Faceti phone sex cu partenerul/a?
Raspunsuri - Pagina 5

espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K Oricum, ceea ce facem noi, e dragoste si nu sex ![]() |
adica nu faceti si chestii din alea lumesti?
I'm not crazy my reality is just different than yours !

ellej spune:
Nu... m-as simti ca in filmele americane de duzina. Dar cred ca as as putea sa o fac "for fun", in timp ce-mi calc camasile

Gabi_K spune:
off-topic: (raspuns la intrebarea off-topic al lui Espritu)
ba da, facem tot ce ne pica bine.
Dar este diferenta intre "a face sex" si "a face dragoste". Diferenta de exprimare, diferenta de sentimente, diferenta de cat de mult se implica partenerii.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

espiritu spune:
citat din mesajul lui Gabi_K off-topic: (raspuns la intrebarea off-topic al lui Espritu) ba da, facem tot ce ne pica bine. Dar este diferenta intre "a face sex" si "a face dragoste". Diferenta de exprimare, diferenta de sentimente, diferenta de cat de mult se implica partenerii. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
continuare la offtopicul lui Gabi

cred ca trebuie deschis un subiect pe tema asta , a face sex cu partenera/ul,iubita/ul,sotia/ul nu e totuna cu a face dragoste cu aceeasi?
si ca sa fiu ontopic,cu partenerul poti face si dragoste la telefon/chat sau alte mijloace neconventionale?ca sex vaz ca ne ferim sa facem

Gabi_K spune:
ok, fie offtopicul meu
nu e aceeasi. Dupa 10 ani de casnicie, divort, etc, am cunoscut un om minunat, si am aflat care e diferenta. Nu o pot spune in cuvinte, asta trebuie simtita si traita ca sa intelegi.
Si nu generaliza, nu "ne ferim" ci ma feresc doar eu. In rest, altii fac ce vor
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

espiritu spune:
una e sa descarci hormoni sau sa indeplinesti obligatii conjugale si alta e sa faci sex.asta e de fapt diferenta.sex de calitate cu traire vs sex de "ai terminat? ca mi-e somn."
eu numesc dragoste relatia dintre cei 2.dragoste care are in componenta si sex.
nu inteleg de ce suna asa peiorativ sa spui ca faci sex.

Gabi_K spune:
Nu ma doare gura sa spun ca fac sau am facut sex. Dar e dreptul meu sa fac diferenta, nu intre sex si dragoste, ci intre "a face sex" si "a face dragoste".
Si ca sa raspund si mai sincer la intrearea originala, da, am fost "violata" odata la telefon. Eram scolarita deja (vreo 8-9 ani), eram singura acasa. A sunat la telefon un barbat care nu si-a spus numele, a intrebat daca mama e acasa. Am zis nu, la care el a inceput sa gafaie, sa ma intrebe daca mi-a crescut deja par intre picioare si alte prostii, si am inchis telefonul fara sa-i raspund.

prettysunshine spune:
Sex nu,dar preludiu da,se pune?
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Rufus spune:
citat din mesajul lui prettysunshine Sex nu,dar preludiu da,se pune? ![]() |
Depinde...daca lungesti preludiul, te pomenesti ca dai in sex...asa, pe nesimtite...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor