Faceti phone sex cu partenerul/a?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Nope.
Asta mi se pare un artificiu pt. oameni aflati la distantza, si nu e cazul nostru.
Sau o avea vreun sens sa plec din pat de linga el si sa ma duc sa-l sun din lift?!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

quote:
Originally posted by Elise

Nope.
Asta mi se pare un artificiu pt. oameni aflati la distantza, si nu e cazul nostru.
Sau o avea vreun sens sa plec din pat de linga el si sa ma duc sa-l sun din lift?!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Da, dar noi petrecem 2/3 din an la distanta.

pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by Clover
hai ca raspund eu prima poate ii incurajez pe restul.
Nu.

Acest raspuns nu prea suna a incurajare.

quote:
Originally posted by Eliza5

prin messenger se pune? ;))

Interesant, mai ales spusa de tine.

Nu e deloc fals, ptr ca atunci cand ai o relatie normala cu partenerul (ca de el/ea e vorba) e foarte bine sa fi liber si deschis, fara inhibitii si complexe. Iar "pofta vine mancand".

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Lemoni, treci mama acolo la inceputul declinului! Sau va pregatiti(tu cu sotul) pentru varsta a treia? Hai ca am glumit!
Si ca sa-ti raspund la intrebare : nu, niciodata, desi el pleaca destul de des in delegatii!
Nu ni s-ar potrivi! Poate daca eram mai pustani...!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu... inca... daca o sa ajungem vreodata sa avem nevoie de stimulente din cauza rutinei, poate o sa recurgem si la asta...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Nu
Sunt mai rusinoasa, nu pot sa ma dezinhib la telefon ...

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

NU ! ... Dar , pentru persoanele care fac asa ceva ... nu va este teama ca la capatul celalalt poate fi Fatu ? ( de la emisiunea cu farsele lui Fatu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

hehe, a fost la inceputuri ; eram la cateva mii de km departare; nu vreti sa stiti cat l-a costat tel in perioada aia :)) ; caci "vorbeam" seara de seara
acum chiar daca locuim separat in timpul sapt nu s-a mai "intamplat"; de ce? habar n-am, abia acum imi pun "problema", ca tot s-a deschis subiectul :))

Oana

Mergi la inceput