Faceti phone sex cu partenerul/a?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Da! Eram la mare departare unul de altul si vorbeam in fiecare seara. As repeta experienta daca am mai fi la distatnta unul de altul, dar sper sa nu mai fie cazul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Alex2, cert e ca dupa raspunsul meu a inceput lumea sa raspunda. O fi vreo coincidenta [D:]

Cred ca depinde si de partener si de distanta. Al meu mi-ar spune "Ce ai draga? Du-te si racoreste-te!" si ma apuca rasul numai la idee.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Clover, ma faci sa rad(du-te si racoreste-te), Hai sa raspund si eu ca tot am pus subiectul si nu e drept sa nu raspund, nici eu nu am facut niciodata, dar credeam ca la "100 de ani" ai mei am mentalitatea inapoaiata si ma asteptam la mult mai multe raspunsuri pozitive.
Oricum cand am auzit ca e asa la moda ma bate gandul sa incerc......
acum eu zic ca barbatul nu o sa zica nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pana acuma nu. Dar nu exclud aceasta posibilitate in viitor. De ce nu?

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Tineti minte faza din Bridget Jones- La limita ratiunii? Ma rog, nu era chiar sex, erau impresii dupa o noapte de amor cu un ''zeu al sexului ''. Care zeu tocmai era in nu's ce conferinta importanta cu ambasadori, etc iar telef era pe speaker.Asa ca toti au avut ocazia sa afle ce bun era el in pat si ce fund mishto avea.
On topic : nu. Asa, fara sare si piper, fara gust si fara miros?
A nu se intelege ca e bucatar sau avem predilectie catre incaperea cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2000 spune:

Mai facut sa rad de dimineata Lemoni
No tu fata draga si ce o sa ii spui ca ai desuurie negre cu dantela si afara sunt -23 de grade cu factorul vant -30 si ca ai o senzatie placuta asa . Tu fata esti totala... eu zic sa incerci si daca iti reuseste breveteaza metoda si poate creste natalitatea in Canada conform metodei tale si te alegi si tu cu ceva royalities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Da, am facut :)
Din pacate nu sunt eu asa dezinhibata si nici el, pe cat ar trebui, da` a fost interesant. E un exercitiu de imaginatie si expresivitate si daca te iei in serios(ca e important sa nu te lasi dus/a de partea amuzanta, de realitatea imediata) poate fi o experienta satisfacatoare(nu gasesc alt adjectiv :) ).

Sunt persoane carora le vine manusa sa fie vulgare, mai exact cuvintele murdare nu suna vulgar spuse de ele. Mare calitate...dar din pacate n-o am...

SMS-urile sunt glumite, se califica la ``teasing``:)

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Irina dragutza nu auzi ca sunt in urma cu moda oricum, trebuie sa intru si eu in randul lor ............doar traiesc in Canada si "Rainbow party"daca stiti definitia) deja la-m ratat!haaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La inceput, nebuneli "scumpe"...dar sant de acord cu orice...ca de, daca dragoste nu-i, atunci...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Da. Ne cunosteam de putin timp, ne indragostisem, dar locuiam in orase diferite si de la ziua cand ne-am declarat sentimentele pana la ziua cand urma sa ne vedem din nou a trecut aproape o saptamana, in care am vorbit zilnic la telefon si ... dintr-una intr-alta ... s-a ajuns in mod absolut natural si la phone sex. Eu una am fost mai dezinhibata la telefon decat dupa aia in realitate.

Dar poate ar trebui sa mentionez ca doar el a ajuns pe "culmi", eu doar imi exersam imaginatia cu el ca obiect

http://community.webshots.com/user/Miss_Parker_1911

_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput