Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Buna noapte de we!
Of, Corsge, prin cate ati trecut...Bine ca nu erai singura acasa si totul s-a relzolvat!
N-am vazut eurovizionul. Ati pomenit de el cand s-a sfarsit..
diplodocus, dragut Luca cel harnicut. Si Maria sterge manute, nasuc, parchet, mobila, jucarii, hainele mele, iar nasucul..., dar asta inseamna ca am ajutor la treaba in gospodarie, nu?
Iar legat de suzetutza...nu stiu cand vom renunta la ea. E f atasata de ea, drept exemplu e ca o numeste "mama", eu fiind "mami"/"mama". Si rezolva multe situatii...Dar cred ca de dorul ei se trezeste noaptea, deci abia astept sa renuntam la ea - oricum avem doar 5 dintisori.
Dar stam bine la capitolul olitza (cere deseori pt kk, f rar si pt pp), mancam bine singura cu lingurita chiar supa, bors - dar nu e un fan mancare.
Dar e fan sa-si vada mama topita dupa momentele de tandrete pe care le ofera. Cand intelege ca as putea fi suparata pe ea, imi ia obrajii intre manute, si, cu o voce joasa,cu pauza lunga intre silabe, cu un zambet complice spune "maa-mii!", savurand licarirea din ochii mei, apoi isi lipeste bland buzele de fiecare obraz. Asta inseamna ca santajul sentimental a inceput in fortza, nu-i asa?

...Si a fost o zi superba de primavara, cu 15 grade si orasul plin de copii, spre deliciul Mariei.

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Antoanela, e bine sa stai linistita, sa te gandesti ca bebe e ok si sa te bucuri de ghidusiile lui Victor, pt ca optimismul face excelent in sarcina. sa treaca durerile
Fetelor, am doua intrebari:
1. la spalatul dintisorilor, faceti exercitii de clatit gurita si scuipat?
2. e posibil ca trezirea copilului cu manuta amortita, uneori, sa fie rezultatul unei carente a organismului (Mg, Ca, Fe etc)

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Andreeea, mersi frumos, .
La intrebarile tale nu pot sa raspund pt ca noi inca nu spalam unicul dinte pe cre-l are Victor si la a doua intrabare, habar nu am, nu ma pricep.
Dar sunt curioasa sa vad ce vor spune fetele.

Somn usor,

Anto 18 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Antoanela23, s-ar putea sa ne cunoastem
Ai grija de tine si fa cat mai putin efor. Eu ambele sarcini le-am avut cu contractii inca de la inceput, dar in final totul a fost OK. Asa va fi si la tine sunt convinsa.Eu caut pt spalatul dintisorilor o chestie sub forma unui deget de manuse cauciuc, in varf cu ceva striatii. Am vazut la o prietena, primise din America si este foarte eficienta.
Corsge, bine ca a fost sotul tau acasa......
Andreeeea, ti-am numarat cati de e sunt ca sa scriu corect
La punctul 1 pas, la pct doi cred ca iti faci prea multe griji, o fi dormit pe manuta, oricum stiam ca aparitia carceilor poate fi semn de lipsa de Ca si Mg, poate iti raspunde avizat Anya.
Pupice pt toata lumea
Astept sa se faca frumos afara sa mai dau o tura prin parc cu baietii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata
va doresc o duminica in familie frumoasa.
pupici
traiasca ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Buna dimineata! Ce bine este cand sunt si taticii acasa...Mai putem si noi respira. Eu gatesc acum, dupa care dau o raita prin magazine ca am multe de cumparat si trebuie sa profit de prezenta sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare, salutare
La noi e zi de leneveala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

N-am cetit nimic din urma....am avut atat treaba. aseara m aniversat ziua mea si a sotului. A mea a fost pe 5 , sotul o are pe 28 dar am tinut odata aseara. Am facut mancarre tort...si am fost taree obo aseara.La sotu io mai tinem odata la servici si acasa...asa ca mai am ceva de robotit. Dar sincer, le fac cu placere
------------------------------------------------------------
Am ceva poze de ieri. Daca aveti chef de vizionat.
Vedeti de aici
Iaca ce ochi am:albastri
Daca vreti va pun si tortul. Spuneti!
-----------------------------------------------------------
Despre noi, suntem, bine sanatosi. Steff creste ca ciuperca dupa ploaie. Asteptam caninul nr. 4...care se lasa rugat sa vina
cu ce ma framant: c ideea ca din noiembrie tre' sa-l las pe Steff...cu cine? inca nu stim. Asta e problema.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Andreea, am sa incerc eu sa iti raspund.
La spalatul dintilor tre sa ne multumim deocamdata sa frece cat de cat periuta de dinti . Pana la clatire si spalare mai e.Sunt inca mici si nu inteleg, in plus clatirea este o actiune complexa si greu de obtinut deocamdata.
Despre manuta amortita...cum iti dai seama ca o are asa? N-are legatura cu carente de calciu, magneziu, fier...

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

medy, stau pe partea cu piata crangasi, f aproape de podul grant.

azi ne-am plimbat prin eterna gradina zoo, eu ma asezam pe toate gardurile ca ma plictiseste de moarte . am fost de o gramada de ori de cand cu radu. dar el a fost f incantat, desi dupa el ditai tigrul facea "miau", iar lupul "ham-ham" , la leu stie ca e groasa treaba, ca l-a mai tot auzit cum rage. e haios rau cand incearca si el sa-l imite .

l-am exilat un pic pe cupil la soacra, ca sa am timp de sot si de un pic de leneveala .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput