Piticodromul de sept-oct 2005 (167)
Raspunsuri - Pagina 8
olguta12 spune:
Uite-asa ma simt...dap, ca o giza ametzita
De-o saptamana perdelesc pe-aici de una singura. N-am timp nici sa-mi suflu nasul, dar sa va scriu
Pe-acasa s-au mai linistit apele, lumea e mai calma, nu mai vreau sa asasinez pe nimeni, si colac peste pupaza, azi am primit si marire de salariu.
Chiar ca dau de bautla tot Piticodromul( doar celor majori, sa ne intelegem).
In rest.....Galushca a avut o saptamana EXTREM de plina de activitate, dar tre sa am timp sa le insir pe toate. Cat de curand, promit(de-o saptamana va tot amenintz...de mi-a trecut si MIE pofta).
Oricum.... ea tot sanatoasa e, tot plina de praf de pusca( zici ca se trage din neam de circari), si are energie cat un pluton de armata.
Multa sanatate piticilor bolnaviori, si mamicilor mucoase la fel, si bun venit celor care au intrat pt prima oara , sau care si-au adus aminte de "adresa Piticodromului". Nicaieri nu-i ca in iarmaroc
cat incape... ca sa nu spuneti ca am uitat sa va pupacesc
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
pitu spune:
Buna seara la fete!
olguta multumiri pentru intampinare, dar adresa piticodromului odata invatata nu o poti uita, ca devine o chestiune vitala prezenta prin zona (macar noaptea cu cetitul).
Cu prestatul stam mai prost, mai ales daca nu are cine stapani copilul atomic in afara de muma-sa.
Momentan bantui prin Bucuresti si mai am si eu timp cat alung zbirul cu sora-mea si frate-miu in parc (mai ales ca e vreme buna, ii sfatuiesc sa stea "cat mai mult").
Sa va arat si poze cu slabatura zapacita
Dory232002 spune:
pitu,sa-ti traiasca slabatura zapacita, e superba, o minune de copil, mai ales in poza asta: http://pg.photos.yahoo.com/ph/crista_stoica/detail?.dir=71e2scd&.dnm=ebafre2.jpg&.src=ph, mi-a placut la nebunie.
DORY & ALEXANDRA DENISA
simonique spune:
Iuhuuu, weekend, plec la un botez,in sfarsit cateva ore de respiro...
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
Anya20 spune:
Alina, stiam eu de ce te-am cerut in casatorie! Pacat ca dureaza pana ajung la tine, ca nu te irtam cu brownies. Multumesc pentru oferta.
pitu, ai o fetita adorabila, exact cum imi aminteam.
simonique, distractie frumoasa la botez!!!
Alina Radu Teodor si Anya Ioana
oaana spune:
fetele cucuietele,ce mai faceti azi?spuneti-mi si mie va rog ceva.pe baietelul meu l-a piscat ceva de fata cand dprmea,dar nu tantar si nici puric,nu stiu ce...am cautat azi,am scuturat am aspirat dar nimic,voi puneti ceva care sa atraga paianjenii sau gandacii?stiu ca era ceva rotund cu un medicam inauntru care atragea furnicile si mureau...dar nu stiu pentru alte insecte,stiti voi? astept un sfat de la voi.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
medica spune:
Simonique, distractie placuta la botez !
Noi am fost in parcul Tineretului si ne-am plimbat cateva ore. Este frumos afara chiar daca nu este soare. David inca are nervisori din pricina dintilor, daca ma vedeti ma prostesc in fel si chip si eu si frate-su sa-i intram in voie.
Hai sa traiesti Olguta ! Chiar ma intrebam ce o fi cu tine, credeam ca nu ti-ai revenit nici acum dupa bauta de la serviciu.
Ce mai stiti de GinaM?