, te pup si eu
.
Am vorbit ceva mai devreme cu ea, a facut o serie de analize si dr i-a dat si ceva tratament.
Da, este vorba de o bronshita mai veche care i se recidiveaza primavara si toamna, mai bine zis o tuse tabacica-asa au numit-o in romania. Mama a fumat zeci de ani, acum i-a venit intelepciunea la cap si s-a lasat dar a ramas aceasta tuse urata, in plus ia si un medicament (anticoagulant) pentru probleme de circulatie si med asta face ca vasele de sange sa se sparga foarte usor mai leas la efort (cand tuseste). Nu este nimic infectios din fericire!
Sunt ceva mai linistita, dar nu ok caci nu sunt langa ea!
Cu ww sunt ok, ma tin, ma tin ...tre sa ma stimulez cu apica!
Va pup
aileene spune:
Giulia am stat cu sufletul la gura , ma bucur ca ne dai de veste despre mama ta , care e mai bine si ca are un tratament ! Acuma ce ramane de facut este sa-si faca tratamentul treaba si sa nu mai tuseasca atat de mult ca sa nu mai scuipe sange , saraca de ea ! Te inteleg cat ti-e de greu ca esti departe de ea , asa si eu , cand e mama bolnava nu-mi gasesc locul pana nu stiu tot ce "misca"
! Sanatate mamei tale si ma bucur ca nu e grav
!
si o dupa amiaza placuta , plec la scarbici , si tare grabita , dar n-am rezistat sa nu-ti raspund ![]()
Aileene...Alexandre...
amintiri
Carmi spune:
Bau !
Eu nu ma sperii de
Aileenei, ca mi-s cuminte
si pana la ora asta am baut 3 pahare de cate 400 ml de apa.
Giulia, sanatate mamei !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
giulia71 spune:
Esti o dulce si ii multumesc tare mult pentru sustinere!
quote:
Originally posted by aileene
Giulia am stat cu sufletul la gura , ma bucur ca ne dai de veste despre mama ta , care e mai bine si ca are un tratament ! Acuma ce ramane de facut este sa-si faca tratamentul treaba si sa nu mai tuseasca atat de mult ca sa nu mai scuipe sange , saraca de ea ! Te inteleg cat ti-e de greu ca esti departe de ea , asa si eu , cand e mama bolnava nu-mi gasesc locul pana nu stiu tot ce "misca"! Sanatate mamei tale si ma bucur ca nu e grav
!
si o dupa amiaza placuta , plec la scarbici , si tare grabita , dar n-am rezistat sa nu-ti raspund
Aileene...Alexandre...
amintiri
savarina spune:
Giulia71 sanatatei multa mamei tale!
Aha CArmi nu iti e frica?
Si eu sunt cuminte dar mai calc si pe alaturi .
Dar promit sa fiu mai cuminte de atat!
giulia71 spune:
!
Salutare fetele
Cuminte si eu
Am vb cu mama de dimineata si e oleaca mai bine, dupa ce va lua antibiticul sper sa fie ok!
Despre ww, e ok pana acum va zisai mai greu cu apa!
Azi fac niste ficatzei de pui infundati cu salata si o supica chioara!
Si apa, multa apa![]()
Va pupic pe toate si hai sa ne tinem de treaba.
aileene spune:
fetele dragi ! O zi buna si spor la treaba , eu sunt tare serioasa ca de obicei
! Va trag dupa mine ? Sau sunteti destul de motivateeeee
! Astazi e o zi minunata de primavara , mergem la balaceala
! Alexandre n-are scoala so....
....
Aileene...Alexandre...
amintiri