--> --> -->

Faceti phone sex cu partenerul/a?

Faceti phone sex cu partenerul/a? | Autor: Lemoni

Link direct la acest mesaj

Tocmai ce am citit intr-o revista ca in north america este tare la moda ,si as vrea sa aflu si raspunsurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Si anume ce? Daca facem sau nu, sau cum facem, ce vorbim, daca e bine sau nu?

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Alex ma intereseaza numai daca Da sau Nu ,nu am nevoie de amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by dianaintruder
Ce repede a sarit alex 2...

Pai intrai si eu in vorba, poate invat si eu de la altii...si altii de la mine...

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Lemoni, hai ca raspund eu prima poate ii incurajez pe restul.

Nu.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

Nu, doamne fereste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Kijmami nu dam cu pietre, chiar te felicit pt reusita.Sincer se discuta depre phone sex ca este un lucru foarte sanatos pt relatie .Este indicat si de sex terapist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu nu, adik noi nu, eu sunt mai rusinoasa, si prefer sa tac si fac , si gasesc aiurea chestia, si cred ca chiar dak i-as trimite un sms mai HOT, m-ar suna tapand: "cum dumnezeu reusesti sa ma suni/bazai exact cand am treaba si sunt ocupat"....so....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

vai vai ce rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

prin messenger se pune? ;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu. Mi se pare amuzant , nicidecum excitant.

Mergi la inceput