Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

pazea, ca vin din urma! presimt ca vor urma mesaje-fluviu, ca ma apuc sa citesc din uuurrrmaaa...

of, sanatate multa copiilor bolnaviori!

uau, corsge, felicitari pt asa copil precoc !

casiana, nu e promis radu .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hihi, n-au urmat mesaje-fluviu, ca m-am luat cu cititul si am uitat sa ma bag si eu in vorba .

radu e bine; nu ii aparusera 2 masele, ci chiar 3.

astazi am fost la munca singura cu masina si sunt f mandra de mine.

astea-s stirile din crangasi. legatura la voi.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Buna seara !
Vad ca este cam liniste pe aici, se vede ca e we.........
Kristinutza pe unde stai in Grangasi ?
Eu am stat pana in anul 2003 in cartierul Giulesti, de fapt cel mic, David sta si acum acolo impreuna cu mama.
Oricum la toamna vreau sa-l dau si eu la cresa ca sa il am acasa permanent cu cel mare, nu vreau sa-i mai tin despartiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

fetele ziceti-mi si mie cum se activeaza un PM si cum sa pun foto?de ce nu ma ajuta nimeni?
va rogggggggggg vreau si eu sa-mi vedeti baietelul.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Salut!

Da, am un copil precoce din unele puncte de vedere, dar din altele, nu-i. Ca de pilda, nu mananca singura, mai mult se joaca cu lingurita, pe olita a stat intr-o vreme si chiar spunea, acum nu o mai intereseaza, cu greutatea e in urma rau de tot..., maselute inca nu are (doar 8 dintisori si molarii). Mereu e cate un capitol nou de parcurs.
De aproape doua saptamani am scapat de degete si de suzi ( ea sugea degetele mari si lua si suzeta). Acum, probabil ca ma voi cam chinui sa o reinvat pe olita. Voi cum stati la aceste capitole? E bine macar ca doarme singurica in camera. O adorm eu, intai in pat, dupa care o asez in patutul ei. Cat de greu (se) creste un copil!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara buna!
Ce faceti fetelor, va uitati la Eurovizion? V-a placut spectacolul?

Azi am observat ca Luca-Mihnea daca gaseste o batista,cirpa, haina(curata sau murdara, nu conteaza),sau un material oarecare, face urmatoarele: sufla nasul, sterge pe jos, sterge oglinda, sterge praful si la sfirsit se sterge la gura...
A inteles foarte clar ce inseaman a sterge

CORSGE-Luca al meu nu a vrut suzeta, iar cu degetele isi face masaj la gingii cind ii ies dintii
Cu olitza suntem ok, chiar de multe ori imi spune inainte ca vrea
Insa...suntem deficitari la capitolul adormit( doar la minese intimpla asa ceva)si se trezeste noapteaaaaaaa...
OAANA-iti spun eu cum pui poze, sper sa fie explicit
Cind scrii raspunsul, selectezi MOD FORMAT pe INTERACTIV
Apoi la FORMAT selectezi INTRODU HYPERLINK ( a 5-a casuta de la dreapta la stinga)
Ti se deschide o fereastra unde completezi cuvintul care vrei sa apara( de exemplu poze)
Dai OK
Si apoi dau PASTE in fereastra nou deschisa (caci in prealabil dai COPY pe link-ul unde sunt pozele tale)
Dai iar OK si gataaaaaaaaa
PM nu mai tin minte ...
SIMONIQUE- cum e la distractie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Am gresit..nu are 8 dintisori, ci 6 (patru jos si doi sus)

Am uitat sa va zic ca am scapat de mucisori. I-am facut spalaturi cu ser fiziologic. Si am facut si o mare tampenie vinerea trecuta, nu ieri. Cred ca nu o sa uit niciodata prin ce am trecut. Am auzit, la televizor, o dr si imi spusese si o prietena ca e bine sa ii faci, in nasuc, daca are scurgeri, spalaturi cu apa cu sare. Si am pus apa la fiert cu ff multa sare ( la care am facut si eu inhalatii, ca eram infundata). Cand s-a racit, am tras cu o seringa din oala respectiva si i-am bagat Patriciei intr-o nara. Nu stiu care a fost cauza, dar pe loc a dat semne ca nu mai poate respira, se facuse cianotica. Am batut-o pe spate, am intors-o cu capul in jos...nimic.Era cu gura deschisa, parca i se bulbucasera si ochisorii si horacaia. Am deschis repede usa la balcon, imi tremurau mainile si picoarele, strigam la ea, aveam impresia ca moare. Sotul meu, noroc ca era acasa, i-a facut respiratie artificiala, gura la gura...si a inceput copila sa planga..mai incet, apoi mai tare..si, intr-un final, sa tipe. Toata nenorocirea a durat un minut sau poate nici atat, dar a fost cosmar...mi s-a parut o vesnicie.M-am invatat minte sa nu mai aplic dupa ureche ce aud. Eu cred ca i-a intrat pe alta cale, in faringe sau poate a fost concentratia de sare prea mare,habar n-am, dar ....nu am mai fost buna de nimic toata ziua. Iar ea s-a speriat asa de rau, ca noaptea nu a vrut sa se dea jos de la mine din brate. Cum voiam sa imi retrag bratul, cum se punea pe urlat si ma strangea de mana. Ingrozitor!!! Acum e bine. A scapat de muci si asteptam, luni, doctorita sa o vaccineze. Voi ati aplicat asemenea practica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

corsge, dupa ce am citit mesajul tau ma-m pus in situatia in care mi-as fi facut eu procesul pe care i la-i facut tu fetitei, si sincer mi sa zbarlit pielea pe mine, pai nu te-ai gandit si tu ca toata apa aia din nas ii vine in gat?????, tu ti-ai pus vreodata picaturi in nas??? sa vezi ce senzatie nashparile ai in gat??,Bine ca si-a revenit copila si acum totul este ok.

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Casiana si Dory, ! Dar voi stiti oare cate kg am?
Deci pleaca Locomondo la Eurovision. Ala cu porumbelul din palarie.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Am avut o noapte si o zi tare naspa, cu dureri mari si dese .
Asa ca o sa intelegeti de ce nu-s prea vorbareata.

Alina, , Victor nu a mancat crema...inca, dar acum avem parchet bine hidratat . Ce dulce trebuie sa fie Anya cand zice "buuun".

Corsge, bine ca nu s-a intamplat nimic grav, cred si eu ca v-ati speriat groaznic.
Noi ii faceam ceva similar lui Victor pt scosul mucilor, dar:
-trebuie sa stea culcat, cu capul pe o parte, bagi serul pe nara de sus ca sa iasa pe cea de jos; foloseam maxim o fiola de ser de 5ml pt fiecare nara;
-am folosit numai ser fiziologic, din cate tin minte are concentratia 9%, deci daca faci tu apa cu sare, nu ai de ce sa pui multa sare. Insa cel mai bine e sa cumperi de la farmacie ser fiziologic sau spray cu apa de mare pt copii;
-nu am mai facut asta de cateva luni de zile pt ca el protesteaza si plange asa de tare ca degeaba-i scoatem mucii ca face altii la loc.

Simonique, distractie placuta!

Medica si mama mea sta in Giulesti, acolo am copilarit si acolo stam cand venim in Bucuresti.

Kristinutza, felicitari pt masele si .

Oanaa, pt PM, te duci in meniul din stanga, la "Profil personal" si-l activezi de acolo. Capcane pt insecte vezi la un supermarket de care se gasesc, eu am vazut numai contra furnicilor si a gandacilor de bucatarie.

Mihaela Specht, si tie si weekend placut.

Pup fetele, weekend placut in continuare,

Anto 18 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput