Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ciaoo fetele , prezenta la raport : Astazi la WW am mai pierdut 800g deci intre 700-800g/saptamana e mai mult decat nu ? Per total 4,600kg nu-i rau deloc , ba as spune si "parfait" ptr 4 saptamani , hm ? Voi cum stati , merge treaba ? Sunt sigura ca DA
Giulia ma bucur ca ai vesti bune de la mama ta draga ! Doamne ajuta si-n continuare sa-i fie bine !
Ma-ntreb cum de n-am vazut postarea ta de dimineata ??? Ehhhhhheeeee , am inteles , vazui ca poastasi cu 2 min inaintea mea si d-aia ! Shmecherie cu filet !
Va si va doresc toate cele bune si WW cu punctuletze frumoase care sa va faca superbe ! O seara buna la toate !!!

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare!
Cam slaba miscare p'aci?
Ce e cu voi, ia sa puneti mana si sa intrati si asteptam si noi un raport , fie el si minuscul!
Aileene, felicitari pentru kilele perdute, la cat mai multe!
Eu ieri am mancat ficat de pui innabusit si la pranz si seara, iar azi-noapte de suparare si pentru ca ma ardea stomacu am mai bagat niste biscuiti d'aia dietetici-stiu nu e bine ce-am facut, dar ma ardea rau stomacu si nu puteam sa adorm la loc.
Sa nu care cumva sa faceti ca mine, da?
Totusi cantaru arata mai putin cu 2 k, nu e foarte mult dar pentru mine e imbucurator!
Cu apa, ma repet , stau mai prost...nu poci sa beau atata apa desi ma chinui!
In fine..asta e!
Azi va fi ceva usor, gen salata, fructe si o bucatica de cascaval light!
Asa sa-mi ajute DD.
Mama se va interna maine si sunt inca tensionata pana nu vedem despre ce e vorba.
Pupic si..la raport va invit!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Si la mine s-a mai dus 0,5 kg, cam putin dar sunt pe drumul cel bun si ma simt mai lejer in hainute. Azi am papat fasole verde cu piept de pui , orez cu legume si piept de pui si o banana si un desert mic dar am numarat punctele si mai am 2 puncte asa ca am fost cuminte. Vreau si eu sa am 4.800 kg mai putin. Aileene nu ne lasa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Intru si eu doar un pic acuma, poate mai tarziu scriu mai mult.
Acum vreau doar sa va multumesc pt urarile pt job, si sa urez sanatate mamicii Juliei.
Chiar acum vin de la dentist, am avut o operatie la gingia de jos, asa ca sunt cam chiauna de atata anestezie, vreau sa dorm un pic.

Vorbim un picut mai tarziu.

Spor la tinut regimul la toate.

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare, dragutelor !
Mi s-a zapacit netul, adica nu mai functioneaza conexiunea la internet la la la la laptop, asa ca scriu mai rar, ca tre´sa vin in birou, deci copil nesupravegheat, deci nu prea merge... Acum face ta-su´pe babysitteroiu´ si ma rasfat si eu un pic.
Ieri m-am porcit, ademenita de sotz, dar azi mi-am revenit, asa ca maine am curaj sa ma cantaresc.
Va tn la curent

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Eh, alta viata, un raport ,ceva acolo!
Ma bucur ca sunteti bine toate si va zic pe rand sanatate ca e mai buna ca toate!
Melody, merci de incurajari.
Acum astept ceva noutati de la sora mea, mama s-a dus sa se interneze la Bucuresti si deocamdata nu stiu nimic!
Cum aflu intru si va scriu...
Cat priveste WW, merge, merge...
Azi voi face o supa-crema de tzelina, am gasit reteta la bucatarie si toata lumea o lauda!
E usoara , are un pic de smantana doar, asta e!
Felul 2 va fi gratarel de porc cu salata
Cam atat. E inca soare la noi ca se anuntase vreme nasoala si ata ma bucura ca ies cu placere din casa:)
Va pupic si va zic o zi buna si sa-i dam bataie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Eu cred ca-s pe dos.
Azi (ca tot s-a nesimtit vremea) m-am trezit plina de entuziasm si cu o pofta de gimnastica de nu inteleg ce-i cu mine. Cat a fost frumos afara n-am avut niciun chef de zbantuiala. In alta ordine de idei, s-a terminat cu primavara si de luni vine ninsoarea.
M-am tuns si suvitat, sa ma fac gigea pentru vacanta.
Azi pap varza, multa varza, asa mi-a venit cheful. Cu pui.
Plec sa vaccinam copilul si gata cu vaccinele pana pe la 6 ani, abia asteptam clipa asta, ca tare urat face dupa intepaturi.
Giulia, tinem pumnii sa fie ok cu mama.
Pup toate ww-istele

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Fetelor, sunt plina de suparare, imi vine s-o las naiba de dieta , de tot!
Ieri m-am cantarit si aveam satisfactor, 65.200 si azi nu am mai vrut sa ma cantaresc , dar dupa masa de panz fii-mio s-a pus pe cantar si ne-a rugat si pe noi sa ne punem si surpriza...azi aveam 66.700 dupa masa si nu am mancat mult si am respectat si punctele!
Ce naiba se intampla cu mine?
De unde diferenta asa mare intre ieri dimineata si azi ?
Si apoi ma deprima ingrozitoooor!
Ce sa fac?
Vreau sa slabesc, dar in ritmu asta?!
Help!

Mergi la inceput

Bau bau,
am rasfoit tot subiectul si nu am gasit cate puncte are tonul in ulei la conserva, cine stie?
E tare liniste pe aici in weekend dar nu-i asa ca sunteti fete cumintele, ca si mine de altfel?
Ce mai papati fetele?
Eu sper sa ies azi la plimbare ca s-a anuntat vreme super frumoasa!
Ce bine CArmi ca ai scapat de vaccinuri pentru Fabiano. Al meu trebuie sa mai faca ROR-ul adica antirujeola , rubeola , oreion si gata.
Pupici
Apropo nu mai vreti sa mai dam un raport asa ca sa ne ambitionam? pe mine chiar ma ajuta chestia asta, de exemplu pe 1 aprilie si sa nu fie pacaleala

Mergi la inceput

Giulia71 nu dispera ca nu e relevant cantarul din mijlocul zilei pentru ca ai papat pana la ora respectica si ai si baut lichide, mai ales daca pana acum te cantareai dimineata. Eu am observat vara trecuta cand am tinut WW ca in fiecare zi eram mai slaba cu cateva sute de grame dar orice dulce mancat , cat de mic ma facea sa stagnez deci mergea mult mai repede si mai frumos slabitul cand nu mancam dulciuri.

Mergi la inceput