Piticodromul de sept-oct 2005 (167)
Raspunsuri - Pagina 11
kristinutza spune:
legat de spalatul pe dinti, pt radu iau nenedent (care are degetar din ala in cutie, care cautati, andreeeea parca).
sta cuminte sa-l frec pe dintisori, se poate spala si singur. dar nu clatim...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mihaela_specht spune:
hilde ce frumosi ochi are Stefan.tot timpul i-a fost asa sau s-a schimbat culoarea?foarte foarte frumosi.
pupici
Hildegard spune:
Mihaela, de cand s-a nascut ii are asa. Parca s-au mai albastrit zic io.
O fi vai de fete!!!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
andreeeea spune:
Hilde,am vazut un baietel cu niste ochi superbi
, cu care sigur va inebuni fetele!
Mihaela_specht, as fi vrut sa pap baietelul delicios!

kristinutza, stim cum e cu plimbarile repetate la zoo, dar care pt copil parca ar fi primele
Anya, Antoanela, kristinutza, medica- multumim pt raspunsuri
Imi dau seama ca se trezeste cu manuta amortita, ca scanceste si-mi arata mana si mi-o da s-o pup, asa cum face cand se loveste, deci o doare. Si s-a intamplat de vreo 3 ori in ultima luna, insa dormise pe mana. Si eu cred ca nu e nimic grav, dar voiam sa fiu sigura ca nu necesar sa facem analize (nu e un copil bolnavior, n-a fost cazul de antibiotic pana acum, are in jur de 12,5 kg si a fost alaptata pana la 1 an si o luna).
Legat de clatitul guritei dupa spalatul dintilor, ma gandeam eu ca e imposibil sa le ceri asa ceva la varsta asta, dar sa fiu sigura ca n-am scapat ceva
.
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
olguta12 spune:
Hop si baba in iarmaroc.
Am tot bantuit pe la bloguri, am raspuns-de parca mi-a cerut cineva parerea
- unor fete care au probleme, am postat si eu unul- pe care SIGUR o sa-l terminati pina iesiti la pensie
-, si raspund si eu la problema cu spalatul dintisorilor.
Nu stiu daca in Romania se gaseste, dar aici chiar dentistul meu mi-a recomandat pasta de dinti pt bebei, pe care pur si simplu o pot papa. Nu trebuie sa isi clateasca guritza, poate sa o pape cu sufletul impacat
. Cat despre spalatul pe dinti, SIGUR de pe la un an e cazul sa inceapa si distractia asta. Inceputul inceputului? M-a sfatuit sa o lasam sa ne vada pe noi cum ne spalam pe dinti, deoarece la virsta asta, cei mici imita absolut tot ceea ce fac parintii( asa ca aveti grija, nu va scobiti in nas
). Si gata cu sfaturile de baba sclerozata.
Pischoata e bine, azi a inceput ziua cu o oala de 10 kg de ciorba de burta. A aruncat o punga de portocale, un ziar si ursuletzul ei favorit in oala, apoi a luat T-ul de spalat pe jos, a invartit cu el de 2 ori in oala, apoi mi-a ars doua pe cocoasha si una peste ochi
. La revedere ciorba de burta
.Deja se catzara pe scaunele din bucatarie- ca apoi sa escaladeze si masa, se urca in PAT, ajunge sa deschida usile prin casa, si mai nou pleaca la plimbare prin casa
. 10 secunde daca o scapam din ochi, ori e in beci,ori e pe sus, prin dormitoare. Nu mai tine distractia asta- ca ne imbolnavim toti de inima, asa ca, ma bate gandul s-o leg de calorifer
.( Ati vrea voi
).
Danseaza in continuare, devine din ce in ce mai expresiva si mai sigura pe ea in miscari, cand "o apuca", danseaza cate juma' de ceas de zici ca e bagata in priza. Ieri a fost in beci cu bunicul sa dea de mancare la pisici, si in timp ce bunicul era "pe vine", l-a batut pe umar, sa se intoarca sa-l pupe. Cand are ea toane, nu se multumeste cu un pupic pe obraz sau pe frunte, nici cu o imbratzisare. Intinde buzitza de jos - ca un pui de cimpanzeu- si te mozoleste chiar pe botic. Cand e lenesa, te pupa pe bot cu tot cu suzeta- asta asa, ca sa te simti bagat in seama![]()
Cu toate ca ar fi trebuit sa ma obisnuiesc cu prezenta ei pina acum,. continui sa ma minunez de ea, si ma uit la ea ca la masini straine. Ma surprinde mereu cu gingasiile si dulcegariile ei, si cu "ispravile" si "reusitele" ei, care-mi scot peri albi. Dar asa amor ghebos n-am simtit pt nimeni in viata mea.

Atit pt acum..legatura inapoi in studio![]()
Ah..sa nu uit....

( portia de mozol..cu tot cu buza de pui de cimpanzeu
)
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Dory232002 spune:
Neata fetele!
Se vede ca a fost we. ca asa nu sa scriis ft. mult si am reusit sa va cites si eu, intrucat eu nu mai apus sa intru doar in cursul dimineti pana se trezeste Alexa.
Hildegard, sa-ti traiasca copilasul superb cu ochii albastri, e un dulce 
Noi ieri dimineata am fost la cumparaturi, apoi somn, iar mai pe seara am fost in parcul Carol.La intoarcerea acasa ne asteptau niste prieteni la usa
,stiam ca vin la noi dar nu ne spusesera ora, asa ca ne-au asteptat vreo 10 min. in fata blocului
.
Sa aveti o sapt. excelenta,
Aaaa, si sa nu mai scrieti asa mult
, ca sa apuc sa va mai citesc si eu 
DORY & ALEXANDRA DENISA
miflore spune:
Buna dimineatza zanelor!
O saptamana minunata va doresc!
Eu am inceput-o bine c-am admirat 2 copii frumosi, Stefanut cu ochi albastri albastri si Denis de ciocolata!
Ieri am fost si noi in Gradina Botanica la ghiocei.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
alexuta2005 spune:
Buna dimineata!
Fetelor ai vostrii copii cu ce se mai joaca?Ce jucarii educative ati mai cumparat?
Alexia are cuburi lego da ea doar le imprastie.Se joaca mai nou cu masinute si mingi tepoase.A inceput sa scrie pe tabla magnetica.
Da nu vrea sa construiasca nimic. Are un joc cu mai multe pahare si pune unul peste altu sau baga un pahar in altu.
Ati cumparat plastilina?Le dati creioane colorate?
Hildegard spune:
buna,
Alexuta, eu i-am cumparat vineri la steff d ela metro niste lego, facute dintr-un material plastic moale, le poate si roade daca vrea
...si ele se imbina asa, un ain alta. Mai are un patrat in care trebuie sa nimeresti diferite forme geometrice. Inca nu stie sa le bage. El il desface cu totul
. Are un geep(masina) cu care ma innebuneste toata ziua, merge cu el prin toata casa, si pe pereti. DA...ii plac masinutele. Mai, are la masinute vreo
...multe...si vad ca pe zi ce trece ii place tot mai mult. L-am urmarit....ii plac cum se invart rotile. Interesant! Mai are la jucariii dar nu se prea joaca cu ele...ci atunci cand da de ele...sta la ele 5 min si gata.
Inca n-am ajuns la faza cu tabla magnetica, eu zic ca are timp. Poate la pasti ii cumpar. Dar un lucru e sigur, masin domle' cat mai multe.
Ce face in marea parte:danseaza pe muzica. Asa ceva n-ai vazut! Indiferent ca e de la calculator sau tv sau combina muzicala. Si daca se termina o melodie care-i place enorm incepe sa strige, sa maraie ca o mai vrea odata
. Ce o fi din el, nu stiu!![]()
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
b_irina_c spune:
neata dragelor,
Noi raportam cu WE agitat... Dupa cum mi-am batut gura saptamana trecuta aveam planuri mari de mers la munte. Vroiam sa mergem la Cheia pentru a evita pe cat posibil agitatia de pe Valea Prahovei (stiam noi ce stiam). Am sunat sa vedem daca e zapada pe acolo... Ni s-a zis cu jumatate de gura ca e ceva...
Asa ca sambata dimineata zapaciti si nehotarati am plecat spre valea prahovei
. Dupa ce am stat pe centura la Sinaia mai bine de 1 h fara sa iesim din statiune
, am decis sa ramanem acolo, deoarece nu se putea inainta omeneste si rabdarea noastra se terminase...
Cu chiu cu vai am gasit unde sa parcam si apoi un loc umbros si mic cu zapada ingehtata si dezghetata (cred ca oricum era singura din statiune, poate sus la cota sa fi fost zapada klumea), dar suficienta cat sa il dam pe Vlad cu sania. A fost extaziat... la sanie ii zicea "ania" si apoi "mai, mai" ca sa il mai dam inca o data. Cazare n-am gasit pe nicaieri (nu mi-am imaginat vreodata ca hotel Sinaia poate fi plin
). Asa ca am mancat la un resto o coirbita buna si un fel 2 nefiert
si cand l-a apucat oboseala pe Vlad ne-am intors la capitala si bine am facut ca de stateam pana duminica ajungeam luni in bucuresti
.
O sa pun poze disera, sper sa nu uit.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)